- 22 Mart 2023
- 81
- 55
- 3
- 30
İnşallah canım çok teşekkür ederimMerhabaa benim de 6. Günüydü bugün yaptım benim de böyle çıktı sizin de var gibi benimki gibi ay hadi inşallahh yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok teşekkür ederimMerhabaa benim de 6. Günüydü bugün yaptım benim de böyle çıktı sizin de var gibi benimki gibi ay hadi inşallahh yaaa
Donmuş embriyo canımTabi ki var çatlatma yoksa gayet iyi
Transferin ertesi günü normal yaşantınıza dönün der doktorlar..hoplamak, zıplamak, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınarak tabiikiKızlar transferden kaç gün sonra yemek falan yapmaya başladınız? Ben şimdi yemek yapsam da en fazla 2 gün idare eder sonra bozuldu mu acaba diye strese giriyorum taze yapıyorum. Nasıl yapsam bilemedim
Hadi inşallah güzel haberler ver bize3 haziran cumartesi, az kaldı hayırlısıyla alıcam bebişlerimi inşallah tutunurlar sımsıkı
Ay ben bugün sabah pcmi evin içinde unuttum kapıdan çıkarken tek ayakkabımla evin içinde sektim onu almak için. Eşim bağırırken farkına vardım yaptığım şeyin ama çok şiddetli değildi.Transferin ertesi günü normal yaşantınıza dönün der doktorlar..hoplamak, zıplamak, ağır kaldırma gibi hareketlerden kaçınarak tabiiki
Canım çok teşekkür ederim, hepimiz pozitifi görelim ve bebeklerimize kavuşalım inşallahArka arkaya transferlerimiz yoğun çalıştığım için grubu tam takip edemiyorum veya bazen ben cevap yazana kadar sorular cevaplanmış oluyor ama siz ve pozitifliğiniz en başından beri dikkatimi çekti inşallah süreciniz de sizin kadar pozitif geçsin inşallah bu süreçte olan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alsın
İnşallah canım inşallahHadi inşallah güzel haberler ver bize
Birşey olmaz ondan canım, bahsettiğim perde asmak mesela uzanmak zararlı, tabureden sandalyeden yere atlamak gibi şeylerAy ben bugün sabah pcmi evin içinde unuttum kapıdan çıkarken tek ayakkabımla evin içinde sektim onu almak için. Eşim bağırırken farkına vardım yaptığım şeyin ama çok şiddetli değildi.
Kuzum hayırlı olsun 5 in üzeri pozitiftir kanda idrar testini boşver..inşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın bebişiniArkadaşlar 7ci günüm ve bugün kan verdim 76 çıktı sizce pozitif miidrar testim de silik çıktı
Evet canım var..inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın bebişiniMerhaba transferin 6.günü bugün 4. Embriyosu transfer edildi idrar testim sabah çok silik çıktı sizce var mıı
Benim doktorum Allaha şükür güler yüzlü konuşkan ve benim isteklerimi de gözardı etmiyor, sen kendini nasıl rahat hissedeceksen diyor mesela ve kendimi gerçekten rahat hissediyorum..o yüzden 4.denememi de ayni doktorla yapıyorumBen 1 yıldır bekliyorum ikinci toplamayı da beklerim de niye böyle güleryüzlü mutlu doktor olmuyorlarki sonuçta güzel bir şey için gidiyoruz yarın ola hayrola güzel yorumlarınız için teşekkür ederim size de hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına bize de nasip olur bebemizin kalp atışını dinlemek inşallahBen 3Mayista transfer oldum ilk denemem benimde.Bahceci Fulyada Remzi bey doktorum.pozitif oldu çok şükür.cuma günü kese ve kalp atışı icin çağırdılar heyecanla bekliyoruz bakalım.insallah sizin içinde hayırlı olsun çok ve olgun yumurtalarınız olsun inşallah.
Benim tüp doktorum da çok tatlış güleryüzlü oğlumda doğum için araştırdım suda doğum yapıyım dedim Yusuf Olgaç ile bet suratlı 41+5 te bile doğuramadım,5 ay kalsam yine doğuramazdım bırakmadım doktoruda değişim zor geldi. Sadece doktor değil ben heryerde Güleryüz arıyorum ama maalesef bu sanırım dert tasa değil karakter meselesi ben ölünce bile gülümserim herhalde yanımda birisi varsa …Benim doktorum Allaha şükür güler yüzlü konuşkan ve benim isteklerimi de gözardı etmiyor, sen kendini nasıl rahat hissedeceksen diyor mesela ve kendimi gerçekten rahat hissediyorum..o yüzden 4.denememi de ayni doktorla yapıyorum
Tüm enerjimizi sana göndereceğizİnşallah sağlıcakla alırsın kucağına bize de nasip olur bebemizin kalp atışını dinlemek inşallah
Kızlar benimkinde kanı veriyodum ultrason cekiliyodum o sonuçlar doktora gidiyordu öğlenden sonra hemsireler beni arayıp su gün gel va diyolardi ilaç dozlarini söylüyodu sadece nasıl gidiyor diyordum iyi diyolardi doktorumu çok görmedim bile bazen çok bilmemek daha iyi oluyor inananin çok bilince insan stres yapıyor doktorunuza kendinizi bırakın teslim olun zaten bizim anlayamayacağımiz şeyler işin uzmanı onlar şahsen böyle yaptım o süreçte biraz daha iyiydimAma ilaçların 6. gününde gayet normal değerin ben 11 gün yumurta büyütmeye devam ettim benim doktorum da biraz modumu düşürmüştü ilk zamanlarda hatta yavaş büyüyo belki 2 kez toplama yapabiliriz vs gibi ben de gerilmiştim baya. Ama çok şükür sıkıntı olmadı büyüdüler seninkilerin de zamanı var merak etme güzel olur inşallah
Ahh canım benim kimse beni dinlemiyor, hep erken test yapmayın diyorum ama boşuna..çok erken 5.gün lütfen ama lütfen bozma moralini.. kuzum benim 49 yaşında bir ablam var şimdi 50 oldu, eşimin kuzeni..o da geç evlendi ve 8 kere tüp bebek denedi..o arada eşi kolon kanseri oldu ameliyat oldu kemoterapi öncesi kanser hocası 1 kez daha deneyin sonra verelim kemoterapi dedi zira sperm bulunamaz sonra..9.denemesinde 49 yaşında gebe kaldı, kocası kemoterapi aldı, şimdi iyi ve 4 aylık oğulları var o yüzden ümit her zaman var..rabbim isteyen herkesi vakti zamanı geldiğinde evladına kavuşturacak.O zmn ben bugun(5.gun) negativ gordum diye hic uzulmemem gerekiyor degil mi? Cok erken oldugunu bildigim halde yaptim ve uzulmemem gerekiyor biliyorum ama icimi bir umutsuzluk kapladi.7. denemem ve bunu bile esime cok zor kabul ettirdim. Bilmiyorum moralimi yuksek tutmak icin elimden geleni yapiyorum ama keske testi yapmasaydim dun daha umutluydum
Dayanabiliyosan en iyisiBenim de 5. Günüm oldu bugün transfer sonrası. Doktoruma bugün sordum ne zaman yaparsam test güvenilir olur diye. Hiç yapma kan testi yapıcaz dedi. Ben sabredeceğim. Yoksa kafa karışıklığı, oldu mu olmadı mı, bu nedir kızlar bi bakınlar
Cansınız, çok teşekkür ederimTüm enerjimizi sana göndereceğiz
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Dayanamazsam zaten açıklarım burdanDayanabiliyosan en iyisi