- 21 Nisan 2022
- 280
- 240
- 33
Umarim simdi kan vermeye gidiyorum evimin yakininda ki hastenin aciline umarim erkenden cikar sonuçOnunla alakası yoktur yaşadıkların çok pozitif şeyler endişelenme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim simdi kan vermeye gidiyorum evimin yakininda ki hastenin aciline umarim erkenden cikar sonuçOnunla alakası yoktur yaşadıkların çok pozitif şeyler endişelenme
Günaydın ben mesela opu olmadan 2 gün önce başladım avakado yemeye transfer sonrası hergun yedim kabak çekirdeği yedim yumurta birde avakadonun içine çiğ badrm ve az fındık birde ceviz karıştırdım zeytinyağı sarımsak tuz ve limon harika oluyor tavsiye ederimKızlar günaydın. Bugün dünden daha güzel geçsin inşallah hepimiz için kızlar transfer sonrası tutunmayı artırmak için neler yiyorsunuz bildiklerimizi paylaşalım hepimize faydalı olsun. Ben kabak çekirdeğini çok duydum birde ananası. Ama ananas konusunda nette iyi gelir diyen de var yemeyin diyende var onu bilemedim.
Hadi güzel haberler verelim bende merkezdeyim bakalım ne diyecek doktorBen bugün ikinci kan testimi vermeye gidiyorum inşallah güzel artmıştır.
Hastanede verirseniz birkaç saat içinde çıkar sonucuUmarim simdi kan vermeye gidiyorum evimin yakininda ki hastenin aciline umarim erkenden cikar sonuç
Hadi İnşallah canım bugün güzel haberler günü olsunHadi güzel haberler verelim bende merkezdeyim bakalım ne diyecek doktor
İnşallah canım güzel haberleri bekliyoruzBen bugün ikinci kan testimi vermeye gidiyorum inşallah güzel artmıştır.
Panik yapma bence biraz sabır test gününe kadar sabret güzel olacak inşallahBirde kalcadan progestron vuruyordum acaba gobege gectimo tetiklemis olabilir mi hic agrim sizimda yok
Tamamdır teşekkür ederim. Bende bugün başlayayım bu tarifeGünaydın ben mesela opu olmadan 2 gün önce başladım avakado yemeye transfer sonrası hergun yedim kabak çekirdeği yedim yumurta birde avakadonun içine çiğ badrm ve az fındık birde ceviz karıştırdım zeytinyağı sarımsak tuz ve limon harika oluyor tavsiye ederim
Canim sende ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyormuş bide böyle alttan vajene batma gibinl şeyler.İnşallah canım güzel haberleri bekliyoruz
Hadi inşallah canım gelsin güzel haberlerHadi güzel haberler verelim bende merkezdeyim bakalım ne diyecek doktor
Bahçeci benim merkez beta testi 3 saatte çıkacakmışHadi İnşallah canım bugün güzel haberler günü olsun
Bende devlet hastanesine geldim gecenki 3 saatte çıkmıştı bakalım inşallah buda öyle çıkarBahçeci benim merkez beta testi 3 saatte çıkacakmış
Canım bende de adet ağrısı gibi oluyordu azaldı baya ama batma şeklinde ağrım olmadı. Korkma ama herkeste başka şekilde belirtiler oluyor iyi olacak sonucun inanıyorum testin de belli olsun da inşallahCanim sende ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyormuş bide böyle alttan vajene batma gibinl şeyler.
İnşallah canım dünden beri uyuyamadım artışı görseydim bir sağlıkla inşaallahCanım bende de adet ağrısı gibi oluyordu azaldı baya ama batma şeklinde ağrım olmadı. Korkma ama herkeste başka şekilde belirtiler oluyor iyi olacak sonucun inanıyorum testin de belli olsun da inşallah
dualarım seninle sonucunu yaz hemenİnşallah canım dünden beri uyuyamadım artışı görseydim bir sağlıkla inşaallah
Hadi iyi haberlerinizi bekliyoruz. İçimize su serpin birazHadi güzel haberler verelim bende merkezdeyim bakalım ne diyecek doktor
Çıkar çıkar hemen hemen aynı saatlerde haber alıcazBende devlet hastanesine geldim gecenki 3 saatte çıkmıştı bakalım inşallah buda öyle çıkar
İnşallah bakalım muayeneye giricem birazdanHadi iyi haberlerinizi bekliyoruz. İçimize su serpin biraz
Sizin testiniz belli oldu muHadi iyi haberlerinizi bekliyoruz. İçimize su serpin biraz