Haber ver canım kalbimiz sizinle bugünİnşallah bakalım muayeneye giricem birazdan
MIN min inşallah, hep mutlu haberlerle gülelim inşallahYa çok tatlısınız sizin yorumlar çok enerjik gerçekten. Allah kalbinize göre versin inşallahhep gülün
Hayır yarın vereceğim. Ama hiç iyi değilim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Düşünmemeye. Film izliyorum. Dizi izliyorum. Fakat pek faydası olmuyorSizin testiniz belli oldu mu
Amin amin inşallah bu sefer olur, şöyle bir gebiş topiki de açarımAmin amin insallah,sizin surecide heyecan ve merakla burdan takip edeceğim bu sefer olacak inşallah sizinde Allahin izniyleherkese o kadar içten ve güzel msjlarla destek oluyorsunuz ki.gercekten çok tatlisiniz
Amiinn inşallah canım benimHadi canım inşallah şimdi onları içine al 9 ay sonrada kucağına al gel
Niye moraliniz bozuk bişey mi olduHayır yarın vereceğim. Ama hiç iyi değilim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Düşünmemeye. Film izliyorum. Dizi izliyorum. Fakat pek faydası olmuyor
Kuzum tutunma kanamasından ara ara kanama olabiliyor..doktoruna danısırsan ilaçlarını tekrar düzenler, istirahat verirArkadaşlar tutunma kanamasi kac gün sürebilir. Benim 4 gün sonra tekrar açık kırmızı lekelenmem oldu
Olursa bugünlerde olur ama olmak zorunda değil..inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canımBende hic lekelenme olmadi normal mi bilmiyorum.bugun 8.günüm.
Sadecw 4.gün mü olduBenim 4. Günümde lekelenme oldu ama baya kanama kırmızı şeklinde , bu yerleşme mi acaba
Son Kan testimde ki artış oranı beklenilenin altında geldi. O yüzden bende doktorumda biraz korktuk.Niye moraliniz bozuk bişey mi oldu
Canım sürekli değilse iyi, iyi düşüneneceksin tabiiki, inşallah ikisi de tutunmuşturPeçeteye silince geldi pembemsi bir renk. Ama bu bir kez 10. Gün 1 kez bugün oldu yeni. Surekli devam eden bir akinti degil. Devamı gelmedi henüz doktora sormadım. Çift embriyo transfer edilmişti acaba farklı zamanlarda tuttunmuş olabilir mi çok iyi niyetli düşündüm ama.
Hımm. Ben ilk kez kan testi vereceksiniz sandım. Umarım iyidir ama iyi düşünelim iyi olsun. Rabbim size bağışlasınSon Kan testimde ki artış oranı beklenilenin altında geldi. O yüzden bende doktorumda biraz korktuk.
İyi iyi ne güzel işte herşeyine bakarlar korkma endişelenme. Bende geçen acile gittiğimde 5 tüp kan aldılar kan grubuma kadar bakmışlarKızlar progestan ampulü karşılamadı devlet estrofem ve fitili karşıladı onu mecbur parayla alacağız zaten yoktu eczanede akşam getirecekler alacağım.Birde doktor tam kan ve idrar istedi şart dedi şuan gebesin bakmak lazım. Baya kan aldılar
Çok güzel çıkmış maşallahBenim sonucum çıktı 86.59 coraspini kesti
Benim sonucum çıktı 86.59 coraspini kesti
Nasıl karşılamadı ya ben aldım 2 kutu sağlık ocağı yazdı hem deKızlar progestan ampulü karşılamadı devlet estrofem ve fitili karşıladı onu mecbur parayla alacağız zaten yoktu eczanede akşam getirecekler alacağım.Birde doktor tam kan ve idrar istedi şart dedi şuan gebesin bakmak lazım. Baya kan aldılar
Çok güzel çıkmış maşallahsağlıkla gelsin bebişiniz
Aminnn inşallaah sabah geldi pembe tekrar gelmedi ama hala huzursuzum ne zor süreçmişGüzel artışları olsun inşallah
Bilmiyorum canım karşılamıyor dedi progestan ampül 25 olandan içinde 7 tane var hergun bir tane vuruluyorum. Doktorumla konuşacağım olmazsa kalp atışına kadar kullanırız sonra hapa geçeriz dedi.Nasıl karşılamadı ya ben aldım 2 kutu sağlık ocağı yazdı hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?