• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Transfer günü ile birlikte 7. Günüm bugün 3. Gün çift embriyo idrar testim negatif bu şekilde olup ilerleyen günlerde pozitif gören varmı
3.gün embriyosu transferin 7.günü idrarda görünmez canım..idrar testi yapma kan testi yaptır ama 3.gün embriyosu 9.günde bile kanda görünmeyebilir, en erken 10.gün kanda baktır canım

Merhabalar dün 2. Transferim yapıldı ☺️ Bu sefer tek embriyo transferi istedik. 1. Denemede kalplerinin durması sebebiyle sonlandırılmıştı. Ancak bu transferde midem çok bulanıyor. Dünden beri. Öncekinde olmamıştı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu sefer. Bu iğne mi yapıyor mide bulantısı kullananlarda var mı? Teşekkür ederim şimdiden ☺️☺️
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🤲🥰

Merhaba kızlarım💜
Diyarbakır’da Uğur Değer ‘e tedavi olan var mı?
Birde Kayseri’de Mustafa Taş’a giden var mı?

Merhabalar dün 2. Transferim yapıldı ☺️ Bu sefer tek embriyo transferi istedik. 1. Denemede kalplerinin durması sebebiyle sonlandırılmıştı. Ancak bu transferde midem çok bulanıyor. Dünden beri. Öncekinde olmamıştı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu sefer. Bu iğne mi yapıyor mide bulantısı kullananlarda var mı? Teşekkür ederim şimdiden ☺️☺️
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🤲
Merhaba hanımlar bugün 10. Günüm
İlk günden beri gunlerim ağrılı gecti aralıklı olarak
Son 3 gün gaz karın ağrısına dönüştü afedersiniz 3 gündür sabahları uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum.. bununla birlikte midemde karnında göğsümde sürekli kelebekler uçuyormuş gibi hissiyat var heyecan gibi ama isteyerek yaptığım birsey değil böyle olduğunda nefesim daralıyor gibi oluyordu bacak ve bel ağrılarım belli bir saatten sonra başlıyor.. dün ilk defa sag kasığımdan genital bölgeme doğru elektrik çarpar gibi agri oldu öksürürken kasiklarimda birsey varmış gibi hissediyorum bunlara belirti denir mi bilmiyorum aranızda 1 tanesini bile yaşayan varsa lütfen yazsin ... bugün progestan iğneyi vurulmaya gidicem dönüşte test Almayı planlıyorum ama içimden sanki tutmadı gibi geliyor.. tabiki hayırlısı allahtan ümit kesilmez ama 28 yaşındayım ve psikolojik yıpranmış hissediyorum
İnşallah bebeğin seninledir canım🤲🥰..idrar testi yapma yapacaksan kn testi yap kuzum

Merhaba anneler ve anne adayları 🌼 ben geçenlerde yazmıştım 29 mayısta adet olup 1 haziranda tüp bebeğe başlıcam diye fakat ben hala adet olmadım adet ocakmış hissi var ama adet olmuyorum arada arılarım oluyor test yapmayada korkuyorum sizce mevsim geçişinden gecikme olabilr mi? 🥺 Eşim test yap diyor belki allah yüzümüze güldü hamilesindir diyor ama ben öyle hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım kendimi tüp bebeğe odakladığım için ihtimal vermiyorum :KK43:
Canım geciktiysen doktoruna başvur zaten o sana test yapar ultrasonla bakar ve adet söktürücü verir..ben de transfer hazırlığına başlamadan 15 gün gecikmiştim

Ne kadar gerizekalı, düşüncesiz bir yorum yahu 😡 Nice insanlar sağlıkla almış kucağına, kötü düşünmeyin 🙏
:) neden bu tarz insanlara üzülerek onlara fırsat veriyorsunuz ki. Neticede cahil insan çok hiç birine bilimden bahsedemezsiniz ;) sıkma canını böyle şeyler için ve bu tarz insanları da hayatından çıkar emin ol günün güzelleşir..

Ben bugün tekrar tahlil yaptırdım arkadaşlar, yine kıçımın üzerine oturdum.812 den 1010 a yükselmiş 4 günde Olmadı yani. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum. Uyuşturucu müptelası alkolik yada sağlıksız koşullarda yaşayan kadınlara veren Rabbim. Neden bana anneliği layık görmüyor bilmiyorum. Çocuk kıymeti bilmeyen insanlar doğurup doğurup sokağa atarken biz böyle kucağı boş kalıyoruz.
Off canım yaa doktor gördümü seni biyokimyasal mı dedi...güzel rabbim bizi de evlatlarımızla kavuştur🤲

Sabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze transfer oldu
Onu söyleyen özürlü, tövbe estağfurullah..kullandığın bütün ilaçlar zaten normal gebelikte vücudunun kendisinin yaptığı hormonlar..çok biliyorlar

Back