evet sadece 4. gün , bugün 6. gündeyimSadecw 4.gün mü oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sadece 4. gün , bugün 6. gündeyimSadecw 4.gün mü oldu
Konuştum canım laboratuvar hatası olabilir ya da kimyasal gebelik olabilir bilmiyoruz takip etmemiz lazım dedi Şuan beta sonucumun yorumunu henüz yapmadı haber bekliyorumDoktorla konuşmadın dimi henüz
Al benden de o kadar. Bu bilinmezlik beni deli ediyorBende öyle tahmin ediyorum valla bu belirsizlik beni sıkıyor sürekli doktora gidip acaba ne olacak diye beklemek istemiyorum…
benim de 5 haziran, daha erken yapsam mı diye düşünüyorum kafam karışık5 haziran
Hayırlısıyla pozitif sonuç gelir inşallahEvet arada yürümeye çalıştım ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum. Bende erik toplamistim ama bir avuç kadar icim biraz rahatladı canım çok sağol. Ama beklemek işkence gibi. Yarın kan vericem zaten.
Benim doktorum boşuna yapmışlar gerilme dedi varsa direk kesede görelim kanaman olmadığı sürece sorun yok şimdilik dedi. Kan vermek beni ve bebeği geriyor ister istemezAyy ne güzel en temizi budur işte
Henüz benim gözüm ayamadı canım bakalım doktor ne diyecek inşallah yarın güzel haberler verirsinAma artış olmuş çok şükür. Beklenilen gibi . Hadi gözün Aydın. Darısı bana bakalım ben yarın ne sonuç alacağım
Sonucunu söylemediler mi daha canım.Henüz benim gözüm ayamadı canım bakalım doktor ne diyecek inşallah yarın güzel haberler verirsin
Budur işte ama benim ki de diyor ki eğer kimyasal vs ise ne kadar erken bilirsek senin için o kadar iyi olur herhalde ilaçla filan mı atılıyor ne oluyorsa bilmiyorum kiBenim doktorum boşuna yapmışlar gerilme dedi varsa direk kesede görelim kanaman olmadığı sürece sorun yok şimdilik dedi. Kan vermek beni ve bebeği geriyor ister istemez
Hemşire mesaj attı 463 diye ama doktorun yorumunu alıp tekrar bilgilendirme yapacakSonucunu söylemediler mi daha canım.
Heyecanla bekliyorum senin sonucu. Ne olur güzel şeyler olsun bende umutlanayım seninle beraberHenüz benim gözüm ayamadı canım bakalım doktor ne diyecek inşallah yarın güzel haberler verirsin
Yaptıran ve gebe kalan arkadaşlar var canım, hayırlı olsun..inşallah bu sefer rabbim evladına kavuşturur seni benim de cumartesi transferim olacak, 4. Deneme..inşallah bu sefer pozitifi görürüzmerhaba kızlar 3. Transfer sürecimiz olucak ayın 8 de doğal siklus önerdi doktor bu defa onu deneyeceğiz yaptırmış olan var mı biraz endişeliyim hiç ilaç kullanmadan
Yerleşme kanamasının tam zamanı kuzumKızlar benim bugün 8. Günüm benden az önce kahverengi akıntı geldi
8.gunde yerleşme kanaması okur canım, devam ederse doktoruna danışırsın..testin gayet güzel, inşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın bebişinikizlar bu sabah pembe akintim geldi cok hafif dun test yapmistim bu sekilde cikmisti bu negin nesi kan mi vermem gerekiyo panikledim bugun 8.gundeyim transfer gunu haric
Yapma canım benim bekle zamanını..inşallah bebişin seninledirbenim de 5 haziran, daha erken yapsam mı diye düşünüyorum kafam karışık
Diğer yerde hata var canım şuan artış normal görünüyor senindeHemşire mesaj attı 463 diye ama doktorun yorumunu alıp tekrar bilgilendirme yapacak
Heyecanla bekliyorum canım benimHemşire mesaj attı 463 diye ama doktorun yorumunu alıp tekrar bilgilendirme yapacak
Yok o iğneyi nereden yaptığının bir önemi yok kuzumBirde kalcadan progestron vuruyordum acaba gobege gectimo tetiklemis olabilir mi hic agrim sizimda yok
Aminn hadi inşallahBen bugün ikinci kan testimi vermeye gidiyorum inşallah güzel artmıştır.
Kuzum benim modunu düşürme..dün sana yazdığımı okudun mu, bozma moraliniHayır yarın vereceğim. Ama hiç iyi değilim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Düşünmemeye. Film izliyorum. Dizi izliyorum. Fakat pek faydası olmuyor