evet göbekten olan prolutex galiba o ücretliFitil ve kalçadan olan yazılıyor, göbekten olan yazılmıyor diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet göbekten olan prolutex galiba o ücretliFitil ve kalçadan olan yazılıyor, göbekten olan yazılmıyor diye biliyorum
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahBenim sonucum çıktı 86.59 coraspini kesti
Kimyasal değil bence seninki sen 4 kere falan kan verdin kimyasalda değerde düşme oluyor diye biliyorum ben.Budur işte ama benim ki de diyor ki eğer kimyasal vs ise ne kadar erken bilirsek senin için o kadar iyi olur herhalde ilaçla filan mı atılıyor ne oluyorsa bilmiyorum ki
Tamam canım haber ver bize deKonuştum canım laboratuvar hatası olabilir ya da kimyasal gebelik olabilir bilmiyoruz takip etmemiz lazım dedi Şuan beta sonucumun yorumunu henüz yapmadı haber bekliyorum
Canım ilk günlerde bazan olabiliyor böyle o yüzden 10.gün veya 12.gün istenir..12.gününde tekrar ister doktorun muhtemelen..inşallah bebişin seninledirKızlar ben dayanamayıp 8. Gün kan vermiştim 130 çıktı. 10. Gün 180 çıktı bu artış az olmuş değil mi
Çok iyi bence kaç tane transfer ettireceksiniz peki ? İnşallah sağlıkla ilerler bebisleriniz.Merhaba beni de şimdi aradılar bugün 5. gün 11 inden 5 ini dondurmuşlar 4AA 4AB 4BC(2) 4BB kalitedeymişler kalan 4 tane büyümeye devam eden varmış nasıl sizce
Siz kaç tane transfer ettirdiniz?Çok iyi bence kaç tane transfer ettireceksiniz peki ? İnşallah sağlıkla ilerler bebisleriniz.
2 tane ama benim biri kaliteli biri orta idi biri tuttu büyük ihtimalleSiz kaç tane transfer ettirdiniz?
Aslında güzel gelmiş canım ama bence de bir hata var. Doktorla konuştun mu253 değerine hatalı dersek sıkıntı yok
Şimdi doktorum aradı sınırda bir değer evinin yakınında cuma günü tekrar kan ver bakalım dediHeyecanla bekliyorum canım benim
Gerçekten mi üzüldüm 5 yada 6 değiller diye bende ben 27 yaşındayım o sebeple 1 tane :)Çok iyi bence kaç tane transfer ettireceksiniz peki ? İnşallah sağlıkla ilerler bebisleriniz.
Mükemmel ☺ şimdi sıra kese ve kalp atışında hayırlısıyla inşallahKızlar beta sonucum çıkmış 320 doktoruma yazdım güzel artmış dedi
Kimyasal olunca beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş bence lab hatası ama belli olmaz tabi bu işler işte cuma tekrar kan yolu gözüktü banaKimyasal değil bence seninki sen 4 kere falan kan verdin kimyasalda değerde düşme oluyor diye biliyorum ben.
Sana söylemiştim canım benim, ben yumurta toplamaya 6 ile girdim 9 ile çıktım inşallah hepsi olgun çıkar..yalnız benim doktorum bana 2 tane ovitrelle iğnesi yaptırmıştı..çatlatma iğnesi son aşamada yumurtanın olgunlaşmasını da sağlıyor 6 yumurta 9 a çıktı bide 9 u da olgun çıktı.. doktorum da şaşırdıArkadaşlarrrr nur topu gibi bir yumurtam daha olmuş 5 oldum. İki gün önceki e2 633 çıkmıştı bunu dün sormuştum sizlere bugün tekrar kan alındı 1000 olunca toplanacak bu cuma ya da cumartesi inşallah daha da artar ve altın yumurtayı buluruz bugün doktorum daha güleryüzlüydü sanırım sanırım sabah saatlerinde gitmem gerekiyor bu güleryüzü yakalamak için Bugün daha bi heyecanlı ve iyiyim
İnşallah canım senin heyecanlı günlerinide birlikte takip ederiz burdaMükemmel ☺ şimdi sıra kese ve kalp atışında hayırlısıyla inşallah
Bencede lab hatasi neyse en azından cuma son olur haftaya da beraber keseye gideriz insallah ben haftaya cuma gideceğimKimyasal olunca beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş bence lab hatası ama belli olmaz tabi bu işler işte cuma tekrar kan yolu gözüktü bana
Ama böyle başka başka yerler de kan verdirirlerse nasıl emin olacağız ki artıştanŞimdi doktorum aradı sınırda bir değer evinin yakınında cuma günü tekrar kan ver bakalım dedi
Kahverengiye döndüyse bitiyor demektirBenim ilk kırmızıyla başladı bugün kahverengi. Ama benim zaten 5+4 olduğu için tutunma kanaması değil sanırım.