Neye göre karşılamıyorlar anlamadım özel sağlık sigortam var aslında orası bile karşılayabilir birde öyle deneyeceğim.Nasıl karşılamadı ya ben aldım 2 kutu sağlık ocağı yazdı hem de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye göre karşılamıyorlar anlamadım özel sağlık sigortam var aslında orası bile karşılayabilir birde öyle deneyeceğim.Nasıl karşılamadı ya ben aldım 2 kutu sağlık ocağı yazdı hem de
Bende aynısını kullanıyorum sanırım doktorun yazdığı tanı burada önemli olabilir.bu arada çıktım ben muayenedenBilmiyorum canım karşılamıyor dedi progestan ampül 25 olandan içinde 7 tane var hergun bir tane vuruluyorum. Doktorumla konuşacağım olmazsa kalp atışına kadar kullanırız sonra hapa geçeriz dedi.
Ya şimdi baktım progestan ampul 50 mg olanmış benim 25 olunca mı karşılamıyor acaba?Bilmiyorum canım karşılamıyor dedi progestan ampül 25 olandan içinde 7 tane var hergun bir tane vuruluyorum. Doktorumla konuşacağım olmazsa kalp atışına kadar kullanırız sonra hapa geçeriz dedi.
progestanı neye göre ücretli veriyorlar acaba ben hep ücretsiz aldım fitilide igneyideKızlar progestan ampulü karşılamadı devlet estrofem ve fitili karşıladı onu mecbur parayla alacağız zaten yoktu eczanede akşam getirecekler alacağım. Birde doktor tam kan ve idrar istedi şart dedi şuan gebesin bakmak lazım. Baya kan aldılar
Benimde fulyada 26 sında opu yapıldı :)Kızlar banada dua edin lütfen. Perşembe opu var inşallah tutar ilk denemem. Bahçeci fulyada yaptıran var mı bu ay?
Daha önce rengi nasıldı? Ben hemşireye yazdım rengi kahverengiyse korkmana gerek yok dedi, kızımızı olursa haber ver dedi. Ama benim kan sulandırıcıyı kesmedi. Ben birde işteyim çalışıyorumBenim de kanama problemim var. Pazartesi olmuştu doktor istirahat verdi sulandırıcıları kesti dün yok gibiydi bugün de kahverengi lekelenmelerim var. Kendimi yormuyorum ama kafamda takılmıyor değil
Ay çok sık gidip geldim son zamanlarda belkide görmüşümdür sizi denk geldiysek transfer ne zaman canım?Benimde fulyada 26 sında opu yapıldı :)
Merhaba bizim ilk denememiz, doktorum doğal siklus önerdi bize de. Endişeli olman için bi sebep yok, en doğal haliyle deneniyor sadece folik asit ve progestan fitil kullandım. Kan testinde pozitifi gördük sizin de inşallah bu sefer tutar bebisinizmerhaba kızlar 3. Transfer sürecimiz olucak ayın 8 de doğal siklus önerdi doktor bu defa onu deneyeceğiz yaptırmış olan var mı biraz endişeliyim hiç ilaç kullanmadan
Evet içinde öyle yazıyor ama fitil olarak da kullanılıyor. Sen doktorunun söylediği gibi kullan canımKızlar Progesteron fitil kullanıcam ama içinde ağız yolu ile alınır yazıyor. Biz bunu fitil olarak da kullanabiliyor muyuz? Yoksa bana eczacı yanlış mı verdi
MasallahKızlar beta sonucum çıkmış 320 doktoruma yazdım güzel artmış dedi
Tamam canımEvet içinde öyle yazıyor ama fitil olarak da kullanılıyor. Sen doktorunun söylediği gibi kullan canım
Benim 7. Gün 88 cikti bugunde verdim 9. Gün henuz bekliyorum sonucu bakalim artisimi size yazicam.Kızlar ben dayanamayıp 8. Gün kan vermiştim 130 çıktı. 10. Gün 180 çıktı bu artış az olmuş değil mi
Teşekkür ederim doktoruma yazdım hala aramadı çok stres oldum hiç iyi değilimBenim 7. Gün 88 cikti bugunde verdim 9. Gün henuz bekliyorum sonucu bakalim artisimi size yazicam.
Yaaa çok sevindimKızlar beta sonucum çıkmış 320 doktoruma yazdım güzel artmış dedi