• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim sonucum 90 ve 200 çıktı 2 gün arayla. Bugünde bu iş moralimi bozdu. İşe başladım rapor bitince. Tek zorlanmam bu. Oturarak çalışıyorum.
Sonucun gayet güzel..kanaman devam ederse doktorun ilaç değiştirir, istirahat verir sıkma canını..bebeğin seninle😍💓

Off bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir bilemiyoruz henüz
Muhtemelen doktor senden 2 gün sonra tekrar isteyecek kendi merkezinde

Off bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir
Off bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir bilemiyoruz henüz
İkimizde cuma günü öğreneceğiz sanırım ne olacağını inşallah güzel sonuçlarla geliriz

Back