• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ayy canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun okudukça rahatlıyorum. Henüz çıkmadı sonuçlar hem kan hem idrar verdim. Kuzenin iyi ki başka doktora gitmiş ya nasıl kolaylıkla kürtaj yapalım derler. Ne umutlar ne emekler veriyoruz bebiş olsun diye. Onun adına çok sevindim Allah evladını onlara bağışlasın 🤲 belki benim de böyle bişey olmuştur çünkü kistlerim ve miyomum var doktor bebeğe engel değil diye onlara bişey yapmamıştı.
Olabilir miyom zaten rahimde fazla kanama yapıyor biliyorsun sen güzel düşün lütfen 🤲🙏

Arkadaşlar benim transfer günü haricinde 4.gnum ve bugün kanamam oldu , camasirima geçmiş biraz , peceteye gelmedi ama çok korkuyorum sürekli gidip bakma isteği geliyor , neden kanama olmuş olabilir hastaneye gitsem mi
Canım senin doğal siklus transferimiydi, progesteron olarak ne kullanıyorsun..bence doktoruna veya hemşirene bi danış canım

Bende öyle düşünüyorum normal bulmadığını söyledi çünkü.
Çok karmaşığım bugün..sabah test verdiğimde negatif olursa akşama oturur ağlarım sonra toparlanır yoluma devam ederim demiştim..ama şok yaşadım resmen doktor dış gebelikten bahsedince..😔
Bence olumsuz birşey olmayacak canım içime öyle doğuyor

Bende öyle düşünüyorum normal bulmadığını söyledi çünkü.
Çok karmaşığım bugün..sabah test verdiğimde negatif olursa akşama oturur ağlarım sonra toparlanır yoluma devam ederim demiştim..ama şok yaşadım resmen doktor dış gebelikten bahsedince..😔
Bence doktorunu degistirmelisin me saçmalık ilk değerden dış gebelik tanisini koyabiliyor. Çift embriyo transferi olmussun ikisi de tutmuş olabilir beta değeri kişisel vücudun daha çok salgiliyor olabilir keseyi görmeden böyle bir yorum yapması vok can sıkıcı sizin adınıza ben çok sinirlendim...

Bana doktorum demişti, embriyo hareketli olduğu için tüpe yapılaşabilirmiş. Daha önce geçirdiğim için benimde tekrar geçirme ihtimalim fazlaymış. Bilemiyoruz tabi nasip herşey
Allah yaşatmasın bir daha inşallah sana..herşeyin hayırlısı..🤲😔

Bence doktorunu degistirmelisin me saçmalık ilk değerden dış gebelik tanisini koyabiliyor. Çift embriyo transferi olmussun ikisi de tutmuş olabilir beta değeri kişisel vücudun daha çok salgiliyor olabilir keseyi görmeden böyle bir yorum yapması vok can sıkıcı sizin adınıza ben çok sinirlendim...
Bende öyle söyledim, dış gebelikte genelde değerler düşük başlar ve düzgün ilerlemez.

Kızlar benim sonucum iç açıcı değil😔dış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Çok geçmiş olsunn🥺🥺bir belirtiniz varmıydı nasıl anlaşıldı😞

Hayırlısıyla güzel bir transfer olur ve sımsıkı tutunur bebişin🤲 o takılan serum lipid ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için veriliyor ama deneysel tabiiki kesin işe yarıyor denemez
Doktoruma söylesem takar mı acaba herkese takılıyor mu sabah sorayım c9knyesekkurler hepimiz bebislere kavuşalım inşallah

Back