• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çift embriyo transferi oldum ben zaten değerimi yüksek olarak görünce ikiz olduğunu düşündüm ama doktorum normal karşılanmadigini söyledi. İkiz heralde diye sevinirken dış gebelik şoku yaşadım😔Çarşamba test vercem tekrar..

Dış gebelikte beta daha mı hızlı yükseliyor acaba ondan öyle dedi

Çift embriyo transferi oldum ben zaten değerimi yüksek olarak görünce ikiz olduğunu düşündüm ama doktorum normal karşılanmadigini söyledi. İkiz heralde diye sevinirken dış gebelik şoku yaşadım😔Çarşamba test vercem tekrar..
Moralinizi bozmayın hatta 3-4 güne gidin keselerinizi görün, 4 yıldır tüp bebek içindeyim böyle bir yorum hiç duymamıştım.Burda çok arkadaş var , hatta en son 11;gün 1600 civarı çıkmıştı su an ikizlere hamile

Doktorumla görüştüm muayene olmadım ama değerim olması gerekenin çok çok üstünde Çarşamba günü tekrar test vercem kasıklarım aşırı ağrıyo sonucu çok normal bulmadığını söyledi malesef🥺bir kaç güne daha da netleşecek herşey..
Inşallah değildir canım, inşallah lab hatasıdır..bakalım Çarşamba kaç çıkacak

Kızlar benim sonucum iç açıcı değil😔dış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah, benim bundan önce doğal yolla dış gebelik olmuştu. Tüp bebekte bu olasılık azda olsa varmış.

Ah canım,benim için çocuk sahibi olmanın zamanı belkide geçti. Yaşıtlarımın çocukları üniversitede bense burada Rabbim bana bir evlat bağışlar mı diye çabalıyorum. 😔
Canım benim eşimin amcasının kızı 49 yaşında 9.tüp bebek denemesinden şu an 4 aylık oğlu var..ben onu gördükçe unutlanıyorum..elbette ki biraz geç kaldığımız doğru ben de 40 yaşımda evlendim ama istiyoruz ve rabbim bize de verecek sadece zamanını tutturmamız gerek🤲🤲🤲

Canım benim eşimin amcasının kızı 49 yaşında 9.tüp bebek denemesinden şu an 4 aylık oğlu var..ben onu gördükçe unutlanıyorum..elbette ki biraz geç kaldığımız doğru ben de 40 yaşımda evlendim ama istiyoruz ve rabbim bize de verecek sadece zamanını tutturmamız gerek🤲🤲🤲
Bende 39 yaşında evlendim ve 6 senedir çabalıyorum 😔

Bence hiç kötü bir sonuç çıkmayacak ya görürsünüz bakın hiç üzmeyin önden kendinizi

Benim kuzenim 8 haftalıkken ağır kanamalı acile kaldırıldı rahmin bir bölgesinde kese dışında kanama olmuştu kartal eğitim araştırmada doktor bebeğin kalp atışını dinleyip atmıyor kürtaj olacaksın demiş narkozsuz ama deyince başka hastaneye gidiyorlar oradaki doktor birde ben bakayım deyip kalp atışını duyuyor ve acil yatis verip ilaçlarla iğnelerle 1 ay hastanede yattı oğlu doğdu sapa sağlam😀 her kanama bebekle ilgili olmayabiliyor gönlünü ferah tut dua edelim inşallah seninle kalacak bebeğin verdin mi kan sonuç çıktımı?
Ayy canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun okudukça rahatlıyorum. Henüz çıkmadı sonuçlar hem kan hem idrar verdim. Kuzenin iyi ki başka doktora gitmiş ya nasıl kolaylıkla kürtaj yapalım derler. Ne umutlar ne emekler veriyoruz bebiş olsun diye. Onun adına çok sevindim Allah evladını onlara bağışlasın 🤲 belki benim de böyle bişey olmuştur çünkü kistlerim ve miyomum var doktor bebeğe engel değil diye onlara bişey yapmamıştı.

3gündemı🙄ama olmazkı oyle ben takıp edıyorum sızı kızdım hatta ılaçları bıraktınız dıye dedım şımdı kufur falan ederım dıye yazmadım😀😀ama o ılaçları ben her gun aynı saatte alamazsam delırıyorum sız nıye oyle yaptınız anlamadım ama sonra guzel haberı soyledınız sevındım ınşallah katlanmıştır betanız sızın kaç çıktı en son?
Bende anlamadım niye yaptığımı çok yan etkisi varya tutunca sandım ki ilaç içmesem sorun olmaz 🙈57 idi 2gün sonra 253 oldu bugünde yaptırdım çıkmadı daha.küfür mü 😂😘

Arkadaşlar benim transfer günü haricinde 4.gnum ve bugün kanamam oldu , camasirima geçmiş biraz , peceteye gelmedi ama çok korkuyorum sürekli gidip bakma isteği geliyor , neden kanama olmuş olabilir hastaneye gitsem mi

Dış gebelikte beta daha mı hızlı yükseliyor acaba ondan öyle dedi
Bende öyle düşünüyorum normal bulmadığını söyledi çünkü.
Çok karmaşığım bugün..sabah test verdiğimde negatif olursa akşama oturur ağlarım sonra toparlanır yoluma devam ederim demiştim..ama şok yaşadım resmen doktor dış gebelikten bahsedince..😔

Ver bakalım kaç çıkacak

Back