- 8 Ocak 2023
- 736
- 1.257
- 33
Değerin yüksekmiş canım. İki embriyo muydu belki de ikizdirBende bugün kan verdim kızlar 11.gün v ermiştim 910 du bugün 14. Gün bakayım kaç cıkacak baktım herkes tekrarlıyor bir korktum düştümü çıktımı noldu diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin yüksekmiş canım. İki embriyo muydu belki de ikizdirBende bugün kan verdim kızlar 11.gün v ermiştim 910 du bugün 14. Gün bakayım kaç cıkacak baktım herkes tekrarlıyor bir korktum düştümü çıktımı noldu diye
Ooo baya saat geçmesine rağmen zorlaması ben bi de sabah erken uyanan biri de değilim neyse dediğiniz gibi akşam yaparım saati geldiğinde yapacak bişey yok çok teşekkür ederimHadi inşallah güzel geçer. Benim günde 3 kere. Transfer günü sabah 6 gibi yapmıştım. Transferim saat 16:30 gibi oldu. Transferi yaparken bile progestandan rahim içini zor gördüler illaki tahim içinde progestan oluyor o yüzden diyorum korkmayın diye.
Yokyok tek embriyo 5.gün embriyosuyduDeğerin yüksekmiş canım. İki embriyo muydu belki de ikizdir
291 adet 38
Silik çizgi çıktı
Bende şuan 4+5 im doğru hesaoladiysam eğer ve hiç bişey hissetmiyorum kalp ve kese için beklemedeyim sizin belirtiler ne zaman başladı 1 hafta önce kasik ağrısı daha çoktu doluluk vardı bugün yok gibi sizinde öyle mi oldu ne zaman bu belirtiler basliyor bebişimi hissetmek istiyorum korkuyorumTransferden 1 hafta sonra başladı hala devam ediyor 8+4
Rica ederim ama içinize sinmiyordu da bir tane yapın bir zararı olmaz. Ben İzmir’deyim tüp bebek merkezi İstanbul’da olunca kaç kez sabahın 5 inde uçtum. Saat 3 lerde kalktım ilacı o saatlerde yapmak zorunda kaldım falan git gel çok zor oldu mecburen katlandık ama inşallah sağlıkla devam eder de bunlara değerOoo baya saat geçmesine rağmen zorlaması ben bi de sabah erken uyanan biri de değilim neyse dediğiniz gibi akşam yaparım saati geldiğinde yapacak bişey yok çok teşekkür ederim
Ohh maşallah amin kaçıncı haftada duydunuz bebeği de gördünüz müBen de bugün miniklerimin kalp sesini duydum darısı sizlere❤❤
O zaman maşallah çok sağlıklıdırYokyok tek embriyo 5.gün embriyosuydu
bugün benim de transfer hariç 7. günüm ama bekliyorum test yapmıcam, sizde kendi gününüzü bekleyiin benceTransferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum
Evet bende gördüm silik olsun ama bu var olduğuna işaretSilik çizgi çıktı
Birde bu kişi yaptır tabi çocuğuna kardeş lazım gibi beni destekleyen kişi, bir anda yok o bebeği duyurması var, uykusuz geceler vs yok ilaç kullandığın için özürlü olabilir bilmem ne.zaten daha ortada birşey yok, daha önce dış gebelik geçirdiğim için bunda da endişeliyim ve korkularım var, birde böyle moral bozucu şeyler söyleyince çok sinir oldum. Kimseye birşey söylemicek onu anladım yaTüp bebekle dünyaya gelen kızımın aşırı akıllı ve tastamam doğması şoku yahu böyle söyleyen kişiler kaç kere hayatlarında tüp bebek yapmışlar yaptırmışlar dogurtmuslar veya doğurmuslar merak ediyorum
Aaa yapmayın ama ağlamak falan. Sizinki 3. Gün embriyosu değil mi 7.günde çıkmaz ki zaten. Bu başlıkta 3. Gün embriyosu olan arkadaşların yazdıklarını okuyun 10.gün en erken görünüyor ki o bile çok düşük bir değer çıkıyor. Üzmeyin kendinizi bebişi düşününTransferle birlikte 7. Günğm negatif gördüm idrarda bide aşırı duygusal dalgalanmam var sürekli ağlıyorum
Kimyasal olmazsa inşallah ilk transferimde de görmüştüm pozitif kimyasal olmuştuEvet bende gördüm silik olsun ama bu var olduğuna işaret
Evet cnm 5 arti 3 de keseleri 6 arti 4 de bebekleri ve kalp atisiniOhh maşallah amin kaçıncı haftada duydunuz bebeği de gördünüz mü
Bebişi 3 aylık olmadan hissetmen mümkün değil canım belkide 3 buçuk aylık belirti olarak pozitiften bir kaç gün sonra sık idrara çıkma adet sancısı çektim hala da devam göğüslerim birde çok şiş sadeceBende şuan 4+5 im doğru hesaoladiysam eğer ve hiç bişey hissetmiyorum kalp ve kese için beklemedeyim sizin belirtiler ne zaman başladı 1 hafta önce kasik ağrısı daha çoktu doluluk vardı bugün yok gibi sizinde öyle mi oldu ne zaman bu belirtiler basliyor bebişimi hissetmek istiyorum korkuyorum
Bendeeee synı hiiiçbir belirti kalamdı suanda ne kasık ne meme ne çişBende şuan 4+5 im doğru hesaoladiysam eğer ve hiç bişey hissetmiyorum kalp ve kese için beklemedeyim sizin belirtiler ne zaman başladı 1 hafta önce kasik ağrısı daha çoktu doluluk vardı bugün yok gibi sizinde öyle mi oldu ne zaman bu belirtiler basliyor bebişimi hissetmek istiyorum korkuyorum