- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 53
Ay çok sık gidip geldim son zamanlarda belkide görmüşümdür sizi denk geldiysek transfer ne zaman canım?A
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sık gidip geldim son zamanlarda belkide görmüşümdür sizi denk geldiysek transfer ne zaman canım?A
İnşallah canım tekrar istemedi bakalım isterse cumartesi veririm birde daha vermemOhhh süper canım maşallah güzel artışlara devam
Biraz sınırda gibi değerler bakalım doktorun ne diyecek umarım yolundadır herşeyAynı yerde verdim kızlar
2 gün canımKaç gün arayla verdin canım
Gözün aydın canım darısı bana inşallahBenimde ilk 88 idi bugun ki 213 cikti kizlar.İlk 7. Gun yaptirdim bugun 9. Gunumama hala lekelenme vs olmadi
Güzel artmış canım maşallah sağlıkla ilerlesinBenimde ilk 88 idi bugun ki 213 cikti kizlar.İlk 7. Gun yaptirdim bugun 9. Gunumama hala lekelenme vs olmadi
Bu kez yüksek çıkcak hiçbir sorun olmuycak inşallahİnşallah dananın kuyruğu kopacak bakalım kimyasal gebelik en çok korktuğumuz şeydir dedi eğer öyle bir durum varsa erkenden farkedip sonlandırmak lazım filan gibi bişey dedi
Ay belkide :) bende öyle 2 günde bir gidip geldim hep. Adet sonrasını bekleyeceğiz bugün OPU 5.gün haber bekliyorum işte adetime 6 gün var normal şartlarda rahim dinlendirme dönemindeyim şuan . Hangi doktora gidiyorsun merak ettim :)Ay çok sık gidip geldim son zamanlarda belkide görmüşümdür sizi denk geldiysek transfer ne zaman canım?
Bak Rabbim büyük kendini üzdüğüne değmedi. Değerinde yükselmiş maşallah hadi bakalım inşallah güzel güzel 5.gün embriyoların olurArkadaşlarrrr nur topu gibi bir yumurtam daha olmuş 5 oldum. İki gün önceki e2 633 çıkmıştı bunu dün sormuştum sizlere bugün tekrar kan alındı 1000 olunca toplanacak bu cuma ya da cumartesi inşallah daha da artar ve altın yumurtayı buluruz bugün doktorum daha güleryüzlüydü sanırım sanırım sabah saatlerinde gitmem gerekiyor bu güleryüzü yakalamak için Bugün daha bi heyecanlı ve iyiyim
Çıkmış olması lazım ben 9 da verdim kanıSüper çok sevindim gözün aydın.bana hep tembeller geliyor ya 8.30 kan verdim max 3 saat demişt hala ses Seda yok.hemşireyi dürttüm şimdi bakalım ne diyecek
Aynen öyle bakalım cuma tekrar vercemBiraz sınırda gibi değerler bakalım doktorun ne diyecek umarım yolundadır herşey
Lale hocaya siz? Hiii sizin rahim dinlendirme oldu anladım az kalmış kaç yaşındasın canım senin ne problemin vardı?Ay belkide :) bende öyle 2 günde bir gidip geldim hep. Adet sonrasını bekleyeceğiz bugün OPU 5.gün haber bekliyorum işte adetime 6 gün var normal şartlarda rahim dinlendirme dönemindeyim şuan . Hangi doktora gidiyorsun merak ettim :)
Aaaa yoktur inşallah öyle şeyler sağlıklıdır inşallahİnşallah dananın kuyruğu kopacak bakalım kimyasal gebelik en çok korktuğumuz şeydir dedi eğer öyle bir durum varsa erkenden farkedip sonlandırmak lazım filan gibi bişey dedi
Bence seni artık keseye çağırırırİnşallah canım tekrar istemedi bakalım isterse cumartesi veririm birde daha vermem
Benimkiler tembel tembelÇıkmış olması lazım ben 9 da verdim kanı
İlk bebeğimdede böyleydi benim inşallah onun gibi sağlıkla ilerler. İstanbul'a gitmeden çağırir İnşallah orada başka doktora yönlendirecek.Bence seni artık keseye çağırırır
Ben Remzi hocaya gidiyorum. Evet az kaldı kalbim ağzımda geziniyorum Eşimde sperm sayısı azdı normal yolla oluşmayınca hamilelik doktorunun tavsiyesi ile bu yola girdik ben 27 yaşındayım :) siz ?Lale hocaya siz? Hiii sizin rahim dinlendirme oldu anladım az kalmış kaç yaşındasın canım senin ne problemin vardı?
İnşallah bir sorun çıkmaz. 8.gün erken değilmiydi bence cuma günkü değeriniz daha sağlıklı sonuç verir kafanıza takmayınAynen öyle bakalım cuma tekrar vercem