• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet arada yürümeye çalıştım ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum. Bende erik toplamistim ama bir avuç kadar😄 icim biraz rahatladı canım çok sağol. Ama beklemek işkence gibi. Yarın kan vericem zaten.
Hayırlısıyla pozitif sonuç gelir inşallah 🤲😍

Benim doktorum boşuna yapmışlar gerilme dedi varsa direk kesede görelim kanaman olmadığı sürece sorun yok şimdilik dedi. Kan vermek beni ve bebeği geriyor ister istemez 😀
Budur işte ama benim ki de diyor ki eğer kimyasal vs ise ne kadar erken bilirsek senin için o kadar iyi olur herhalde ilaçla filan mı atılıyor ne oluyorsa bilmiyorum ki

merhaba kızlar 3. Transfer sürecimiz olucak ayın 8 de doğal siklus önerdi doktor bu defa onu deneyeceğiz yaptırmış olan var mı biraz endişeliyim 😕 hiç ilaç kullanmadan
Yaptıran ve gebe kalan arkadaşlar var canım, hayırlı olsun..inşallah bu sefer rabbim evladına kavuşturur seni🤲🥰 benim de cumartesi transferim olacak, 4. Deneme..inşallah bu sefer pozitifi görürüz 🤲🥰

kizlar bu sabah pembe akintim geldi cok hafif dun test yapmistim bu sekilde cikmisti bu negin nesi kan mi vermem gerekiyo panikledim bugun 8.gundeyim transfer gunu haric
8.gunde yerleşme kanaması okur canım, devam ederse doktoruna danışırsın..testin gayet güzel, inşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın bebişini🤲😍

Back