• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin amin insallah,sizin surecide heyecan ve merakla burdan takip edeceğim bu sefer olacak inşallah sizinde Allahin izniyle🙏herkese o kadar içten ve güzel msjlarla destek oluyorsunuz ki.gercekten çok tatlisiniz😍
Amin amin inşallah bu sefer olur, şöyle bir gebiş topiki de açarım 😅

Peçeteye silince geldi pembemsi bir renk. Ama bu bir kez 10. Gün 1 kez bugün oldu yeni. Surekli devam eden bir akinti degil. Devamı gelmedi henüz doktora sormadım. Çift embriyo transfer edilmişti acaba farklı zamanlarda tuttunmuş olabilir mi çok iyi niyetli düşündüm ama.
Canım sürekli değilse iyi, iyi düşüneneceksin tabiiki, inşallah ikisi de tutunmuştur 🤲🥰

Son Kan testimde ki artış oranı beklenilenin altında geldi. O yüzden bende doktorumda biraz korktuk.
Hımm. Ben ilk kez kan testi vereceksiniz sandım. Umarım iyidir ama iyi düşünelim iyi olsun. Rabbim size bağışlasın 🙏 belki de normal bir durumdur. Bebiş işi mucize bence ne olacağı belli olmuyor. Umutsuz olup da tutunanları okudum ben baya kişi var burda.🤲

Kızlar progestan ampulü karşılamadı devlet estrofem ve fitili karşıladı onu mecbur parayla alacağız zaten yoktu eczanede akşam getirecekler alacağım. 🤷 Birde doktor tam kan ve idrar istedi şart dedi şuan gebesin bakmak lazım. Baya kan aldılar 🫣

Kızlar progestan ampulü karşılamadı devlet estrofem ve fitili karşıladı onu mecbur parayla alacağız zaten yoktu eczanede akşam getirecekler alacağım. 🤷 Birde doktor tam kan ve idrar istedi şart dedi şuan gebesin bakmak lazım. Baya kan aldılar 🫣
İyi iyi ne güzel işte herşeyine bakarlar korkma endişelenme. Bende geçen acile gittiğimde 5 tüp kan aldılar kan grubuma kadar bakmışlar 😀 canım ben prolutex kullanıyorum ampul o da Progestan içeriyor onu da ödemiyor devlet ve pahalı bir ilaç iki ampülü tek gün yapıyorım.

Nasıl karşılamadı ya ben aldım 2 kutu sağlık ocağı yazdı hem de

Nasıl karşılamadı ya ben aldım 2 kutu sağlık ocağı yazdı hem de
Bilmiyorum canım karşılamıyor dedi progestan ampül 25 olandan içinde 7 tane var hergun bir tane vuruluyorum. Doktorumla konuşacağım olmazsa kalp atışına kadar kullanırız sonra hapa geçeriz dedi.🤷

Back