• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

eşim sadece yumurta toplama günü yanımdaydı oda mecburen sperm vereceği için onun dışında hep yalnızdım üzülme sende ben ilk denememde çok kafaya takmıştım sorun onda ama hep ben uğraşıyorum onun umurunda değil diyordum ama mecburen çalışıyordu şehir dışından ist a gitmiştim ben 1 aydan fazla annemlerde kaldım çok zoruma gitti ama oda çalışmak zorunda izin alamıyor yapacak bişey yok yani ne kadar huzursuz olursan kendine zarar verirsin unutma.

evet canım aynı yumurta toplama işleminde benim eşimde sperm verip gitti..sonrasıı...bir ben hep orada olduğunu sanıyordum hatta topik açmişım kızlar orada belirtmişim ki eşim dışarda beni bekliyor yok ne beklemesi...neyse çok şükür destek olacak bir ailen var benim oda yok tekim yapayalnız 8 gündür ve bu 35 gün daha sürecek gerçi mecbur ama ne bilim keşke ailem yanımda olsaydı..neysee evet bugün düşünmemeye çalıştım takmayacağım aklıma geldikççe salavat çekiyorum..çok iyi geliyor..zaten yarın kan testi yapacağım büyük ihtimalle çıkar var mı yok mu diye...canım peki senin sonucun ne oldu?pozitif mi?

lalecim, eminimki yaparsın, ben yapmaya başladım bile, düşün yani dün yine negatifi almama rağmen, sonunda kazanacağımı çok iyi biliyorum busefer hırslıyım azimliyim ve eminim:)) hadi hep birlikte:))

inşallah canım.çok sağol.sanırım senn destegine hep ihtiyac duyacagım...

evet canım aynı yumurta toplama işleminde benim eşimde sperm verip gitti..sonrasıı...bir ben hep orada olduğunu sanıyordum hatta topik açmişım kızlar orada belirtmişim ki eşim dışarda beni bekliyor yok ne beklemesi...neyse çok şükür destek olacak bir ailen var benim oda yok tekim yapayalnız 8 gündür ve bu 35 gün daha sürecek gerçi mecbur ama ne bilim keşke ailem yanımda olsaydı..neysee evet bugün düşünmemeye çalıştım takmayacağım aklıma geldikççe salavat çekiyorum..çok iyi geliyor..zaten yarın kan testi yapacağım büyük ihtimalle çıkar var mı yok mu diye...canım peki senin sonucun ne oldu?pozitif mi?

aynen canım.bizim de aileler farklı şehirdeler.onlarla tatilden tatile görüşüyoruz.onlar da çok üzülecekleri için söylemedik hiç bu bebek olayını.onlar hala biz istemiyoruz daha çocuk yapmayı diye biliyorlar.2 yıllık evliyiz çünkü.ama biz bir olumsuz deneyim yaşadık bile.her seyi eşinle birlikte bilip kimseyle paylaşamamak hem iyi hem de çok kötü.destek aradıgım zaman eşimden baska kimse olmuoyr yanımda ama hiç kimse bilmediği için de soran olmuoyr nasıl oldu diye.bu da durumu unutmamı kolaylastırıyor.

soway;

hiçç canını sıkma. dondurulmuşlarla şansın çok yüksek,bir de blast olursa şansın daha da artar. hem dondurulmuş tedavi çok konforlu,ağrı acı yok,rahim yorulmamış oluyor. hiç hiç üzülme:34:

mesajınla rahatladım valla...inş.Allah nasip eder...

soway canım inşallah bugün daha iyisin..sağol canım o zaman yarın kan testi yapayım zaten dokuzuncu gün çıkar varsa..inan tutmuş olsa bile bırakmış gitmiştir beni..sabaha kadar hüngür hüngür ağladım zaten bir haftadır yanımda değil ve bir ay daha olmayacak yapayalnızım ölsem kimsenin haberi olmayacak artık delirmekten korkuyorum...transfer günü bile tek gittim ama o beni almaya geldi...opu işleminde ölmenin eşiğine geldim yine yalnızdım off yine çok şükür

canım benim yaşadıklarını bende yaşadım ben eşime naz yapmam gerekirken zaten iyice hassaslaşmışım o bana naz yaptı...transfer gününde yanımda değildi ben ağlaya ağlaya bir hal oldum dedm bu kadar moral bozukluğuna tutmayacak dedim...amannnnnnnnnn valla onlar çok farklılar çok farklı düşünüyorlar...bu aşamda anladımki sen kendini düşüneceksin canım...yanında destek arıyor valla Allah tan başka sığınacak derdini anlatacak seni anlayacak kimsenin olmadığını farkettim....bol bol dua...bebeklerimizin tutması sağlıklı ve hayırlı olması içinde huzurlu olmamız içinde boıl bol dua....sonuç olarak diyeceğim odurki eşimiz yanımızda gidip gelsede hissettiklerimizi ve yaşadıklarımızı anlamıyorlar anlamaları mümkün değil farklı yaratılmışız...

kızlar bende dondurulmuşlarıma başlamak için çok sabırsızım, negatiften sonraki ilk adetim hala devam ediyor ve tam 1 hafta oldu kanamalıyım hala, ne zaman bitecek bu ya, yuh diyorum artık, bukadar uzun kanamamı olur, doktorada sormadım hiç normalmi die, hemens ama hemenssss diğer tedavime başlamak istiyorum ve inanıyorum busefer tutacak, inşallaaaaaaahhhhhhhhhhh.

hepimiz burda birbirimizle dertleştik, birbirimizi anlıyoruz, birbirimize dualar ediyoruz, eminimki hepimiz buraya hamileyim die yazıcaz, bunu çok iyi biliyorum, içime doğuyor ve içimden geçen herşey olur, buda olacak biliyorum:34::21:

kızlar bende dondurulmuşlarıma başlamak için çok sabırsızım, negatiften sonraki ilk adetim hala devam ediyor ve tam 1 hafta oldu kanamalıyım hala, ne zaman bitecek bu ya, yuh diyorum artık, bukadar uzun kanamamı olur, doktorada sormadım hiç normalmi die, hemens ama hemenssss diğer tedavime başlamak istiyorum ve inanıyorum busefer tutacak, inşallaaaaaaahhhhhhhhhhh.

hepimiz burda birbirimizle dertleştik, birbirimizi anlıyoruz, birbirimize dualar ediyoruz, eminimki hepimiz buraya hamileyim die yazıcaz, bunu çok iyi biliyorum, içime doğuyor ve içimden geçen herşey olur, buda olacak biliyorum:34::21:

canım ben senden çok umutluyum inşallah hamile haberlerini alacağız evet pozitif düşün şimdiden vücudunu şimdiden hazırla dualarım seninle

Kizlar hepinize selam hamile arkadaslarim Allah hayirli ugurlu etsin bende 28 mayisda basarisiz bir deneme hala psikolojisini yeni atiyorum gecen aydan sonra adetde olmadim cunku yeni tedavim baslicak ama hala tik yok Allahim herkesin kalbine gore versin

Back