- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.439
- 53
- 30
6+3 olduk bugün, bu hafta Benimde kontrolüm varİnşallah öyledir çok teşekkür ederim sizin bebiş ne kadarlık oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+3 olduk bugün, bu hafta Benimde kontrolüm varİnşallah öyledir çok teşekkür ederim sizin bebiş ne kadarlık oldu
Kaçıncı haftada bilmiyorum ama belli bi hafta sonra artış azalıyor zaten senin girdiğin haftada mı bilmiyorum ama canımGaliba riskliye dönüyor gibi. Aslında ben de prolutex iğne yapıyorum ama ekstra iğne ekleyecekmiş. Rapor verecek falan dinlen dedi. Normalde kese aşamasındayım ama demekki bu aşamada da oluyormuş böyle kanamalar. Artış hızı düşmüş ilk zamanlar gibi değil. O normalmi bilmiyorum ama
Evet cnm o benım çok şukur keseyı gördük cuma yıne gıdecezBurada iki embriyolu bir arkadaşımız 900 kusur değer aldı ilk testte
Evet o çok farkediyor, bir sorun yoktur benceAa evet olabilir aynı yer değil doğru
Evetttt cuma kalp atışı için mi gideceksiniz canım çok heyecanlıEvet cnm o benım çok şukur keseyı gördük cuma yıne gıdecez
Ahhaha burda iyice paranoyak olucaz. Olamazsın bence :)Kızlar transferimin 4. Günü 3.günçift embriyo elimi kasığımın sol tarafında gezdirince hafif bi sızı hissediyorum normal mi sizce bebeği hissediyor olabilirmiyim
Ben transfer olduğumdan beri sol tarafımda sinek ısırığı hissediyorum ilk muayenede anlayacağım eğer kese soldaysa bence hissediyoruzKızlar transferimin 4. Günü 3.günçift embriyo elimi kasığımın sol tarafında gezdirince hafif bi sızı hissediyorum normal mi sizce bebeği hissediyor olabilirmiyim
Yok cnm daha erken kontrole dedı bugun kese gorduk kan ıstemedı doktorumuz hayırlısı ınşallah saglıcakla alalım kucagımıza hepımızEvetttt cuma kalp atışı için mi gideceksiniz canım çok heyecanlı
Doğru aynı zamanlardaydik sanırım biz amiinnn inşaallah canım eşime diyorum kalp atışını duyana kadar derin bir oh çekemeyen eğim sanırım benYok cnm daha erken kontrole dedı bugun kese gorduk kan ıstemedı doktorumuz hayırlısı ınşallah saglıcakla alalım kucagımıza hepımız
Bana iki kez takıldı ama negatif aldım yine tabii embriyoların durumu daha önemli..deneysel çalışmalar bunlarDoktoruma söylesem takar mı acaba herkese takılıyor mu sabah sorayım c9knyesekkurler hepimiz bebislere kavuşalım inşallah
Ayy aynı gün transferimizKızlar transfer günüm 2 Haziran bu cuma beni heyecan bastı
Kaçında transfer olmuştunuz ben 18Doğru aynı zamanlardaydik sanırım biz amiinnn inşaallah canım eşime diyorum kalp atışını duyana kadar derin bir oh çekemeyen eğim sanırım ben
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallahKızlar merhaba benim sonuçlarım iyi geldi çok şükür ama riskliye dönebilir dedi doktor. Sabah ultrasondan bakacak ve iğne başlayacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize dualarınız için.
Belirtiler kişiden kişiye mutlaka değişiklik gösterir ben Protestan fitil kullanıyorum devamlı da akıntı geliyor hiç test yapmadim kan verene kadar bekleyecem umarım hamileyizdir..Benim bugün 6.günüm ve ilk defa bugün o doluluk yok denecek kadar azaldı galiba tutunmadı
çookk haklısınAhhaha burda iyice paranoyak olucaz. Olamazsın bence :)
Benimde 3.gün çift transfer oldum 9.günüm bugün test yapmadım kan verecem direk yarın sizde ne gibi belirtiler var bende 3 4 gündür adet belirtileri var5. Gün test yapan varmıııııııııı 3. Gün çift embriyo
Bende aynı şekildee hissediyorumBen transfer olduğumdan beri sol tarafımda sinek ısırığı hissediyorum ilk muayenede anlayacağım eğer kese soldaysa bence hissediyoruz
Sadece kasıkta ufak kasılmalar var şuan acaba yarın sabah yapsam silikte olsa görürmüyümBenimde 3.gün çift transfer oldum 9.günüm bugün test yapmadım kan verecem direk yarın sizde ne gibi belirtiler var bende 3 4 gündür adet belirtileri var
18 bende aynı gün.Kaçında transfer olmuştunuz ben 18