• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar günaydın. Bugün dünden daha güzel geçsin inşallah hepimiz için🙏 kızlar transfer sonrası tutunmayı artırmak için neler yiyorsunuz bildiklerimizi paylaşalım hepimize faydalı olsun. Ben kabak çekirdeğini çok duydum birde ananası. Ama ananas konusunda nette iyi gelir diyen de var yemeyin diyende var onu bilemedim.
Günaydın 🥰ben mesela opu olmadan 2 gün önce başladım avakado yemeye transfer sonrası hergun yedim kabak çekirdeği yedim yumurta birde avakadonun içine çiğ badrm ve az fındık birde ceviz karıştırdım zeytinyağı sarımsak tuz ve limon harika oluyor tavsiye ederim ☺️

Günaydın 🥰ben mesela opu olmadan 2 gün önce başladım avakado yemeye transfer sonrası hergun yedim kabak çekirdeği yedim yumurta birde avakadonun içine çiğ badrm ve az fındık birde ceviz karıştırdım zeytinyağı sarımsak tuz ve limon harika oluyor tavsiye ederim ☺️
Tamamdır teşekkür ederim. Bende bugün başlayayım bu tarife ❤️

Canim sende ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyormuş bide böyle alttan vajene batma gibinl şeyler.
Canım bende de adet ağrısı gibi oluyordu azaldı baya ama batma şeklinde ağrım olmadı. Korkma ama herkeste başka şekilde belirtiler oluyor iyi olacak sonucun inanıyorum 🙏 testin de belli olsun da inşallah ❤️

Canım bende de adet ağrısı gibi oluyordu azaldı baya ama batma şeklinde ağrım olmadı. Korkma ama herkeste başka şekilde belirtiler oluyor iyi olacak sonucun inanıyorum 🙏 testin de belli olsun da inşallah ❤️
İnşallah canım dünden beri uyuyamadım artışı görseydim bir sağlıkla inşaallah 🤲

Benim de kanama problemim var. Pazartesi olmuştu doktor istirahat verdi sulandırıcıları kesti dün yok gibiydi bugün de kahverengi lekelenmelerim var. Kendimi yormuyorum ama kafamda takılmıyor değil 🤔

Back