• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben Remzi hocaya gidiyorum. Evet az kaldı kalbim ağzımda geziniyorum :KK70: Eşimde sperm sayısı azdı normal yolla oluşmayınca hamilelik doktorunun tavsiyesi ile bu yola girdik ben 27 yaşındayım :) siz ?
Bende 24 yaşındayım. Ay merkezde herkes 35 üstü sanki ya her gittiğimde genç hiç yok herhalde diyorum her gittiğimde ama :)) sizede öyle geliyor mu? sizde genç kategorisindesiniz heheh:super: bizimle neredeyse 2 sene olacak doğal yolla olmayınca tüp bebek istedim. Daha önce başarısız 2 femara+çatlatma iğnesi bir aşılama var inşallah tutar ilk seferde hepimizin

Bende 24 yaşındayım. Ay merkezde herkes 35 üstü sanki ya her gittiğimde genç hiç yok herhalde diyorum her gittiğimde ama :)) dizede öyle geliyor mu sizde genç kategorisindesiniz heheh:super: bizimle neredeyse 2 sene olacak doğal yolla olmayınca tüp bebek istedim. Daha önce başarısız 2 femara+çatlatma iğnesi bir aşılama var inşallah tutar ilk seferde hepimizin
Ay evettt herkes büyük benden hatta bi bayan merhaba dedi ne kadar küçüksün çok şanslısın :) öyle ayaküstü konuştuk ama genelde herkes benden büyük oluyor siz benden de küçükmüşsünüz :)

Ay evettt herkes büyük benden hatta bi bayan merhaba dedi ne kadar küçüksün çok şanslısın :) öyle ayaküstü konuştuk ama genelde herkes benden büyük oluyor siz benden de küçükmüşsünüz :)
Benim ilk tedavim bu daha önce aşılama vs hiçbir tedavim olmadı inşallah burada pozitifi brlikte görürüz :)

Bi iki kişiyi gördüm sadece genç çift olarak başka da yok :) ben hiç ayak üstü konuşmuyorum ya eşimle gidiyorum zaten o yüzden kimin gerçek yaşı ne, sorunu neymiş vs hiç bilmiyorum 😬

İnşallah ay çok heyecanlı benim opu yarın 🤭 haber edin bana da lütfen embriyolarınız ne durumda vs inşallah güzel haberler alırsınız sizde🖤
OPU sonrası 1 saat kadar ciddi karın ağrım olmuştu ama sonrasında geçti zaten hiçbir şey hissedilmiyor sadece ben ilk kez ameliyat kıyafeti anestezi gibi şeyleri yaşadığım için çok ağladım öncesinde :D 12 yumurtam i toplandı 11 i 3. güne kadar geldi yine buradan haber ederim sizde edin olur mu :)

OPU sonrası 1 saat kadar ciddi karın ağrım olmuştu ama sonrasında geçti zaten hiçbir şey hissedilmiyor sadece ben ilk kez ameliyat kıyafeti anestezi gibi şeyleri yaşadığım için çok ağladım öncesinde :KK70: 12 yumurtam i toplandı 11 i 3. güne kadar geldi yine buradan haber ederim sizde edin olur mu :)
Olur olur ederim tabi ki. Happy Mom uygulamasını biliyor musun canım? Orada da forum kısmı var çok daha aktif çok fazla kullanıcısı var oradan da destek, yardım, moral alabilirsin bilgili çok fazla kişi var bende kullanıyorum. Ben kadınlar kulübünü hala çözemedim çok karışık geliyor bana bu alıntılar yanıtlamalar bir sürü yazı üstüne yazı falan çok girmiyorum aslında bugün ilk defa böyle bir muhabbete denk geldim normalde post falan açıyorum kimse yazmıyor 🤭 sizin 5. gün embriyoları için ne zaman haber verecekler peki?

Olur olur ederim tabi ki. Happy Mom uygulamasını biliyor musun canım? Orada da forum kısmı var çok daha aktif çok fazla kullanıcısı var oradan da destek, yardım, moral alabilirsin bilgili çok fazla kişi var bende kullanıyorum. Ben kadınlar kulübünü hala çözemedim çok karışık geliyor bana bu alıntılar yanıtlamalar bir sürü yazı üstüne yazı falan çok girmiyorum aslında bugün ilk defa böyle bir muhabbete denk geldim normalde post falan açıyorum kimse yazmıyor 🤭 sizin 5. gün embriyoları için ne zaman haber verecekler peki?
AA bilmiyordum indiriyorum şimdi. Bugün öğlenden sonra arayacaklar o şekilde söylediler kalbim ağzımda resmen

AA bilmiyordum indiriyorum şimdi. Bugün öğlenden sonra arayacaklar o şekilde söylediler kalbim ağzımda resmen
İndir indir kullanıcı adını da bana ver oradan haberleşiriz. Zaten orayı indirince bir daha başka uygulamayı gözünüz görmeyecek inanın🖤🥲 çok fazla bağımlılık yapıyor

Benim de 5. Günüm oldu bugün transfer sonrası. Doktoruma bugün sordum ne zaman yaparsam test güvenilir olur diye. Hiç yapma kan testi yapıcaz dedi. Ben sabredeceğim. Yoksa kafa karışıklığı, oldu mu olmadı mı, bu nedir kızlar bi bakınlar 😃
Bencede yapma. Ben yaptim negativ cikti sonra da pisman oldum cunku erken oldugunu bildigim halde yine de moralimin bozulmasina engel olamadim. Ins hepimiz guzel haberler aliriz. Benim test gunum haftaya carsamba. Seninki?

Kızlar iyi aksamlr bgn benim 3.gnum btti transfer olalı 5.gn embriyosuydu pazartesi test gnum ama bende belirti falan yok çok uzuluyorm böyle olunca herkezde en az bir belirti olmuş ya 😥
Hic belirti olmayanlar da var burda canım benim hatta bu olmadı deyip kan verip sonucu görünce şaşıran da oldu..belirti arama kendinde ve lütfen gününden önce test yapma..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin sana🤲🤲🤲😍

Back