2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Budur işte ama benim ki de diyor ki eğer kimyasal vs ise ne kadar erken bilirsek senin için o kadar iyi olur herhalde ilaçla filan mı atılıyor ne oluyorsa bilmiyorum ki
Kimyasal değil bence seninki sen 4 kere falan kan verdin kimyasalda değerde düşme oluyor diye biliyorum ben.

Merhaba beni de şimdi aradılar bugün 5. gün 11 inden 5 ini dondurmuşlar 4AA 4AB 4BC(2) 4BB kalitedeymişler kalan 4 tane büyümeye devam eden varmış nasıl sizce

Merhaba beni de şimdi aradılar bugün 5. gün 11 inden 5 ini dondurmuşlar 4AA 4AB 4BC(2) 4BB kalitedeymişler kalan 4 tane büyümeye devam eden varmış nasıl sizce
Çok iyi bence kaç tane transfer ettireceksiniz peki ? İnşallah sağlıkla ilerler bebisleriniz.

Kimyasal değil bence seninki sen 4 kere falan kan verdin kimyasalda değerde düşme oluyor diye biliyorum ben.
Kimyasal olunca beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş bence lab hatası ama belli olmaz tabi bu işler işte cuma tekrar kan yolu gözüktü bana

Sana söylemiştim canım benim, ben yumurta toplamaya 6 ile girdim 9 ile çıktım inşallah hepsi olgun çıkar..yalnız benim doktorum bana 2 tane ovitrelle iğnesi yaptırmıştı..çatlatma iğnesi son aşamada yumurtanın olgunlaşmasını da sağlıyor 6 yumurta 9 a çıktı bide 9 u da olgun çıktı.. doktorum da şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…