2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ayy benim kafada biri

Bunun yanında bacak ağrısı da var tabi oksururken kasiklarimda sanki birsey varmış gibi hissediyorum ... lütfen aynı durumu yaşayan var mi

Tutunma belirtileri kişiye özeldir ve inşallah bunlar bebişinin tutunamayanlar belirtileridir

İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına bize de nasip olur bebemizin kalp atışını dinlemek inşallah
Amin amin insallah,sizin surecide heyecan ve merakla burdan takip edeceğim bu sefer olacak inşallah sizinde Allahin izniyleherkese o kadar içten ve güzel msjlarla destek oluyorsunuz ki.gercekten çok tatlisiniz

İyi akşamlar. Regl mi transfer üzerinden mi 2 gün geçti anlamadım ben. Transferden sonra diyorsanız benim de regl benzeri ağrılarım oldu. Karnımda o histen bir kaç oldu ama çok kısa sürdü. Ama arada nefesim kesiliyor gibi oluyordu hatta bir de ateş basıyordu. Bunlar hep transfer sonrası belirtiler.

Transferin 8.gunu regl tarihinin üzerinden 2. Gun gecti

Sonucunuz neydi peki

Benim 10.gun 15 çıktı 12.gun 45 14.gun 70 16.gun 210 20.gun 2240

Arkadaşlar tutunma kanamasi kac gün sürebilir. Benim 4 gün sonra tekrar açık kırmızı lekelenmem oldu

Internetteki kaynakların bazılarında en fazla 48 saat sürer diyor bazılarında 5 6 gün. Yerleşme kanaması kac gün görülür acaba.

Benimde 5. Günüm , test gününüz ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…