İnşallah canımÇok iyi bişey kalmamış zaten inşallah betanız güzel güzel yükselmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımÇok iyi bişey kalmamış zaten inşallah betanız güzel güzel yükselmiştir.
3.gün embriyosu transferin 7.günü idrarda görünmez canım..idrar testi yapma kan testi yaptır ama 3.gün embriyosu 9.günde bile kanda görünmeyebilir, en erken 10.gün kanda baktır canımTransfer günü ile birlikte 7. Günüm bugün 3. Gün çift embriyo idrar testim negatif bu şekilde olup ilerleyen günlerde pozitif gören varmı
Yok canım değil..bırak yülselmeyi o ayarlasın kuzumMesela 2 gün sonra 40 olsa, 4 gün sonra 80 olsa yine az değil mi acaba. Yani kesenin görünmesi için baya bir değer olması gerekiyor ama çok karışık geldi bana
23 ile 47 arasıgünaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Yarın 170 civarı olursa gayet iyiKızlar dayanamadım bu sabahta kan verdi dün 86 yydı bu sabah 125.9 olmuş sizce iyi mi
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniMerhabalar dün 2. Transferim yapıldı Bu sefer tek embriyo transferi istedik. 1. Denemede kalplerinin durması sebebiyle sonlandırılmıştı. Ancak bu transferde midem çok bulanıyor. Dünden beri. Öncekinde olmamıştı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu sefer. Bu iğne mi yapıyor mide bulantısı kullananlarda var mı? Teşekkür ederim şimdiden
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniMerhabalar dün 2. Transferim yapıldı Bu sefer tek embriyo transferi istedik. 1. Denemede kalplerinin durması sebebiyle sonlandırılmıştı. Ancak bu transferde midem çok bulanıyor. Dünden beri. Öncekinde olmamıştı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu sefer. Bu iğne mi yapıyor mide bulantısı kullananlarda var mı? Teşekkür ederim şimdiden
İnşallah bebeğin seninledir canım..idrar testi yapma yapacaksan kn testi yap kuzumMerhaba hanımlar bugün 10. Günüm
İlk günden beri gunlerim ağrılı gecti aralıklı olarak
Son 3 gün gaz karın ağrısına dönüştü afedersiniz 3 gündür sabahları uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum.. bununla birlikte midemde karnında göğsümde sürekli kelebekler uçuyormuş gibi hissiyat var heyecan gibi ama isteyerek yaptığım birsey değil böyle olduğunda nefesim daralıyor gibi oluyordu bacak ve bel ağrılarım belli bir saatten sonra başlıyor.. dün ilk defa sag kasığımdan genital bölgeme doğru elektrik çarpar gibi agri oldu öksürürken kasiklarimda birsey varmış gibi hissediyorum bunlara belirti denir mi bilmiyorum aranızda 1 tanesini bile yaşayan varsa lütfen yazsin ... bugün progestan iğneyi vurulmaya gidicem dönüşte test Almayı planlıyorum ama içimden sanki tutmadı gibi geliyor.. tabiki hayırlısı allahtan ümit kesilmez ama 28 yaşındayım ve psikolojik yıpranmış hissediyorum
Ben de 41veeeeeee ben 44 :) en büyük benim kızlar
Valla ben daha transfer olmadım ama benim başladı progesterona karşı çok duyarlıyımay kızlar birşey daha merak ediyorum, meme hassasiyeti ne zaman başlar biliyor musunuz
amin çok aminBenimde yaş 36 çift embriyo 3.gun embriyosu inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız
Canım geciktiysen doktoruna başvur zaten o sana test yapar ultrasonla bakar ve adet söktürücü verir..ben de transfer hazırlığına başlamadan 15 gün gecikmiştimMerhaba anneler ve anne adayları ben geçenlerde yazmıştım 29 mayısta adet olup 1 haziranda tüp bebeğe başlıcam diye fakat ben hala adet olmadım adet ocakmış hissi var ama adet olmuyorum arada arılarım oluyor test yapmayada korkuyorum sizce mevsim geçişinden gecikme olabilr mi? Eşim test yap diyor belki allah yüzümüze güldü hamilesindir diyor ama ben öyle hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım kendimi tüp bebeğe odakladığım için ihtimal vermiyorum
:) neden bu tarz insanlara üzülerek onlara fırsat veriyorsunuz ki. Neticede cahil insan çok hiç birine bilimden bahsedemezsiniz sıkma canını böyle şeyler için ve bu tarz insanları da hayatından çıkar emin ol günün güzelleşir..Ne kadar gerizekalı, düşüncesiz bir yorum yahu Nice insanlar sağlıkla almış kucağına, kötü düşünmeyin
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişlerin canım benimbugün 5. günüm ama 3. gün embriyosu transfer edildi, taze transfer, yaştan ötürü bekletemiyorlar da birde transfer günü süpriz 1 embriyo daha gelişmişi öğrendik ve 2 transfer oldu
Off canım yaa doktor gördümü seni biyokimyasal mı dedi...güzel rabbim bizi de evlatlarımızla kavuşturBen bugün tekrar tahlil yaptırdım arkadaşlar, yine kıçımın üzerine oturdum.812 den 1010 a yükselmiş 4 günde Olmadı yani. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum. Uyuşturucu müptelası alkolik yada sağlıksız koşullarda yaşayan kadınlara veren Rabbim. Neden bana anneliği layık görmüyor bilmiyorum. Çocuk kıymeti bilmeyen insanlar doğurup doğurup sokağa atarken biz böyle kucağı boş kalıyoruz.
Benim sonuç pozitif olduktan sonra 4.haftanin donlairna doğru başladı, hem ağrıyor hemde çok büyüdüler durduramıyorum Ama bazılarının transferden sonra olabiliyor ilaçlardan vsay kızlar birşey daha merak ediyorum, meme hassasiyeti ne zaman başlar biliyor musunuz
Hayır. Doktorumla aynı şehirde değilim. Pazartesiye kadar aynı şekilde devam et. Yine kan ver sonuca göre muayeneye gel dediOff canım yaa doktor gördümü seni biyokimyasal mı dedi...güzel rabbim bizi de evlatlarımızla kavuştur
Onu söyleyen özürlü, tövbe estağfurullah..kullandığın bütün ilaçlar zaten normal gebelikte vücudunun kendisinin yaptığı hormonlar..çok biliyorlarSabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze transfer oldu
hayırlısıyla bebisin tutunsun sana inşallahKızlar yarın transfer günümmmm bana dua edin
Ben Trabzondayım..inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba kızlarım
Diyarbakır’da Uğur Değer ‘e tedavi olan var mı?
Birde Kayseri’de Mustafa Taş’a giden var mı?