• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hic belirti olmayanlar da var burda canım benim hatta bu olmadı deyip kan verip sonucu görünce şaşıran da oldu..belirti arama kendinde ve lütfen gününden önce test yapma..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin sana🤲🤲🤲😍
Bugün 4.gun bir an gittim o testi yaptm negatif çıktı tabi ki erken gebelik testi fln da degldi çıksa mucize olrdu 😂kendime kızıyorum ama yaptm . Neyse bgn kasiklarm ve karnm agrior inşallah iyiye isarettir

Bugün 4.gun bir an gittim o testi yaptm negatif çıktı tabi ki erken gebelik testi fln da degldi çıksa mucize olrdu 😂kendime kızıyorum ama yaptm . Neyse bgn kasiklarm ve karnm agrior inşallah iyiye isarettir
Çok erken imkansız çıkmaz belkide yeni tutundu yani 🤭 6. Veya 7.gun yap bari 😂

Kızlar ben normal de 26 Mayıs transfer olacaktım covid pozitif olduğum için ertelendi haziran reglimi bekleyeceğiz. 9 Haziran tahmini regli tarihim ama bugün regli olacak gibiyim lekelenme gelmeye başladı 22 mayısta tüp bebek ilaçlarımı bıraktım covid pozitif olunca bırakın ilaçları dediler ilaçları bırakınca 10 gün sonra regli olmaya başlanır mı? Bir önceki ay regli tarihim 9 Mayıs be düzenli 28-29 günde bir olurum döngüm. Şimdi erken regli olursam rahim kalınlaşmasınlar bir sorun yaşanır mı haziran transferim de bir sorun çıksın istemiyorum Artuk bilgisi olan var mı ? Yoksa regli olunca normal rahim zaten kendiliğinden düzenli kalınlaşmaya başlar mı ?
Canım nasılsın, iyisin inşallah şimdi..tüp bebek ilaçlarını bıraktıktan sonraki 10 günde regl olursun..bazan geçebiliyor da..zaten reglinin 2.günü gideceksin muayeneye ultrasonla bakacak doktorun, sonra kana da bakacak öyle başlayacaksın..ben her tüp bebekten sonra döngü tarihleri değişti endişelenme normal bir durum..ben de mayısta transfer beklerken hazirana kaldım canım😅 hayırlısıyla pozitif oluruz inşallah 🤲🥰

Hep böyle oluyor zaten. Kimse dayanamıyor erkende yapıyor ama işte sonuç üzücü oluyor erken olduğu için çıkmıyor çünkü 😀

Back