Benim 4. Günümde lekelenme oldu ama baya kanama kırmızı şeklinde , bu yerleşme mi acabaArkadaşlar tutunma kanamasi kac gün sürebilir. Benim 4 gün sonra tekrar açık kırmızı lekelenmem oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4. Günümde lekelenme oldu ama baya kanama kırmızı şeklinde , bu yerleşme mi acabaArkadaşlar tutunma kanamasi kac gün sürebilir. Benim 4 gün sonra tekrar açık kırmızı lekelenmem oldu
Peçeteye silince geldi pembemsi bir renk. Ama bu bir kez 10. Gün 1 kez bugün oldu yeni. Surekli devam eden bir akinti degil. Devamı gelmedi henüz doktora sormadım. Çift embriyo transfer edilmişti acaba farklı zamanlarda tuttunmuş olabilir mi çok iyi niyetli düşündüm ama.Kırmızı mı pembe mi? Yerleşme kanaması 4 gün sürmez diye biliyorum,bir doktorunuzla görüşün progesteron takviyenizi arttırabilir
Ben 10.gun kanamasini sorduğumda aktif kanama değilse endişe etmeyin demişlerdi. Benimki o zaman tek seferlik birseydi şimdide öyle olmasını umuyorum. Eğer kanamaniz devam ediyorsa muhakkak merkezi bilgilendirin.Benim 4. Günümde lekelenme oldu ama baya kanama kırmızı şeklinde , bu yerleşme mi acaba
Devam etmiyor şimdilik , umarım yerlesmedirBen 10.gun kanamasini sorduğumda aktif kanama değilse endişe etmeyin demişlerdi. Benimki o zaman tek seferlik birseydi şimdide öyle olmasını umuyorum. Eğer kanamaniz devam ediyorsa muhakkak merkezi bilgilendirin.
Gayet mantıklı düşünmüşsünüz umarım öyledir pembe ve kahverengi yerleşme kanaması oluyor zatenPeçeteye silince geldi pembemsi bir renk. Ama bu bir kez 10. Gün 1 kez bugün oldu yeni. Surekli devam eden bir akinti degil. Devamı gelmedi henüz doktora sormadım. Çift embriyo transfer edilmişti acaba farklı zamanlarda tuttunmuş olabilir mi çok iyi niyetli düşündüm ama.
5+3 hamileyim darısı size inşallah.Sonucunuz neydi peki
Merhaba benım 8gün olmuştu sadece lekelenme dahada olmadı ama herkesın farklı oluyormuş bazılarında rahım yanı kanama falan olurmuş kan bırıkmesı falan herkesın farklı sıkmayın canınızı ınşallah guzel haber alırsınızInternetteki kaynakların bazılarında en fazla 48 saat sürer diyor bazılarında 5 6 gün. Yerleşme kanaması kac gün görülür acaba.
Evet normal. Benim de olmadı taki düne kadar. Oda zaten yerleşme kanaması değildi.Bende hic lekelenme olmadi normal mi bilmiyorum.bugun 8.günüm.
Çook teşekkür ederim inşallah asıl test günüm 1 hazirandı ama dayanamadım bakalım inşallah artış devam ederKuzum hayırlı olsun 5 in üzeri pozitiftir kanda idrar testini boşver..inşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın bebişini
Amin inşallah teşekkür ederimMerhaba benım 8gün olmuştu sadece lekelenme dahada olmadı ama herkesın farklı oluyormuş bazılarında rahım yanı kanama falan olurmuş kan bırıkmesı falan herkesın farklı sıkmayın canınızı ınşallah guzel haber alırsınız
6+1de hem kese hem kalp atışını gördüm duydum canım şimdi 8+3oldukMaşallaaaahhh keseyi gördünüz mü peki
İyi akşamlar. Hayırlı olsun bence buna takılma belki sende bir kaç gün sonra olacak belki hiç olmayacak bu tutmadığı anlamına gelmez moralini bozma. Hem bu belirtilerin çoğu kullanılan ilaçlardan kaynaklı sizde o ilaçlardan kullanıyor musunuz bu da etkili bence.Kızlar iyi aksamlr bgn benim 3.gnum btti transfer olalı 5.gn embriyosuydu pazartesi test gnum ama bende belirti falan yok çok uzuluyorm böyle olunca herkezde en az bir belirti olmuş ya
Enox iğne kullanıyorum . Duphaston estoferm Aspirin prednol ilaç var . Birde o kalçadan yapılan iğne var 2 gnde bir onu oluyormİyi akşamlar. Hayırlı olsun bence buna takılma belki sende bir kaç gün sonra olacak belki hiç olmayacak bu tutmadığı anlamına gelmez moralini bozma. Hem bu belirtilerin çoğu kullanılan ilaçlardan kaynaklı sizde o ilaçlardan kullanıyor musunuz bu da etkili bence.
