• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İlaçları kullanmaya başladıktan 6. Günde bu değer çıktı yarın net belli olacak yumurta toplama işlemi ama pazartesi gittiğimde cuma-cumartesi toplayabiliriz dedi ve ilaçlara devam et biraz daha dedi.hocam çok donanımlı referansla da gittim fakat çok donuk sizinki de böylemiydi? Biraz moral versin istiyrum ama bir şey olumsuz olunca resmen yüzü düşüypr ben teselli ediyorum doktorumu sanki öyle hissediyorum
Ama ilaçların 6. gününde gayet normal değerin ben 11 gün yumurta büyütmeye devam ettim benim doktorum da biraz modumu düşürmüştü ilk zamanlarda hatta yavaş büyüyo belki 2 kez toplama yapabiliriz vs gibi ben de gerilmiştim baya. Ama çok şükür sıkıntı olmadı büyüdüler seninkilerin de zamanı var merak etme güzel olur inşallah🙏🏻

Ama ilaçların 6. gününde gayet normal değerin ben 11 gün yumurta büyütmeye devam ettim benim doktorum da biraz modumu düşürmüştü ilk zamanlarda hatta yavaş büyüyo belki 2 kez toplama yapabiliriz vs gibi ben de gerilmiştim baya. Ama çok şükür sıkıntı olmadı büyüdüler seninkilerin de zamanı var merak etme güzel olur inşallah🙏🏻
Ben 1 yıldır bekliyorum ikinci toplamayı da beklerim de niye böyle güleryüzlü mutlu doktor olmuyorlarki sonuçta güzel bir şey için gidiyoruz yarın ola hayrola güzel yorumlarınız için teşekkür ederim size de hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌹

Kızlar banada dua edin lütfen. Perşembe opu var inşallah tutar ilk denemem. Bahçeci fulyada yaptıran var mı bu ay?😍
Ben 3Mayista transfer oldum ilk denemem benimde.Bahceci Fulyada Remzi bey doktorum.pozitif oldu çok şükür.cuma günü kese ve kalp atışı icin çağırdılar heyecanla bekliyoruz bakalım.insallah sizin içinde hayırlı olsun çok ve olgun yumurtalarınız olsun inşallah.🙏

Ben 1 yıldır bekliyorum ikinci toplamayı da beklerim de niye böyle güleryüzlü mutlu doktor olmuyorlarki sonuçta güzel bir şey için gidiyoruz yarın ola hayrola güzel yorumlarınız için teşekkür ederim size de hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌹
Kesinlikle size katılıyorum. Umarım sizin de emekleriniz boşa çıkmaz çok güzel şeyler duyarsınız sizin için de hayırlısı olsun inşallah🙏🏻💖

Dün gece kan test verdim negatif çıktı 🤷🏼‍♀️ Şimdi doktora gidiyorum işte. Benimde 1 gün önce başladı 😔 Demekki ilaç da iğne de kullansan regl olmana öyle aşırı engel olmuyor 🤔 İlk denememdi hayırlısı böyleymiş demekki bakalım bundan sonra sürecim nasıl olacak bugün doktor ne diyecek geride 4 tane daha embriy

Kızlar bugün 7. Günüm erken gebelikte negatif cıktı biliyorum erken filan diyeceksiniz ama olsaydı silikte olsa cıkardı dıye düşünüyorum
O zmn ben bugun(5.gun) negativ gordum diye hic uzulmemem gerekiyor degil mi? Cok erken oldugunu bildigim halde yaptim ve uzulmemem gerekiyor biliyorum ama icimi bir umutsuzluk kapladi🥹.7. denemem ve bunu bile esime cok zor kabul ettirdim. Bilmiyorum moralimi yuksek tutmak icin elimden geleni yapiyorum ama keske testi yapmasaydim dun daha umutluydum

Dün gece kan test verdim negatif çıktı 🤷🏼‍♀️ Şimdi doktora gidiyorum işte. Benimde 1 gün önce başladı 😔 Demekki ilaç da iğne de kullansan regl olmana öyle aşırı engel olmuyor 🤔 İlk denememdi hayırlısı böyleymiş demekki bakalım bundan sonra sürecim nasıl olacak bugün doktor ne diyecek geride 4 tane daha embriyom var
Cnm cok gecmis olsun. Ins 2.de bekledigine kavusursun🤲

Ben ilk bahçeci Altunizade ye gittim ağlayarak çıktım psikolojim bozuldu eşim soruyo bı sorunumuz yok neden ağlıyorsun diye içime hiç sinmedi. Çok huzursuz oldum orda ağlayarak çıktım, 1 ay sonra da Medical Park Pendik de Semra esenkaya hocayı buldum.kadin o kadar güler yüzlü ve sevecen ki zaten yaşlı da tam anne gibi sariliyo gözümün içine bakıyor dinliyo açıklıyor gitmiyor hemen. Çok memnun kaldım bu süreçte inşallah pozitif olur sonucumuz da🙏🏻🙏🏻🌼

Kızlar ben bişe soracağım ya benim 11. Gün kan değerim 910 cıktı doktorum birşey demedi ama tekrarlamalımıyım acaba siz sadece doktorumuzun isteğiyşemi tekrarlıyorsunuz 😄 kanmı versem gidip acaba sabah diyorm
Benım 916ıdı 10gunde doktorum gel dedı kan ıstemedı zaten 1000ı geçınce kese ye bakıyorlarmış hadı hayırlısı ınşallah🙏

Kızlar ben bişe soracağım ya benim 11. Gün kan değerim 910 cıktı doktorum birşey demedi ama tekrarlamalımıyım acaba siz sadece doktorumuzun isteğiyşemi tekrarlıyorsunuz 😄 kanmı versem gidip acaba sabah diyorm
Günaşırı ver canım, iki değer görmekte fayda var doktorlar genelde günaşırı ister ki katlanma değerlendirilsin

3 haziran cumartesi, az kaldı hayırlısıyla alıcam bebişlerimi inşallah tutunurlar sımsıkı🤲🤲🤲
Arka arkaya transferlerimiz❤️ yoğun çalıştığım için grubu tam takip edemiyorum veya bazen ben cevap yazana kadar sorular cevaplanmış oluyor ama siz ve pozitifliğiniz en başından beri dikkatimi çekti❤️ inşallah süreciniz de sizin kadar pozitif geçsin🙏 inşallah bu süreçte olan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alsın🙏

Benim de 5. Günüm oldu bugün transfer sonrası. Doktoruma bugün sordum ne zaman yaparsam test güvenilir olur diye. Hiç yapma kan testi yapıcaz dedi. Ben sabredeceğim. Yoksa kafa karışıklığı, oldu mu olmadı mı, bu nedir kızlar bi bakınlar 😃

Back