2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Günaydın kızlar 9.gun belirtileriniz oldumu nelerdi benimle paylaşabilir misiniz

Bilmiyorum canım karşılamıyor dedi progestan ampül 25 olandan içinde 7 tane var hergun bir tane vuruluyorum. Doktorumla konuşacağım olmazsa kalp atışına kadar kullanırız sonra hapa geçeriz dedi.
Bende aynısını kullanıyorum sanırım doktorun yazdığı tanı burada önemli olabilir.bu arada çıktım ben muayeneden

Bilmiyorum canım karşılamıyor dedi progestan ampül 25 olandan içinde 7 tane var hergun bir tane vuruluyorum. Doktorumla konuşacağım olmazsa kalp atışına kadar kullanırız sonra hapa geçeriz dedi.
Ya şimdi baktım progestan ampul 50 mg olanmış benim 25 olunca mı karşılamıyor acaba?

progestanı neye göre ücretli veriyorlar acaba ben hep ücretsiz aldım fitilide igneyide

Benim de kanama problemim var. Pazartesi olmuştu doktor istirahat verdi sulandırıcıları kesti dün yok gibiydi bugün de kahverengi lekelenmelerim var. Kendimi yormuyorum ama kafamda takılmıyor değil
Daha önce rengi nasıldı? Ben hemşireye yazdım rengi kahverengiyse korkmana gerek yok dedi, kızımızı olursa haber ver dedi. Ama benim kan sulandırıcıyı kesmedi. Ben birde işteyim çalışıyorum

Kızlar ben dayanamayıp 8. Gün kan vermiştim 130 çıktı. 10. Gün 180 çıktı bu artış az olmuş değil mi

merhaba kızlar 3. Transfer sürecimiz olucak ayın 8 de doğal siklus önerdi doktor bu defa onu deneyeceğiz yaptırmış olan var mı biraz endişeliyim hiç ilaç kullanmadan
Merhaba bizim ilk denememiz, doktorum doğal siklus önerdi bize de. Endişeli olman için bi sebep yok, en doğal haliyle deneniyor sadece folik asit ve progestan fitil kullandım. Kan testinde pozitifi gördük sizin de inşallah bu sefer tutar bebisiniz

Kızlar Progesteron fitil kullanıcam ama içinde ağız yolu ile alınır yazıyor. Biz bunu fitil olarak da kullanabiliyor muyuz? Yoksa bana eczacı yanlış mı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…