• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Merhaba kıslar ...
Geçen hafta salı transferim yapıldı 4. gün embriyosu ...
Bugün 6. günüm ama hiç bir değişiklik yok bende sanırım tutmadı ...
SOWAY canım daha erken değilmi belki geç tutunmuştur , okumuştum bu tip şeyleri ...

yok cnm hiç sanmıyorum, seninde 6 günün dolmuş, hadi hayırlısı inşallah güzel haberler veririsin cnm, allah yanında olsun....

canım aynı durumdayız....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....

canım aynı durumdayız....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....

canım kendime zaten üzülüyorum, bide sizden böyle haberler okudukça dahada üzülüyorum:( lütfen sıkma canını biraz daha bekle, eğer sağlıklı ise bebeğin zaten tutunur ve değerinde yükselir, bol dua et cnm, kalbim seninle...

kızlar benim test günüm cuma idi biliyorsunuz negatif oldu ama hala adet olmadım sadece kahverengi lekelenmeler geliyor üstelik adet günümde taa gecen çarşydı..kaç gün sonra başlar bilen var mı normal mi yaniii

kızlar benim test günüm cuma idi biliyorsunuz negatif oldu ama hala adet olmadım sadece kahverengi lekelenmeler geliyor üstelik adet günümde taa gecen çarşydı..kaç gün sonra başlar bilen var mı normal mi yaniii

canım eminmisin negatif olduğuna? negatifse neden hala adet olmadın bende merak ettim şimdi:26:

benim 12 gün boyunca hiç bir şey olmadı...13.gün kahveengi leke geldi ve gece de kan...sen bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?:59::59::59::59:

canım eminmisin negatif olduğuna? negatifse neden hala adet olmadın bende merak ettim şimdi:26:[/QUOT
tabiki eminim keşke olmasaydım amaa...lekelenme var da sökemedi..

benim 12 gün boyunca hiç bir şey olmadı...13.gün kahveengi leke geldi ve gece de kan...sen bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?:59::59::59::59:

senin netleşti mi sonucun bugun kan vermeyecek misin bi kez daha..benimde bugun 13.gün oluyor bakalım biraz daha beklim barii...

carmen canım normal olması gereken adet gününü baz alma tüp bebekte müdahale olduğu için olması gereken adet günü yumurtalar toplandıktan sonraki 14.gün oluyor.
benim test günüm cumaydı. cuma günü ilaç içmedim pozitif olursa içerim dedim. pazar günü öğlen regli oldum. normal geldi.

selam dun test gunumdu sonuc negatif ama hala adetim gelmedi transferimin bugun 11.gunu ama dun hastaneden aradilar negatif ilaclari birak dediler..........:26:

selam dun test gunumdu sonuc negatif ama hala adetim gelmedi transferimin bugun 11.gunu ama dun hastaneden aradilar negatif ilaclari birak dediler..........:26:

cnm benim bildiğim kadarıyla ilaçları bıraktıktan sonra adet oluyorsun, moralini bozma, benimde negatif ve adetim henüz başlamadı, adet yumurtalar toplandıktan 14 gün sonra gelir genelde, ama bünyeden bünyeye değişebiliyor bu durum tabi...

carmen canım normal olması gereken adet gününü baz alma tüp bebekte müdahale olduğu için olması gereken adet günü yumurtalar toplandıktan sonraki 14.gün oluyor.
benim test günüm cumaydı. cuma günü ilaç içmedim pozitif olursa içerim dedim. pazar günü öğlen regli oldum. normal geldi.

cnm benim bildiğim kadarıyla ilaçları bıraktıktan sonra adet oluyorsun, moralini bozma, benimde negatif ve adetim henüz başlamadı, adet yumurtalar toplandıktan 14 gün sonra gelir genelde, ama bünyeden bünyeye değişebiliyor bu durum tabi...

ee şimdi saydım benim yumurta toplandıktan sonraki 18.günüm bugun..offffffffffffff

canim ben ilaclari dun biraktim ama daha tik yok bu arada ben dondurlmuslarla yaptirdim bilemedimki simdi ... memislerim davul gibi sistiler cok agriyorlar uclari buyumus rengide degismis midemde rahatsiz hazimsizlik var ayy kafayi yiyecem bu belirtiler hamilelik belirtileriymis ama benim negatif cikti biraz daha beklicem gelmezse evde test yapacam bakalim sonuc ne olacak .....

canim ben ilaclari dun biraktim ama daha tik yok bu arada ben dondurlmuslarla yaptirdim bilemedimki simdi ... memislerim davul gibi sistiler cok agriyorlar uclari buyumus rengide degismis midemde rahatsiz hazimsizlik var ayy kafayi yiyecem bu belirtiler hamilelik belirtileriymis ama benim negatif cikti biraz daha beklicem gelmezse evde test yapacam bakalim sonuc ne olacak .....

ay evet ya bunların hepsi hamileleik belirtisi valla, sen kan testi sonucun kaçtı ki?

kıslarrrrrrrrr sislere bir sorum olcek, ben durmadan şu tüp bebek yasasını araştırıp duruyorum hep. tüp bebekte ilk iki deneme olumsuz olunca üçüncü denemede yaşı doldurmamış olsak bile 2 embriyo veriyorlarmış, doğrumu bu öğrendiğim bilgi, haberiniz var mı? eğer doğruysa buseferki denememde bana 2 embriyo verecekler olleyyyyyyyyy:66::66:

ay evet ya bunların hepsi hamileleik belirtisi valla, sen kan testi sonucun kaçtı ki?

sonucu telefonda soylediler sonuc negatif dediler baska bisey demediler daha tik yok esime sabah dedim aksama gelirken gebelik testi getir getirirse yarina yapacam tabiki adetim daha gelmezse.......:1::1:

kıslarrrrrrrrr sislere bir sorum olcek, ben durmadan şu tüp bebek yasasını araştırıp duruyorum hep. Tüp bebekte ilk iki deneme olumsuz olunca üçüncü denemede yaşı doldurmamış olsak bile 2 embriyo veriyorlarmış, doğrumu bu öğrendiğim bilgi, haberiniz var mı? Eğer doğruysa buseferki denememde bana 2 embriyo verecekler olleyyyyyyyyy:66::66:

evet canım doğruuu....

Back