• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sonuçların güzel zaten bence bi sıkıntı yoktur. Sen yine sabah hemşireyi ara sor için rahat etsin. Ben bahçeye erik toplamaya gittim kız 🙈 oturmaktan bisey olmaz bence. Yapabiliyosan arada kalk yürü biraz kan dolaşımı olsun 😊
Evet arada yürümeye çalıştım ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum. Bende erik toplamistim ama bir avuç kadar😄 icim biraz rahatladı canım çok sağol. Ama beklemek işkence gibi. Yarın kan vericem zaten.

merhaba kızlar 3. Transfer sürecimiz olucak ayın 8 de doğal siklus önerdi doktor bu defa onu deneyeceğiz yaptırmış olan var mı biraz endişeliyim 😕 hiç ilaç kullanmadan

Kızlar iyi aksamlr bgn benim 3.gnum btti transfer olalı 5.gn embriyosuydu pazartesi test gnum ama bende belirti falan yok çok uzuluyorm böyle olunca herkezde en az bir belirti olmuş ya 😥
Hic takilma canim.benimde belirti dedigimiz şey kasik agrisi arada oldu reglideki gibi.onun disinda lekelenme dahi yasamadim.Bugün 9. Gunum hala yok.ama 8. Gun testim pozitif cikti ve beta 88. O yuzden asla bozma morelini

Yani bu neyle alakalı bir durum doktora gitmeme gerek var mı acaba
Yerleşme kanaması diyorlar genelde kiminde az kiminde çok kiminde hiç olmuyor kırmızı yoğun ve regl gibi olursa gitmelisin olup geçenlerde var. Biraz takip edin isterseniz doktorunuzada yazın içiniz rahat etsin.

Yerleşme kanaması diyorlar genelde kiminde az kiminde çok kiminde hiç olmuyor kırmızı yoğun ve regl gibi olursa gitmelisin olup geçenlerde var. Biraz takip edin isterseniz doktorunuzada yazın içiniz rahat etsin.
Evet bugün yazıcam, aynı adet olucam gibi. Bu ilaçları kullanırken adet olunuyor mu?

Evet bugün yazıcam, aynı adet olucam gibi. Bu ilaçları kullanırken adet olunuyor mu?
Normal adet döngünüz yakınsa hafif lekelenme ve kanama oluyormuş. Sizin ki bir de 8 günlük yerleşme kanaması olması çok yüksek. Bu tarz kanamada korkulacak bir şey yok. Ama kanamanız yoğun ve sürekli geliyorsa doktora görünün.

Kızlar günaydın. Bugün dünden daha güzel geçsin inşallah hepimiz için🙏 kızlar transfer sonrası tutunmayı artırmak için neler yiyorsunuz bildiklerimizi paylaşalım hepimize faydalı olsun. Ben kabak çekirdeğini çok duydum birde ananası. Ama ananas konusunda nette iyi gelir diyen de var yemeyin diyende var onu bilemedim.

kizlar bu sabah pembe akintim geldi cok hafif dun test yapmistim bu sekilde cikmisti bu negin nesi kan mi vermem gerekiyo panikledim bugun 8.gundeyim transfer gunu haric

Eklentiler

• D468E994-A511-4F53-8CCD-99B61A4499C1.jpeg
    D468E994-A511-4F53-8CCD-99B61A4499C1.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 19
kizlar bu sabah pembe akintim geldi cok hafif dun test yapmistim bu sekilde cikmisti bu negin nesi kan mi vermem gerekiyo panikledim bugun 8.gundeyim transfer gunu haric
Testin pozitif gözüküyor,transferin 7.8. Günü genelde yerleşme kanaması oluyor tebrikler istersen ver istersen gününü bekle canım

Normal adet döngünüz yakınsa hafif lekelenme ve kanama oluyormuş. Sizin ki bir de 8 günlük yerleşme kanaması olması çok yüksek. Bu tarz kanamada korkulacak bir şey yok. Ama kanamanız yoğun ve sürekli geliyorsa doktora görünün.
Yani az önce tuvalete gittim yine çok az vardı ama hani adet okurken sökülücek gibi olursun ya geldi gelicek gibi o durumdayım işte.Bu durumda ne yapmam gerekir? İlk çocuğumda doğal yolla hiç yerleşme kanaması olmadı, ikincide kanamam olmuştu dış gebelik olmuştu
Bunda da kahverengi leke var ve korkuyorum ya birde işteyim

Kızlar günaydın. Bugün dünden daha güzel geçsin inşallah hepimiz için🙏 kızlar transfer sonrası tutunmayı artırmak için neler yiyorsunuz bildiklerimizi paylaşalım hepimize faydalı olsun. Ben kabak çekirdeğini çok duydum birde ananası. Ama ananas konusunda nette iyi gelir diyen de var yemeyin diyende var onu bilemedim.
Ben bugün ikinci kan testimi vermeye gidiyorum inşallah güzel artmıştır.🤲

Back