- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 29
Bana takilmamisti hatta böyle bi serumdan bahsetmedi doktorum, forumda da ilk kez görüyorumDoktoruma söylesem takar mı acaba herkese takılıyor mu sabah sorayım c9knyesekkurler hepimiz bebislere kavuşalım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana takilmamisti hatta böyle bi serumdan bahsetmedi doktorum, forumda da ilk kez görüyorumDoktoruma söylesem takar mı acaba herkese takılıyor mu sabah sorayım c9knyesekkurler hepimiz bebislere kavuşalım inşallah
Evet kese görünmüyor, aslında değerleri güzel artmış. Benim mesela 2 katı artmadığı için dış gebelik dendi.Bence doktorunu degistirmelisin me saçmalık ilk değerden dış gebelik tanisini koyabiliyor. Çift embriyo transferi olmussun ikisi de tutmuş olabilir beta değeri kişisel vücudun daha çok salgiliyor olabilir keseyi görmeden böyle bir yorum yapması vok can sıkıcı sizin adınıza ben çok sinirlendim...
Canım kaçıncı gün değerin?Ah ne çok isterim ikiz olduğu için değerimin bu kadar yüksek olmasını![]()
Benim bugün 6.günüm ve ilk defa bugün o doluluk yok denecek kadar azaldı galiba tutunmadıAyy resmen bende aynen böyleyim 3 gündür bu şekilde ve bugün transferin 9.günü
Maşallah çok ıyı beta nız benımde 916çıkmıştı 10gundeHayır tek embriyo 5. Gün embriyosuydu 5aa
Transferimin 11.günü bugün canım 2030 çıktıCanım kaçıncı gün değerin?
Şükür canım riskli gebelik olursa biraz daha sıkı kontrol ve iğne iyi gelir bizler şuan kullanıyoruz doktorum benim dostlarımı azaltmadi hala aynı devam kalp atışına kadar dedi.Kızlar merhaba benim sonuçlarım iyi geldi çok şükür ama riskliye dönebilir dedi doktor. Sabah ultrasondan bakacak ve iğne başlayacakmış. Çok teşekkür ederim hepinize dualarınız için.![]()
Canım benim evim ilçede doktorda merkezde oraya acil gidemezdim o yüzden en yakın hastane aciline gönderdi. Orda da ultrason bakan doktor yoktu kan ve idrar testi yaptılar o yüzden.Canım umarım birşey yoktur, Endiselenme tüp bebekte çok oluyor.Ama neden kan testi istedi ki doktor, kese görmeye gitsen daha iyi olmaz mı 8 Mayıs'ta transfer olmuşsun sonuçta çok rahat kese gözükür
Galiba riskliye dönüyor gibi. Aslında ben de prolutex iğne yapıyorum ama ekstra iğne ekleyecekmiş. Rapor verecek falan dinlen dedi. Normalde kese aşamasındayım ama demekki bu aşamada da oluyormuş böyle kanamalar. Artış hızı düşmüş ilk zamanlar gibi değil. O normalmi bilmiyorum amaŞükür canım riskli gebelik olursa biraz daha sıkı kontrol ve iğne iyi gelir bizler şuan kullanıyoruz doktorum benim dostlarımı azaltmadi hala aynı devam kalp atışına kadar dedi.
Hadi ya bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama, sağlıkla devam etsin inşallahCanım benim evim ilçede doktorda merkezde oraya acil gidemezdim o yüzden en yakın hastane aciline gönderdi. Orda da ultrason bakan doktor yoktu kan ve idrar testi yaptılar o yüzden.
Artış hızı İlk zamanlar gibi olmaz diye biliyorum Ama kaç olmuş ki canımGaliba riskliye dönüyor gibi. Aslında ben de prolutex iğne yapıyorum ama ekstra iğne ekleyecekmiş. Rapor verecek falan dinlen dedi. Normalde kese aşamasındayım ama demekki bu aşamada da oluyormuş böyle kanamalar. Artış hızı düşmüş ilk zamanlar gibi değil. O normalmi bilmiyorum ama
İnşallah canım Allah razı olsun.Hadi ya bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama, sağlıkla devam etsin inşallah![]()
İlk iki testim de %63 gibiydi. 23 mayısta verdiğim testte 1962 çıktı bugünkü de 10700 çıktı. Yüzde 60 değil sanırım düşüyor zaman ilerledikçeArtış hızı İlk zamanlar gibi olmaz diye biliyorum Ama kaç olmuş ki canım
Yarın keseyi görürsünüz sonuçlarınızda Bir sıkıntı yok bence, içinizi ferah tutunİlk iki testim de %63 gibiydi. 23 mayısta verdiğim testte 1962 çıktı bugünkü de 10700 çıktı. Yüzde 60 değil sanırım düşüyor zaman ilerledikçe
Hesaplamaya çalıştım ama yüzde 25-27 gibi bir rakama tekabül ediyor.Artış hızı İlk zamanlar gibi olmaz diye biliyorum Ama kaç olmuş ki canım
Birde aynı yerde mi yaptırdınız o çok farkediyorHesaplamaya çalıştım ama yüzde 25-27 gibi bir rakama tekabül ediyor.
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimYarın keseyi görürsünüz sonuçlarınızda Bir sıkıntı yok bence, içinizi ferah tutun![]()
Aa evet olabilir aynı yer değil doğruBirde aynı yerde mi yaptırdınız o çok farkediyor