• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bana ilk başta iki tane embriyo vericekti ikiside 5aa kalitede 5.gndu ama ben transfere gttgnde yaşın küçük ve riskleri çok olur tek deneyelm dedi kabul ettim bende dgerlerini dondurduk . Çift olsaydı şansım belki daha yüksek olabilirdi.

Bayan doktorum transfer gnunu sayma ertesi günden basla 9.gun ver dedi allahtn öyle dedi biraz daha bekleyemem bugün 4.gnum cumartesi oldum
Ben de transfer gününü saymıyorum. 25 mayıstı işte. Her gün sabah akşam burdan takip ediyorum konuları. Belirtiler var mı ? Orda biyerlerde tutundu mu? Merak heyecan korku hepsi var. İnşallah pozitifleri görürüz hep beraber 🙏🏻

Canım sen bir ara ilaçları falan almadın ya ondan da kaynaklanmış olabilir mi doktora sordun mu
Bende öyle düşünüyorum 4 ya da 5 gün hiç içmedim kanamam da o yüzden oldu bence çünkü artık kanama yok.doktor vajinal baktı kanama alanı vs olsa söylerdi herhalde.ilacı içmedim dedim bişey demedi🙈sonra tekrar başladım dedim sanki bugün çok yoğundu pek rahat konuşamadım da

Ben de transfer gününü saymıyorum. 25 mayıstı işte. Her gün sabah akşam burdan takip ediyorum konuları. Belirtiler var mı ? Orda biyerlerde tutundu mu? Merak heyecan korku hepsi var. İnşallah pozitifleri görürüz hep beraber 🙏🏻
Bende acemiyim yani belirtim yoktu 4 gndur çok uzuldm niye yok die smdi kasiklarm sırtlarına adet ağrısı gbi ağrı vuruyor insan bir cümleden bir kelimeden umut kapiyor iste. Rabbm hepimize hayrlı haberler aldirsin kimsenin emeklerini boşa cikarmasn kusura bakmazsanz eğer nerede tedavi gordnz?

Merhaba kızlar ben bugün kan testi verdim sonuç negatif. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim psikolojik olarak dinlenmem lazım tekrar deneyecek gücüm yok maalesef
Kuzum tabiiki yıpratıcı bir dönem, hem psikolojik hem fizyolojik olarak ama Allahın belirlemiş olduğu bebeğinin doğum saatini bulmak için tekrar denemek gerek, bize düşen bu çünkü gayret etmeliyiz..vücudun hormonlardan kurtulsun, kafanı da biraz toparlayınca tekrar denersin, rabbim isteyen herkesi evladına kavuşturacak elbet🤲 buna inan..benim 4.denemem olacak bir gün olacak inşallah 🤲🤲🤲

Bende öyle düşünüyorum 4 ya da 5 gün hiç içmedim kanamam da o yüzden oldu bence çünkü artık kanama yok.doktor vajinal baktı kanama alanı vs olsa söylerdi herhalde.ilacı içmedim dedim bişey demedi🙈sonra tekrar başladım dedim sanki bugün çok yoğundu pek rahat konuşamadım da
Olabilir canım. Bence senin bebişinde bir problem yok. Zaten pozitif de bir insansın moralini de bozma. Onca badireye rağmen (ilaç içemem kanama vb.) değerin yükseliyorsa sen o bebişi kucağına alırsın Allah’ın izniyle canım 🙏🥰

Bende acemiyim yani belirtim yoktu 4 gndur çok uzuldm niye yok die smdi kasiklarm sırtlarına adet ağrısı gbi ağrı vuruyor insan bir cümleden bir kelimeden umut kapiyor iste. Rabbm hepimize hayrlı haberler aldirsin kimsenin emeklerini boşa cikarmasn kusura bakmazsanz eğer nerede tedavi gordnz?
Amin 🙏🏻 benim de belime vuruyor ama tek taraflı sağdan. Bacağıma da vuruyo ağrı. Onun dışında klasik ilaç yan etkileri var baş dönmesi, gaz oluşumu midem şişiyor gibi nerdeyse. Antalya’dayım ben canım. Sen nerdesin?

Belirti arayanlara gelsin o zaman beta vücutta salınmaya başlayınca yürüyüş veya iş yaptığınız zaman kalbiniz normal zamandan çok daha fazla atıyor bunu kesin farkedersiniz,normal zamanlarımızdan farklı .çünkü ben doktoruma erkenden farkettim pozitif olduğunu nabzım yükseldi oturduğum yerde bile kalbim küt küt atıyordu dedim bunu vücuda beta yapıyor dedi .

Amin 🙏🏻 benim de belime vuruyor ama tek taraflı sağdan. Bacağıma da vuruyo ağrı. Onun dışında klasik ilaç yan etkileri var baş dönmesi, gaz oluşumu midem şişiyor gibi nerdeyse. Antalya’dayım ben canım. Sen nerdesin?
Bn istanbuldaym yasemin çekmez doktorm belki bilirsiniz benmde öyle gaz sorunum kabızlık oluyor nefes alamıyorum bazen

Olabilir canım. Bence senin bebişinde bir problem yok. Zaten pozitif de bir insansın moralini de bozma. Onca badireye rağmen (ilaç içemem kanama vb.) değerin yükseliyorsa sen o bebişi kucağına alırsın Allah’ın izniyle canım 🙏🥰
Canım benim sağol bende hiç negatif bişey hissetmiyorum hatta bugün gözükmedi bişey ama kese görmeye gidince bakalım sol tarafta mı çünkü hala hissediyorum 🙈solda minik bişey var

Belirti arayanlara gelsin o zaman beta vücutta salınmaya başlayınca yürüyüş veya iş yaptığınız zaman kalbiniz normal zamandan çok daha fazla atıyor bunu kesin farkedersiniz,normal zamanlarımızdan farklı .çünkü ben doktoruma erkenden farkettirmeden pozitif olduğunu nabzım yükseldi oturduğum yerde bile kalbim küt küt atıyordu dedim bunu vücuda beta yapıyor dedi .
Ayakta çok duramıyorum ama bu derece çarpıntı gibi olmadı hiç sanırım.

Canım benim sağol bende hiç negatif bişey hissetmiyorum hatta bugün gözükmedi bişey ama kese görmeye gidince bakalım sol tarafta mı çünkü hala hissediyorum 🙈solda minik bişey var
Hadi inşallah ufaklık oralarda takılıyor belli ki 🥰 az kaldı değerin biraz daha artsın keseyi görürsün canım

Back