Ayy benim kafada biriBenim de 5. Günüm oldu bugün transfer sonrası. Doktoruma bugün sordum ne zaman yaparsam test güvenilir olur diye. Hiç yapma kan testi yapıcaz dedi. Ben sabredeceğim. Yoksa kafa karışıklığı, oldu mu olmadı mı, bu nedir kızlar bi bakınlar
Bunun yanında bacak ağrısı da var tabi oksururken kasiklarimda sanki birsey varmış gibi hissediyorum ... lütfen aynı durumu yaşayan var miİyi akşamlar kızlar bugün 8.gun
1 gün geriden gelen 6.gun embriyosu transferi yapıldı 2bb kalite
Regl üzerinden 2 gün geçti ben regl agrisi çekiyorum ve 2 3 gündür hani birseye çok heyecanlanirsiniz karninizda midenizde kelebekler uçar gibi olur ya sanki gıdıklaniyor gibi çok fazla hissediyorum ve ara ara sanki nefesimi kesiyor gibi oluyor böyle Bi durumla karşılaşan oldumu acaba
Ya çok tatlısınız sizin yorumlar çok enerjik gerçekten. Allah kalbinize göre versin inşallahAyy benim kafada biri
Tutunma belirtileri kişiye özeldir ve inşallah bunlar bebişinin tutunamayanlar belirtileridirİyi akşamlar kızlar bugün 8.gun
Regl üzerinden 2 gün geçti ben regl agrisi çekiyorum ve 2 3 gündür hani birseye çok heyecanlanirsiniz karninizda midenizde kelebekler uçar gibi olur ya sanki gıdıklaniyor gibi çok fazla hissediyorum ve ara ara sanki nefesimi kesiyor gibi oluyor böyle Bi durumla karşılaşan oldumu acaba
Amin amin insallah,sizin surecide heyecan ve merakla burdan takip edeceğim bu sefer olacak inşallah sizinde Allahin izniyleİnşallah sağlıcakla alırsın kucağınabize de nasip olur bebemizin kalp atışını dinlemek inşallah
Hadi canım inşallah şimdi onları içine al 9 ay sonrada kucağına al gel3 haziran cumartesi, az kaldı hayırlısıyla alıcam bebişlerimi inşallah tutunurlar sımsıkı
İyi akşamlar. Regl mi transfer üzerinden mi 2 gün geçti anlamadım ben. Transferden sonra diyorsanız benim de regl benzeri ağrılarım oldu. Karnımda o histen bir kaç oldu ama çok kısa sürdü. Ama arada nefesim kesiliyor gibi oluyordu hatta bir de ateş basıyordu. Bunlar hep transfer sonrası belirtiler.İyi akşamlar kızlar bugün 8.gun
Transferin 8.gunu regl tarihinin üzerinden 2. Gun gectiİyi akşamlar. Regl mi transfer üzerinden mi 2 gün geçti anlamadım ben. Transferden sonra diyorsanız benim de regl benzeri ağrılarım oldu. Karnımda o histen bir kaç oldu ama çok kısa sürdü. Ama arada nefesim kesiliyor gibi oluyordu hatta bir de ateş basıyordu. Bunlar hep transfer sonrası belirtiler.
Sonucunuz neydi pekiİyi akşamlar. Regl mi transfer üzerinden mi 2 gün geçti anlamadım ben. Transferden sonra diyorsanız benim de regl benzeri ağrılarım oldu. Karnımda o histen bir kaç oldu ama çok kısa sürdü. Ama arada nefesim kesiliyor gibi oluyordu hatta bir de ateş basıyordu. Bunlar hep transfer sonrası belirtiler.
Amin inşallah teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallahHayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
Dayan dayanKendimi telkin etmeye çalışıyorum. Dayanamazsam zaten açıklarım burdan
Benim 10.gun 15 çıktı 12.gun 45 14.gun 70 16.gun 210 20.gun 2240Kızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
17 mayista 3 gün embriyo 2 ad. Transferim oldu.
27 mayısta beta 100.90 çıktı ( 10.gun)
29 mayista beta 330.50 çıktı (12.gun)
Bende 10 ve 14. Gün oldu bu kadar uzun aradan sonra olunca adet kanamasimi geliyor dedim çok endişeliyim şu an.Bende hic lekelenme olmadi normal mi bilmiyorum.bugun 8.günüm.
MaşallaaaahhhBenim 10.gun 15 çıktı 12.gun 45 14.gun 70 16.gun 210 20.gun 2240
Benimde 5. Günüm , test gününüz ne zamanBenim de 5. Günüm oldu bugün transfer sonrası. Doktoruma bugün sordum ne zaman yaparsam test güvenilir olur diye. Hiç yapma kan testi yapıcaz dedi. Ben sabredeceğim. Yoksa kafa karışıklığı, oldu mu olmadı mı, bu nedir kızlar bi bakınlar
Kırmızı mı pembe mi? Yerleşme kanaması 4 gün sürmez diye biliyorum,bir doktorunuzla görüşün progesteron takviyenizi arttırabilirArkadaşlar tutunma kanamasi kac gün sürebilir. Benim 4 gün sonra tekrar açık kırmızı lekelenmem oldu
Doktorunuza sordunuz mu pekiBende 10 ve 14. Gün oldu bu kadar uzun aradan sonra olunca adet kanamasimi geliyor dedim çok endişeliyim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?