2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Olabilir miyom zaten rahimde fazla kanama yapıyor biliyorsun sen güzel düşün lütfen

Arkadaşlar benim transfer günü haricinde 4.gnum ve bugün kanamam oldu , camasirima geçmiş biraz , peceteye gelmedi ama çok korkuyorum sürekli gidip bakma isteği geliyor , neden kanama olmuş olabilir hastaneye gitsem mi
Canım senin doğal siklus transferimiydi, progesteron olarak ne kullanıyorsun..bence doktoruna veya hemşirene bi danış canım

Bence olumsuz birşey olmayacak canım içime öyle doğuyor

Bence doktorunu degistirmelisin me saçmalık ilk değerden dış gebelik tanisini koyabiliyor. Çift embriyo transferi olmussun ikisi de tutmuş olabilir beta değeri kişisel vücudun daha çok salgiliyor olabilir keseyi görmeden böyle bir yorum yapması vok can sıkıcı sizin adınıza ben çok sinirlendim...

Bana doktorum demişti, embriyo hareketli olduğu için tüpe yapılaşabilirmiş. Daha önce geçirdiğim için benimde tekrar geçirme ihtimalim fazlaymış. Bilemiyoruz tabi nasip herşey
Allah yaşatmasın bir daha inşallah sana..herşeyin hayırlısı..

Bende öyle söyledim, dış gebelikte genelde değerler düşük başlar ve düzgün ilerlemez.

Çok geçmiş olsunnbir belirtiniz varmıydı nasıl anlaşıldı

Hayırlısıyla güzel bir transfer olur ve sımsıkı tutunur bebişin o takılan serum lipid ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için veriliyor ama deneysel tabiiki kesin işe yarıyor denemez
Doktoruma söylesem takar mı acaba herkese takılıyor mu sabah sorayım c9knyesekkurler hepimiz bebislere kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…