• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze transfer oldu
Evet tüp bebek çocukları özürlü oluyor siz neden tüp bebek yaptınız bilmiyor muydunuz yoksa 😂

Sanırım çok stres yaptığımdan olabilir tüp bebeğe başlıcaz diye inşşah aksilik çıkmaz bişi olmaz diye diye baya kendimi strese soktum bide aniden gerilince ağrı giyor öksürünce acıyor sağ alt karnım 🥺 açıksa test yapmaya korkuyorum 5 yıldır her ay test sonucu negatif gördüğümden 🥺
Yapma o zaman akışına bırak kafanı dağıtmaya çalış.tüp bebekte önce yumurtalar toplanacak yemeklerine şimdiden dikkat et ve bol moral lütfen

Ay ne alaka ya özürlü ne demek veren rabbim evet de dünyada kaç bin tane kadın tüp bebekle hamile kalıp çocuk sahibi oluyor öyle birşey olablrmi olsa bile bir insana böyle şeyler denir mi ya ne geliyorsa başımıza bu dilinin kemiği olmayan bencil insanlardan geliyor
Bu bencillik değil ki saf cahillik maalesef yurdum insanının çoğu böyle …

Sabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze
Bende tam terslni duymuştum seçili sperm ve yumurtalar oldulu için daha zeki oldukları yönünde

Tüp bebekle dünyaya gelen kızımın aşırı akıllı ve tastamam doğması şoku 😬😂 yahu böyle söyleyen kişiler kaç kere hayatlarında tüp bebek yapmışlar yaptırmışlar dogurtmuslar veya doğurmuslar merak ediyorum 😂

Ben bugün tekrar tahlil yaptırdım arkadaşlar, yine kıçımın üzerine oturdum.812 den 1010 a yükselmiş 4 günde Olmadı yani. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum. Uyuşturucu müptelası alkolik yada sağlıksız koşullarda yaşayan kadınlara veren Rabbim. Neden bana anneliği layık görmüyor bilmiyorum. Çocuk kıymeti bilmeyen insanlar doğurup doğurup sokağa atarken biz böyle kucağı boş kalıyoruz.
Değerin 1000 in üzerinde olduğu için vajinal bakar doktor. Bu iş gerçekten mucizelere gebe umutsuz olma hemen.

Transferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum 🥲🥲🥲🥲

Saçmalamış. Tam tersi tüp bebekte en iyi embriyoları seçiyorlar ve onu transfer ediyorlar yani normal hamilelikten daha yüksek sağlıklı bebek oranı

Doktorum aradı şimdi. Sakın kesme ilaçları dedi. Pazartesiye kadar aynen devam dedi. Keşke sigara içmeseydin dedi 😔 pazartesi test sonucuna göre müayeneye çağıracağım dedi. Allahım neye tutunacağımızı şaşırdık. Hep bir bilinmezlik hep bir bekleme hali🥺
Burada ki arkadaşlardan özür dilerim bu negatif halim için. Fakat kimseye söylemedim bu defa ve sizden başka içimi dökeceğim kimsem yok şuan. Biliyorum sizin pozitifliğe ihtiyacınız var. Lütfen bana bakıp ümitsizlenmeyin. Herkesin hikayesi ve bünyesi farklı.

Transferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum 🥲🥲🥲🥲

Doktorum aradı şimdi. Sakın kesme ilaçları dedi. Pazartesiye kadar aynen devam dedi. Keşke sigara içmeseydin dedi 😔 pazartesi test sonucuna göre müayeneye çağıracağım dedi. Allahım neye tutunacağımızı şaşırdık. Hep bir bilinmezlik hep bir bekleme hali🥺
Burada ki arkadaşlardan özür dilerim bu negatif halim için. Fakat kimseye söylemedim bu defa ve sizden başka içimi dökeceğim kimsem yok şuan. Biliyorum sizin pozitifliğe ihtiyacınız var. Lütfen bana bakıp ümitsizlenmeyin. Herkesin hikayesi ve bünyesi farklı.
Ahhh canım sigara içme yazdım sana ümitsiz olma dedi bisürü arkadaş 😊 sen daha önce kötü tecrübelerin olduğu için hemen olmadı diye düşündün ama hiçde öyle değil. Belki de yaşın gereği yavaş ilerliyordur bilemeyiz ki bebişin kendisi mucizeyken böyle şeyler neden olmasın. Sen moralinizi yüksek tut da herkesin morali de yükselir 🥰 hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤️

bugün 5. günüm ama 3. gün embriyosu transfer edildi, taze transfer, yaştan ötürü bekletemiyorlar da birde transfer günü süpriz 1 embriyo daha gelişmişi öğrendik ve 2 transfer oldu
Benimde yaş 36 çift embriyo 3.gun embriyosu inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız

Ya işte bu yüzden ben kimseye demedim demicem de bu devirde ağzı olan konuşuyor herkesin bı fikri var, hiic takma boşver saçmalamış kuzum ne kadar yakının olursa olsun.

Back