Adet kanaması ile yerleşme kanaması farklı oluyor canım, adet olsan sökülürdü şimdiye zaten. Sen sonucunu almış miydin? Benim 2 gün kahverengi 1 kez de pembe lekelenmem olmuştu. Belki kendini zorladiysan o da tetiklemis olabilir mi acabaBende 10 ve 14. Gün oldu bu kadar uzun aradan sonra olunca adet kanamasimi geliyor dedim çok endişeliyim şu an.
Benim sonucum 90 ve 200 çıktı 2 gün arayla. Bugünde bu iş moralimi bozdu. İşe başladım rapor bitince. Tek zorlanmam bu. Oturarak çalışıyorum.Adet kanaması ile yerleşme kanaması farklı oluyor canım, adet olsan sökülürdü şimdiye zaten. Sen sonucunu almış miydin? Benim 2 gün kahverengi 1 kez de pembe lekelenmem olmuştu. Belki kendini zorladiysan o da tetiklemis olabilir mi acaba
Bu ilaçlardan dolayı hiç ağrı falan hissetmediniz mi. Belki sizin bünyeniz böyledir ama şimdiden üzmeyin kendinizi tutmadığa dair birşey yok. Test gününüzü bekleyim ilginizi başka yerlere vermeye çalışın tutmuştur Allah’ın izniyleEnox iğne kullanıyorum . Duphaston estoferm Aspirin prednol ilaç var . Birde o kalçadan yapılan iğne var 2 gnde bir onu oluyorm
Bi belirtilere bi de idrar testine çok takılıyoruz ah ah bunlar hiç önemli şeyler degiil. Normal gebeliklerde de herkesin yaşadıkları farklı oluyor zaten, tutunma süreci de hepimizde farklı çok normal hem senin de daha erken, belki hiç belirtin olmucak. Böyle küçük şeylere takılıp canını sıkma hiç moralini yüksek tut bebis içinKızlar iyi aksamlr bgn benim 3.gnum btti transfer olalı 5.gn embriyosuydu pazartesi test gnum ama bende belirti falan yok çok uzuluyorm böyle olunca herkezde en az bir belirti olmuş ya
Sonuçların güzel zaten bence bi sıkıntı yoktur. Sen yine sabah hemşireyi ara sor için rahat etsin. Ben bahçeye erik toplamaya gittim kız oturmaktan bisey olmaz bence. Yapabiliyosan arada kalk yürü biraz kan dolaşımı olsunBenim sonucum 90 ve 200 çıktı 2 gün arayla. Bugünde bu iş moralimi bozdu. İşe başladım rapor bitince. Tek zorlanmam bu. Oturarak çalışıyorum.
Henüz belirti için erken gibi. İnanın belirti olsa Bi dert olmasa ayrı dert. Benim 5.gunde adet sancısı gibi sancilarim başladı. Ama hareket edip yürüyüş yaptığımda geçiyordu. Endişe etmeyin sabırla test gününüzü bekleyin. Insallah tutunacakKızlar iyi aksamlr bgn benim 3.gnum btti transfer olalı 5.gn embriyosuydu pazartesi test gnum ama bende belirti falan yok çok uzuluyorm böyle olunca herkezde en az bir belirti olmuş ya