AminnÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah, benim bundan önce doğal yolla dış gebelik olmuştu. Tüp bebekte bu olasılık azda olsa varmış.
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah, benim bundan önce doğal yolla dış gebelik olmuştu. Tüp bebekte bu olasılık azda olsa varmış.
Olacak canım, doğru zaman geldiğinde tutunacak yavrumuz inşallahBende 39 yaşında evlendim ve 6 senedir çabalıyorum![]()
Bana doktorum demişti, embriyo hareketli olduğu için tüpe yapılaşabilirmiş. Daha önce geçirdiğim için benimde tekrar geçirme ihtimalim fazlaymış. Bilemiyoruz tabi nasip herşeyAminnçok teşekkür ederim..ben bu olasılığı ilk defa duydum tüp bebekte
Ben kimyasal oldum değer 35 her kese uğurlar![]()
Anladım canım ben de bir araştırayım o zaman sağolAynen canım farklıymış bugün genetik test verirken doktora sordum biz yapmıyoruz dedi. Doktor istemedi ben okurken gördüm yaptırmak daha doğru olur diye düşündük
Olabilir miyom zaten rahimde fazla kanama yapıyor biliyorsun sen güzel düşün lütfenAyy canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun okudukça rahatlıyorum. Henüz çıkmadı sonuçlar hem kan hem idrar verdim. Kuzenin iyi ki başka doktora gitmiş ya nasıl kolaylıkla kürtaj yapalım derler. Ne umutlar ne emekler veriyoruz bebiş olsun diye. Onun adına çok sevindim Allah evladını onlara bağışlasınbelki benim de böyle bişey olmuştur çünkü kistlerim ve miyomum var doktor bebeğe engel değil diye onlara bişey yapmamıştı.
Amin amin inşallah canım Allah bizim yardımcımız olsun dualarımız kabul olsunBenim de 3 haziran hadi hayırlısıyla pozitif oluruz inşallah![]()
Canım senin doğal siklus transferimiydi, progesteron olarak ne kullanıyorsun..bence doktoruna veya hemşirene bi danış canımArkadaşlar benim transfer günü haricinde 4.gnum ve bugün kanamam oldu , camasirima geçmiş biraz , peceteye gelmedi ama çok korkuyorum sürekli gidip bakma isteği geliyor , neden kanama olmuş olabilir hastaneye gitsem mi
Bence olumsuz birşey olmayacak canım içime öyle doğuyorBende öyle düşünüyorum normal bulmadığını söyledi çünkü.
Çok karmaşığım bugün..sabah test verdiğimde negatif olursa akşama oturur ağlarım sonra toparlanır yoluma devam ederim demiştim..ama şok yaşadım resmen doktor dış gebelikten bahsedince..![]()
Bence doktorunu degistirmelisin me saçmalık ilk değerden dış gebelik tanisini koyabiliyor. Çift embriyo transferi olmussun ikisi de tutmuş olabilir beta değeri kişisel vücudun daha çok salgiliyor olabilir keseyi görmeden böyle bir yorum yapması vok can sıkıcı sizin adınıza ben çok sinirlendim...Bende öyle düşünüyorum normal bulmadığını söyledi çünkü.
Çok karmaşığım bugün..sabah test verdiğimde negatif olursa akşama oturur ağlarım sonra toparlanır yoluma devam ederim demiştim..ama şok yaşadım resmen doktor dış gebelikten bahsedince..![]()
Allah yaşatmasın bir daha inşallah sana..herşeyin hayırlısı..Bana doktorum demişti, embriyo hareketli olduğu için tüpe yapılaşabilirmiş. Daha önce geçirdiğim için benimde tekrar geçirme ihtimalim fazlaymış. Bilemiyoruz tabi nasip herşey
Ah inşallah ya keşke dış gebelik sadece bir olasılıktı ama tutunmuş miniklerin seninle dese doktorumBence olumsuz birşey olmayacak canım içime öyle doğuyor
Bende öyle söyledim, dış gebelikte genelde değerler düşük başlar ve düzgün ilerlemez.Bence doktorunu degistirmelisin me saçmalık ilk değerden dış gebelik tanisini koyabiliyor. Çift embriyo transferi olmussun ikisi de tutmuş olabilir beta değeri kişisel vücudun daha çok salgiliyor olabilir keseyi görmeden böyle bir yorum yapması vok can sıkıcı sizin adınıza ben çok sinirlendim...
Hadi diyelim yüksek ilerledi vs kese zamanında bir bakarsın var mı yok mu tuplerde görürsün eyvallahBende öyle söyledim, dış gebelikte genelde değerler düşük başlar ve düzgün ilerlemez.
Aynen zaten onun içinde çok erken, ikinci testten sonra bakılır ki ben asla dış gebelik olduğunu düşünmüyorumHadi diyelim yüksek ilerledi vs kese zamanında bir bakarsın var mı yok mu tuplerde görürsün eyvallah
Çok geçmiş olsunnKızlar benim sonucum iç açıcı değildış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Aynen oyle bende asla düşünmüyorum ikinci testi verene kadar boşuna üzülme kuzum vucudunuda bebeğini de yormaAynen zaten onun içinde çok erken, ikinci testten sonra bakılır ki ben asla dış gebelik olduğunu düşünmüyorum
İnşallah öyledir canımAynen oyle bende asla düşünmüyorum ikinci testi verene kadar boşuna üzülme kuzum vucudunuda bebeğini de yorma
Ya gerçekten o kadar zor bir gün geçiriyorum kiAynen zaten onun içinde çok erken, ikinci testten sonra bakılır ki ben asla dış gebelik olduğunu düşünmüyorum
Doktoruma söylesem takar mı acaba herkese takılıyor mu sabah sorayım c9knyesekkurler hepimiz bebislere kavuşalım inşallahHayırlısıyla güzel bir transfer olur ve sımsıkı tutunur bebişino takılan serum lipid ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için veriliyor ama deneysel tabiiki kesin işe yarıyor denemez