- 8 Ocak 2023
- 736
- 1.257
- 33
Benim de 38günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 38günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Ben 33günaydın kızlar, merak ettim yaş aralığı nedir topiğimizde acaba :)
Transferden 1 hafta sonra başladı hala devam ediyor 8+4ay kızlar birşey daha merak ediyorum, meme hassasiyeti ne zaman başlar biliyor musunuz
bugün 5. günüm ama 3. gün embriyosu transfer edildi, taze transfer, yaştan ötürü bekletemiyorlar da birde transfer günü süpriz 1 embriyo daha gelişmişi öğrendik ve 2 transfer olduTransferden 1 hafta sonra başladı hala devam ediyor 8+4
Yinede ver taze transfer mi dondurulmuş mu eğer dondurulmuş ise kullandıpın yumurta büyütme iğnelerinden dolayı yunurtalar bir sonraki ay da gelişimini devam ettiriyor hamile de kalmış olabilirsin ben çok dua etmiştim o zaman kalmak için ama nasip olmadı umut bağlamadan öylesine verir gibi ver benceMerhaba anneler ve anne adayları ben geçenlerde yazmıştım 29 mayısta adet olup 1 haziranda tüp bebeğe başlıcam diye fakat ben hala adet olmadım adet ocakmış hissi var ama adet olmuyorum arada arılarım oluyor test yapmayada korkuyorum sizce mevsim geçişinden gecikme olabilr mi? Eşim test yap diyor belki allah yüzümüze güldü hamilesindir diyor ama ben öyle hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım kendimi tüp bebeğe odakladığım için ihtimal vermiyorum
Kasık ağrısı hepimizde oluyor. Ama bence 10 gün transfer olalı siz gidin kan testi verin betanızı ölçtürün normalde kan testi gününüz ne zamanMerhaba hanımlar bugün 10. Günüm
İlk günden beri gunlerim ağrılı gecti aralıklı olarak
Son 3 gün gaz karın ağrısına dönüştü afedersiniz 3 gündür sabahları uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum.. bununla birlikte midemde karnında göğsümde sürekli kelebekler uçuyormuş gibi hissiyat var heyecan gibi ama isteyerek yaptığım birsey değil böyle olduğunda nefesim daralıyor gibi oluyordu bacak ve bel ağrılarım belli bir saatten sonra başlıyor.. dün ilk defa sag kasığımdan genital bölgeme doğru elektrik çarpar gibi agri oldu öksürürken kasiklarimda birsey varmış gibi hissediyorum bunlara belirti denir mi bilmiyorum aranızda 1 tanesini bile yaşayan varsa lütfen yazsin ... bugün progestan iğneyi vurulmaya gidicem dönüşte test Almayı planlıyorum ama içimden sanki tutmadı gibi geliyor.. tabiki hayırlısı allahtan ümit kesilmez ama 28 yaşındayım ve psikolojik yıpranmış hissediyorum
Ben ilk tüp bebeğe başlıcam kuzum daha hiçbişi kullanmadım yumurta toplanmadı adet olsaydım 1 haziranda gidicektim bu ay toplancaktı yumurtam kuzumYinede ver taze transfer mi dondurulmuş mu eğer dondurulmuş ise kullandıpın yumurta büyütme iğnelerinden dolayı yunurtalar bir sonraki ay da gelişimini devam ettiriyor hamile de kalmış olabilirsin ben çok dua etmiştim o zaman kalmak için ama nasip olmadı umut bağlamadan öylesine verir gibi ver bence
Umarım gerek kalmadan hamilesindir.Çok stres yaptıysan bu da reglinin gecikmesine sebeptir.Merhaba anneler ve anne adayları ben geçenlerde yazmıştım 29 mayısta adet olup 1 haziranda tüp bebeğe başlıcam diye fakat ben hala adet olmadım adet ocakmış hissi var ama adet olmuyorum arada arılarım oluyor test yapmayada korkuyorum sizce mevsim geçişinden gecikme olabilr mi? Eşim test yap diyor belki allah yüzümüze güldü hamilesindir diyor ama ben öyle hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım kendimi tüp bebeğe odakladığım için ihtimal vermiyorum
ne demek oluyor yani kimyasal mı ?Ben bugün tekrar tahlil yaptırdım arkadaşlar, yine kıçımın üzerine oturdum.812 den 1010 a yükselmiş 4 günde Olmadı yani. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum. Uyuşturucu müptelası alkolik yada sağlıksız koşullarda yaşayan kadınlara veren Rabbim. Neden bana anneliği layık görmüyor bilmiyorum. Çocuk kıymeti bilmeyen insanlar doğurup doğurup sokağa atarken biz böyle kucağı boş kalıyoruz.
Bilmiyorum sonucu doktora attım. Cevap bekliyorum. Şimdi bir sigara yakıp kendime acıyacağım. Müsaadenizlene demek oluyor yani kimyasal mı ?
Sanırım çok stres yaptığımdan olabilir tüp bebeğe başlıcaz diye inşşah aksilik çıkmaz bişi olmaz diye diye baya kendimi strese soktum bide aniden gerilince ağrı giyor öksürünce acıyor sağ alt karnım açıksa test yapmaya korkuyorum 5 yıldır her ay test sonucu negatif gördüğümdenUmarım gerek kalmadan hamilesindir.Çok stres yaptıysan bu da reglinin gecikmesine sebeptir.
Moral bozmayın lütfen, siteminizde haklısınız zaman zaman ben de düşünüyorum böyle, kimler anne oluyo diye ama yine de demeyelim öyle bu değer kimyasal mı oluyo tam bilmiyorum ama belki sonradan daha fazla artış olurBilmiyorum sonucu doktora attım. Cevap bekliyorum. Şimdi bir sigara yakıp kendime acıyacağım. Müsaadenizle
Modunu düşürme ne yapalım bu da bizim sınavımız,herkesin çocuğu olmak zorunda değil,istiyoruz ama olmazsa da çocuksuz da yaşamasını bilirsen hayat gayet güzelnegatif olunca insan ister istemez üzülüyor ama 5dk üzül ve hayata kaldığın yerden güçlü şekilde devam etBilmiyorum sonucu doktora attım. Cevap bekliyorum. Şimdi bir sigara yakıp kendime acıyacağım. Müsaadenizle
Ne kadar gerizekalı, düşüncesiz bir yorum yahu Nice insanlar sağlıkla almış kucağına, kötü düşünmeyinSabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze transfer oldu
Ay ne alaka ya özürlü ne demek veren rabbim evet de dünyada kaç bin tane kadın tüp bebekle hamile kalıp çocuk sahibi oluyor öyle birşey olablrmi olsa bile bir insana böyle şeyler denir mi ya ne geliyorsa başımıza bu dilinin kemiği olmayan bencil insanlardan geliyorSabah sabah sinirim bozuldu ya, benim sürecimi bilen bir yakınıma söyledim değerimi bana evet hamilesin ama tüp bebekte birçok ilaç kullanıldığı için özürlü olma ihtimali var bütün testlerini yaptır dedi. Yani illa birşey söylücek insanlar ya. Gerçekten bu ilaçlar tehlikeli mi
Birde benim taze transfer oldu