2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Günaydın ben mesela opu olmadan 2 gün önce başladım avakado yemeye transfer sonrası hergun yedim kabak çekirdeği yedim yumurta birde avakadonun içine çiğ badrm ve az fındık birde ceviz karıştırdım zeytinyağı sarımsak tuz ve limon harika oluyor tavsiye ederim

Tamamdır teşekkür ederim. Bende bugün başlayayım bu tarife

Canim sende ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyormuş bide böyle alttan vajene batma gibinl şeyler.
Canım bende de adet ağrısı gibi oluyordu azaldı baya ama batma şeklinde ağrım olmadı. Korkma ama herkeste başka şekilde belirtiler oluyor iyi olacak sonucun inanıyorum testin de belli olsun da inşallah

Canım bende de adet ağrısı gibi oluyordu azaldı baya ama batma şeklinde ağrım olmadı. Korkma ama herkeste başka şekilde belirtiler oluyor iyi olacak sonucun inanıyorum testin de belli olsun da inşallah
İnşallah canım dünden beri uyuyamadım artışı görseydim bir sağlıkla inşaallah

Benim de kanama problemim var. Pazartesi olmuştu doktor istirahat verdi sulandırıcıları kesti dün yok gibiydi bugün de kahverengi lekelenmelerim var. Kendimi yormuyorum ama kafamda takılmıyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…