• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay çok sık gidip geldim son zamanlarda belkide görmüşümdür sizi denk geldiysek🤭 transfer ne zaman canım?
Ay belkide :) bende öyle 2 günde bir gidip geldim hep. Adet sonrasını bekleyeceğiz bugün OPU 5.gün haber bekliyorum işte adetime 6 gün var normal şartlarda rahim dinlendirme dönemindeyim şuan . Hangi doktora gidiyorsun merak ettim :)

Arkadaşlarrrr nur topu gibi bir yumurtam daha olmuş 5 oldum. İki gün önceki e2 633 çıkmıştı bunu dün sormuştum sizlere bugün tekrar kan alındı 1000 olunca toplanacak bu cuma ya da cumartesi inşallah daha da artar ve altın yumurtayı buluruz bugün doktorum daha güleryüzlüydü sanırım sanırım sabah saatlerinde gitmem gerekiyor bu güleryüzü yakalamak için 😜Bugün daha bi heyecanlı ve iyiyim 😍
Bak Rabbim büyük kendini üzdüğüne değmedi. Değerinde yükselmiş maşallah 🧿 hadi bakalım inşallah güzel güzel 5.gün embriyoların olur 🤲🩵

Ay belkide :) bende öyle 2 günde bir gidip geldim hep. Adet sonrasını bekleyeceğiz bugün OPU 5.gün haber bekliyorum işte adetime 6 gün var normal şartlarda rahim dinlendirme dönemindeyim şuan . Hangi doktora gidiyorsun merak ettim :)
Lale hocaya siz? Hiii sizin rahim dinlendirme oldu anladım az kalmış 🥹 kaç yaşındasın canım senin ne problemin vardı?

Lale hocaya siz? Hiii sizin rahim dinlendirme oldu anladım az kalmış 🥹 kaç yaşındasın canım senin ne problemin vardı?
Ben Remzi hocaya gidiyorum. Evet az kaldı kalbim ağzımda geziniyorum :D Eşimde sperm sayısı azdı normal yolla oluşmayınca hamilelik doktorunun tavsiyesi ile bu yola girdik ben 27 yaşındayım :) siz ?

Arkadaşlar bugün OPU nun 5. günü hiç kanamam olmadı o gün veya sonrasında ancak bugün çok az kahverengi bi kan geldi çok az ama devam etmiyor şuanlık. Normal mi sizce ?

Back