• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar ya az önce Progesteron fitil yapmıştım çok afedersiniz lavaboya girdiğimde iç çamaşırıma yarısından fazlası geri gelmiş :( ben şimdi tekrar yapayım mı fitil ? Saat 12 gibi yapmıştım baya da uzanmıştım yatakta ama böyle oldu şuan saat 13.30 bi kez daha mı kullansam

Benim sonuç pozitif olduktan sonra 4.haftanin donlairna doğru başladı, hem ağrıyor hemde çok büyüdüler durduramıyorum 🤣Ama bazılarının transferden sonra olabiliyor ilaçlardan vs
kasıklarımda belimde hep yanma var ama belirti aradığımdan değil sadece neler oluyor acaba diye bir sorgulama oldu :) önceki negatif olmuştu sonra zehirli guatr teşhisi konumuştu ve 1 yıl tedavi gördüm yeni onay çıkınca yaptırdık ama hem pahalandı hemde yaş ilerledi iyice, gene yaşıma göre doktor gayet güzel maşallah dedi, 2 embriyo olması bile harika sadece orta kalte tabiki yaşa bağlı, bakalım sımsıkı tutunsun istiyorum

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🤲

İnşallah bebeğin seninledir canım🤲🥰..idrar testi yapma yapacaksan kn testi yap kuzum
Aldim canim ama erken gebelik testi değil normal aldım acaba çıkar mı bunda

Kızlar ya az önce Progesteron fitil yapmıştım çok afedersiniz lavaboya girdiğimde iç çamaşırıma yarısından fazlası geri gelmiş :KK43: ben şimdi tekrar yapayım mı fitil ? Saat 12 gibi yapmıştım baya da uzanmıştım yatakta ama böyle oldu şuan saat 13.30 bi kez daha mı kullansam
gören cevap verir canım ama benim bildiğim vücut alması gerekeni alıyor gerisini idrarla vs atıyor, ben güne 4 kere progestan koyuyorum çok fazla çamaşır değiştirmek zorundayım mesela

kasıklarımda belimde hep yanma var ama belirti aradığımdan değil sadece neler oluyor acaba diye bir sorgulama oldu :) önceki negatif olmuştu sonra zehirli guatr teşhisi konumuştu ve 1 yıl tedavi gördüm yeni onay çıkınca yaptırdık ama hem pahalandı hemde yaş ilerledi iyice, gene yaşıma göre doktor gayet güzel maşallah dedi, 2 embriyo olması bile harika sadece orta kalte tabiki yaşa bağlı, bakalım sımsıkı tutunsun istiyorum
Kaliteyi çok takmayın, inşallah tutunacak.Guzel düşünelim güzel Olsun 🥰

Kızlar ya az önce Progesteron fitil yapmıştım çok afedersiniz lavaboya girdiğimde iç çamaşırıma yarısından fazlası geri gelmiş :KK43: ben şimdi tekrar yapayım mı fitil ? Saat 12 gibi yapmıştım baya da uzanmıştım yatakta ama böyle oldu şuan saat 13.30 bi kez daha mı kullansam
Yok bir sorun olmaz sizin daha transfer yapılmadı dimi. Zaten aldığı kadarı içerde baya duruyor etkisi hemen geçmiyor. Benim de öyle oluyor tekrar yapmıyorum.

Onu söyleyen özürlü, tövbe estağfurullah..kullandığın bütün ilaçlar zaten normal gebelikte vücudunun kendisinin yaptığı hormonlar..çok biliyorlar
Evet, baştan yap tabi kardeş çok önemli çocuğun için vs gibi şeyler söyledi, bugünde değerimi söyledim çocuğun karnını doyurucaksın, uykusuz kalıcaksın, ilaçlardan özürlü olabilir testleri yaptır gibi şeyler söyledi. Valla ben bu insanların niyetini hiç anlamıyorum. Zaten olucağı da belli değil dış gebelik için endişe ediyorum birde böyle laflar söyleyince çok etkileniyorum. Nerden söyledim ya

Ya işte bu yüzden ben kimseye demedim demicem de bu devirde ağzı olan konuşuyor herkesin bı fikri var, hiic takma boşver saçmalamış kuzum ne kadar yakının olursa olsun.
Evet çok pişman oldum söylediğim için ben daha önce çok destek olduğu için söylemek istedim ama kimseye söylememek lazımmış, moral bozmaktan başka birşey değil

Saçmalamış. Tam tersi tüp bebekte en iyi embriyoları seçiyorlar ve onu transfer ediyorlar yani normal hamilelikten daha yüksek sağlıklı bebek oranı
Birde bunu konuşmak için çok erken yani, hiç birşeyin garantisi yokken daha değer artıcak mı artmıcak mı belli değilken neler söylüyor

Ya benim günde 2 kere sabah ve akşam ama yarın transfer olucam
Hadi inşallah güzel geçer. Benim günde 3 kere. Transfer günü sabah 6 gibi yapmıştım. Transferim saat 16:30 gibi oldu. Transferi yaparken bile progestandan rahim içini zor gördüler 😀 illaki tahim içinde progestan oluyor o yüzden diyorum korkmayın diye.

Back