• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bence doktorunu degistirmelisin me saçmalık ilk değerden dış gebelik tanisini koyabiliyor. Çift embriyo transferi olmussun ikisi de tutmuş olabilir beta değeri kişisel vücudun daha çok salgiliyor olabilir keseyi görmeden böyle bir yorum yapması vok can sıkıcı sizin adınıza ben çok sinirlendim...
Evet kese görünmüyor, aslında değerleri güzel artmış. Benim mesela 2 katı artmadığı için dış gebelik dendi.
Ben çift embriyo konduğunu bilmiyordum. Bu durumda değerin fazla çıkması normal değil mi

Kızlar transferimin 4. Günü 3.günçift embriyo elimi kasığımın sol tarafında gezdirince hafif bi sızı hissediyorum normal mi sizce bebeği hissediyor olabilirmiyim

Kızlar merhaba benim sonuçlarım iyi geldi çok şükür ama riskliye dönebilir dedi doktor. Sabah ultrasondan bakacak ve iğne başlayacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize dualarınız için. 🙏❤️
Şükür canım riskli gebelik olursa biraz daha sıkı kontrol ve iğne iyi gelir bizler şuan kullanıyoruz doktorum benim dostlarımı azaltmadi hala aynı devam kalp atışına kadar dedi.

Canım umarım birşey yoktur, Endiselenme tüp bebekte çok oluyor.Ama neden kan testi istedi ki doktor, kese görmeye gitsen daha iyi olmaz mı 8 Mayıs'ta transfer olmuşsun sonuçta çok rahat kese gözükür
Canım benim evim ilçede doktorda merkezde oraya acil gidemezdim o yüzden en yakın hastane aciline gönderdi. Orda da ultrason bakan doktor yoktu kan ve idrar testi yaptılar o yüzden.

Şükür canım riskli gebelik olursa biraz daha sıkı kontrol ve iğne iyi gelir bizler şuan kullanıyoruz doktorum benim dostlarımı azaltmadi hala aynı devam kalp atışına kadar dedi.
Galiba riskliye dönüyor gibi. Aslında ben de prolutex iğne yapıyorum ama ekstra iğne ekleyecekmiş. Rapor verecek falan dinlen dedi. Normalde kese aşamasındayım ama demekki bu aşamada da oluyormuş böyle kanamalar. Artış hızı düşmüş ilk zamanlar gibi değil. O normalmi bilmiyorum ama

Galiba riskliye dönüyor gibi. Aslında ben de prolutex iğne yapıyorum ama ekstra iğne ekleyecekmiş. Rapor verecek falan dinlen dedi. Normalde kese aşamasındayım ama demekki bu aşamada da oluyormuş böyle kanamalar. Artış hızı düşmüş ilk zamanlar gibi değil. O normalmi bilmiyorum ama
Artış hızı İlk zamanlar gibi olmaz diye biliyorum Ama kaç olmuş ki canım

Back