• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İyi akşamlar kızlar bugün 8.gun
1 gün geriden gelen 6.gun embriyosu transferi yapıldı 2bb kalite
Regl üzerinden 2 gün geçti ben regl agrisi çekiyorum ve 2 3 gündür hani birseye çok heyecanlanirsiniz karninizda midenizde kelebekler uçar gibi olur ya sanki gıdıklaniyor gibi çok fazla hissediyorum ve ara ara sanki nefesimi kesiyor gibi oluyor böyle Bi durumla karşılaşan oldumu acaba
Bunun yanında bacak ağrısı da var tabi oksururken kasiklarimda sanki birsey varmış gibi hissediyorum ... lütfen aynı durumu yaşayan var mi

Regl üzerinden 2 gün geçti ben regl agrisi çekiyorum ve 2 3 gündür hani birseye çok heyecanlanirsiniz karninizda midenizde kelebekler uçar gibi olur ya sanki gıdıklaniyor gibi çok fazla hissediyorum ve ara ara sanki nefesimi kesiyor gibi oluyor böyle Bi durumla karşılaşan oldumu acaba
Tutunma belirtileri kişiye özeldir ve inşallah bunlar bebişinin tutunamayanlar belirtileridir🤲🤲🤲😍

İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına 🤲😍 bize de nasip olur bebemizin kalp atışını dinlemek inşallah 🤲😍
Amin amin insallah,sizin surecide heyecan ve merakla burdan takip edeceğim bu sefer olacak inşallah sizinde Allahin izniyle🙏herkese o kadar içten ve güzel msjlarla destek oluyorsunuz ki.gercekten çok tatlisiniz😍

İyi akşamlar. Regl mi transfer üzerinden mi 2 gün geçti anlamadım ben. Transferden sonra diyorsanız benim de regl benzeri ağrılarım oldu. Karnımda o histen bir kaç oldu ama çok kısa sürdü. Ama arada nefesim kesiliyor gibi oluyordu hatta bir de ateş basıyordu. Bunlar hep transfer sonrası belirtiler.

İyi akşamlar. Regl mi transfer üzerinden mi 2 gün geçti anlamadım ben. Transferden sonra diyorsanız benim de regl benzeri ağrılarım oldu. Karnımda o histen bir kaç oldu ama çok kısa sürdü. Ama arada nefesim kesiliyor gibi oluyordu hatta bir de ateş basıyordu. Bunlar hep transfer sonrası belirtiler.
Transferin 8.gunu regl tarihinin üzerinden 2. Gun gecti

Sonucunuz neydi peki

Kızlar ben şimdi sizlerin beta değerlerini görünce benimkiler baya düşük kalmış. Korkmaya başladım.
17 mayista 3 gün embriyo 2 ad. Transferim oldu.
27 mayısta beta 100.90 çıktı ( 10.gun)
29 mayista beta 330.50 çıktı (12.gun)
Benim 10.gun 15 çıktı 12.gun 45 14.gun 70 16.gun 210 20.gun 2240😄

Arkadaşlar tutunma kanamasi kac gün sürebilir. Benim 4 gün sonra tekrar açık kırmızı lekelenmem oldu😭

Internetteki kaynakların bazılarında en fazla 48 saat sürer diyor bazılarında 5 6 gün. Yerleşme kanaması kac gün görülür acaba.

Benim de 5. Günüm oldu bugün transfer sonrası. Doktoruma bugün sordum ne zaman yaparsam test güvenilir olur diye. Hiç yapma kan testi yapıcaz dedi. Ben sabredeceğim. Yoksa kafa karışıklığı, oldu mu olmadı mı, bu nedir kızlar bi bakınlar 😃
Benimde 5. Günüm , test gününüz ne zaman

Back