- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Fitil ve kalçadan olan yazılıyor, göbekten olan yazılmıyor diye biliyorumprogestanı neye göre ücretli veriyorlar acaba ben hep ücretsiz aldım fitilide igneyide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitil ve kalçadan olan yazılıyor, göbekten olan yazılmıyor diye biliyorumprogestanı neye göre ücretli veriyorlar acaba ben hep ücretsiz aldım fitilide igneyide
Aynı yerde mi verdiniz tahliliKızlar ben dayanamayıp 8. Gün kan vermiştim 130 çıktı. 10. Gün 180 çıktı bu artış az olmuş değil mi
Farklı yerlerde mi yaptırdınız o çok farkediyorBelki ilk günler daha az artış oluyordur diye kendimi avutuyorum
Çıktı mı sonucunBende devlet hastanesine geldim gecenki 3 saatte çıkmıştı bakalım inşallah buda öyle çıkar
Evet canımÇıktı mı sonucun
Süper çok sevindim gözün aydın.bana hep tembeller geliyor ya 8.30 kan verdim max 3 saat demişt hala ses Seda yok.hemşireyi dürttüm şimdi bakalım ne diyecekEvet canım
İlk test 200
İkinci 320
Doktorum yeterli artıs güzel dedi
Benim ilk kırmızıyla başladı bugün kahverengi. Ama benim zaten 5+4 olduğu için tutunma kanaması değil sanırım.Daha önce rengi nasıldı? Ben hemşireye yazdım rengi kahverengiyse korkmana gerek yok dedi, kızımızı olursa haber ver dedi. Ama benim kan sulandırıcıyı kesmedi. Ben birde işteyim çalışıyorum
ay ben demiştim umutsuzluk yok böyle devam maşallahArkadaşlarrrr nur topu gibi bir yumurtam daha olmuş 5 oldum. İki gün önceki e2 633 çıkmıştı bunu dün sormuştum sizlere bugün tekrar kan alındı 1000 olunca toplanacak bu cuma ya da cumartesi inşallah daha da artar ve altın yumurtayı buluruz bugün doktorum daha güleryüzlüydü sanırım sanırım sabah saatlerinde gitmem gerekiyor bu güleryüzü yakalamak için Bugün daha bi heyecanlı ve iyiyim
Canım beta test yaptırdıktan sonra negatif çıkarsa ilaçlar bırakılıyor ve birkaç güne regl olunuyorKızlar eğer ki tutmadıysa ne zaman adet olunuyo ya da olanlar ne zaman oldu ?
Ohhh süper canım maşallah güzel artışlara devamKızlar beta sonucum çıkmış 320 doktoruma yazdım güzel artmış dedi
Kaç gün arayla verdin canımEvet canım
İlk test 200
İkinci 320
Doktorum yeterli artıs güzel dedi
Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruzSüper çok sevindim gözün aydın.bana hep tembeller geliyor ya 8.30 kan verdim max 3 saat demişt hala ses Seda yok.hemşireyi dürttüm şimdi bakalım ne diyecek
Canım ben ilk transferim de boş gebelik geçirmiştim doktorum transferden sonra kullandığımız tüm ilaçları kesinde 10 gün sonra adet görmeye başlıyorsun demiştiKızlar eğer ki tutmadıysa ne zaman adet olunuyo ya da olanlar ne zaman oldu ?
Hatırladım sizi öncelikle geçmiş olsun.kullandığımız ilaçlar dolayısıyla regl düzenimizin bozulması normal.tabi ki regl olduktan sonra ilaç takviyeleriyle de rahim kalınlığınız yeterli düzeye ulaşacaktır sürekli doktor kontrolünde olacaksınız zaten endişe etmeyinKızlar ben normal de 26 Mayıs transfer olacaktım covid pozitif olduğum için ertelendi haziran reglimi bekleyeceğiz. 9 Haziran tahmini regli tarihim ama bugün regli olacak gibiyim lekelenme gelmeye başladı 22 mayısta tüp bebek ilaçlarımı bıraktım covid pozitif olunca bırakın ilaçları dediler ilaçları bırakınca 10 gün sonra regli olmaya başlanır mı? Bir önceki ay regli tarihim 9 Mayıs be düzenli 28-29 günde bir olurum döngüm. Şimdi erken regli olursam rahim kalınlaşmasınlar bir sorun yaşanır mı haziran transferim de bir sorun çıksın istemiyorum Artuk bilgisi olan var mı ? Yoksa regli olunca normal rahim zaten kendiliğinden düzenli kalınlaşmaya başlar mı ?
Teşekkür ederim umarım bu sefer her şey yolunda giderHatırladım sizi öncelikle geçmiş olsun.kullandığımız ilaçlar dolayısıyla regl düzenimizin bozulması normal.tabi ki regl olduktan sonra ilaç takviyeleriyle de rahim kalınlığınız yeterli düzeye ulaşacaktır sürekli doktor kontrolünde olacaksınız zaten endişe etmeyin
Aynı yerde mi verdiniz tahlili
Aynı yerde verdim kızlarFarklı yerlerde mi yaptırdınız o çok farkediyor
İnşallah dananın kuyruğu kopacak bakalım kimyasal gebelik en çok korktuğumuz şeydir dedi eğer öyle bir durum varsa erkenden farkedip sonlandırmak lazım filan gibi bişey dediHadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz