eşim sadece yumurta toplama günü yanımdaydı oda mecburen sperm vereceği için onun dışında hep yalnızdım üzülme sende ben ilk denememde çok kafaya takmıştım sorun onda ama hep ben uğraşıyorum onun umurunda değil diyordum ama mecburen çalışıyordu şehir dışından ist a gitmiştim ben 1 aydan fazla annemlerde kaldım çok zoruma gitti ama oda çalışmak zorunda izin alamıyor yapacak bişey yok yani ne kadar huzursuz olursan kendine zarar verirsin unutma.
evet canım aynı yumurta toplama işleminde benim eşimde sperm verip gitti..sonrasıı...bir ben hep orada olduğunu sanıyordum hatta topik açmişım kızlar orada belirtmişim ki eşim dışarda beni bekliyor yok ne beklemesi...neyse çok şükür destek olacak bir ailen var benim oda yok tekim yapayalnız 8 gündür ve bu 35 gün daha sürecek gerçi mecbur ama ne bilim keşke ailem yanımda olsaydı..neysee evet bugün düşünmemeye çalıştım takmayacağım aklıma geldikççe salavat çekiyorum..çok iyi geliyor..zaten yarın kan testi yapacağım büyük ihtimalle çıkar var mı yok mu diye...canım peki senin sonucun ne oldu?pozitif mi?