- 20 Kasım 2022
- 123
- 63
- 28
İnşallah hepimiz görelim ya emeklerimiz boşa çıkmasınnninşallahh umarım sende pozitifi görürsün bu yolun sonunda :)
Sonucun gayet güzel..kanaman devam ederse doktorun ilaç değiştirir, istirahat verir sıkma canını..bebeğin seninleBenim sonucum 90 ve 200 çıktı 2 gün arayla. Bugünde bu iş moralimi bozdu. İşe başladım rapor bitince. Tek zorlanmam bu. Oturarak çalışıyorum.
kullanıcı adım buradaki ile aynı EUROPHTamamdır bekliyorum
Tamamdır şimdi size yazıcamkullanıcı adım buradaki ile aynı EUROPH
Artmış bakÇıktı sonuç kafam karıştı valla 9.gün 253 11.gün 273 13.gün merkezde yapılan 463 bence bunlardan biri hatalı bakalım doktor ne diyecek
253 değerine hatalı dersek sıkıntı yokArtmış bakbence bi sorun yok
Ama önemli olan şu an ki artışı253 değerine hatalı dersek sıkıntı yok
Kaçıncı denemeydi? Üzülmeyin lütfen vardır bir hayırMerhaba kızlar ben bugün kan testi verdim sonuç negatif. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim psikolojik olarak dinlenmem lazım tekrar deneyecek gücüm yok maalesef
Off bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir bilemiyoruz henüzAma önemli olan şu an ki artışı
Hakikaten birinde bir hata var dur bakalım ne diyecekÇıktı sonuç kafam karıştı valla 9.gün 253 11.gün 273 13.gün merkezde yapılan 463 bence bunlardan biri hatalı bakalım doktor ne diyecek
Muhtemelen doktor senden 2 gün sonra tekrar isteyecek kendi merkezindeOff bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir bilemiyoruz henüz
Off bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir
İkimizde cuma günü öğreneceğiz sanırım ne olacağını inşallah güzel sonuçlarla gelirizOff bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir bilemiyoruz henüz
Bende öyle tahmin ediyorum valla bu belirsizlik beni sıkıyor sürekli doktora gidip acaba ne olacak diye beklemek istemiyorum…Muhtemelen doktor senden 2 gün sonra tekrar isteyecek kendi merkezinde
Cuma bidaha mı istediİkimizde cuma günü öğreneceğiz sanırım ne olacağını inşallah güzel sonuçlarla geliriz
Keşke diğer betaları doktora söylemeseydimMuhtemelen doktor senden 2 gün sonra tekrar isteyecek kendi merkezinde
Ayy ne güzel en temizi budur işteKızlar doktorum tekrar teste gerek yok haftaya keseye bakalım ultrasonda dedi
Doktorla konuşmadın dimi henüzOff bilmiyorum ki kafam allak bullak kimyasal olursa da beta 1500 lere kadar çıkabiliyormuş.sonuçta bir dengesiz artış söz konusu ya tabi ki merkez kaynaklı da olabilir bilemiyoruz henüz
Ama artış olmuş çok şükür. Beklenilen gibi . Hadi gözün Aydın. Darısı bana bakalım ben yarın ne sonuç alacağımÇıktı sonuç kafam karıştı valla 9.gün 253 11.gün 273 13.gün merkezde yapılan 463 bence bunlardan biri hatalı bakalım doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?