• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben anlamadım ilk testiniz kaç çıktı, dış gebelikte değerler düşük olur Genelde ve 2 günde istenilen artış olmaz.Degeriniz yüksekse bu olumlu bir durum değil mı
İlk acilde test verdim ben 1000 üzerinde bir değer olarak gösteriyordu net sayı yazmıyordu. Doktoruma gönderdim tekrar çalışma yapılsın kan ver dedi. Bu sefer kadın doğum uzmanı yönlendirdi teste 2.testimin değeri 2030 çıktı. Normal olmadığını söyledi doktorum Çarşamba günü tekrar test vercem nasıl ilerleyecek süreç hiç bilmiyorum..çok şaşkınım üzgünüm..

İlk acilde test verdim ben 1000 üzerinde bir değer olarak gösteriyordu net sayı yazmıyordu. Doktoruma gönderdim tekrar çalışma yapılsın kan ver dedi. Bu sefer kadın doğum uzmanı yönlendirdi teste 2.testimin değeri 2030 çıktı. Normal olmadığını söyledi doktorum Çarşamba günü tekrar test vercem nasıl ilerleyecek süreç hiç bilmiyorum..çok şaşkınım üzgünüm..
Aynı gün ölçüm değil mi bunlar? Transferin kaçıncı günü bu 2030 çok güzel bir değer

İnşallah canım inşallah. Yani 6 haftalık olunca doktorda hemen ver deyince panik oldum. Kanı verdik bekliyorum inşallah bişey yoktur 🤲
Benim kuzenim 8 haftalıkken ağır kanamalı acile kaldırıldı rahmin bir bölgesinde kese dışında kanama olmuştu kartal eğitim araştırmada doktor bebeğin kalp atışını dinleyip atmıyor kürtaj olacaksın demiş narkozsuz ama deyince başka hastaneye gidiyorlar oradaki doktor birde ben bakayım deyip kalp atışını duyuyor ve acil yatis verip ilaçlarla iğnelerle 1 ay hastanede yattı oğlu doğdu sapa sağlam😀 her kanama bebekle ilgili olmayabiliyor gönlünü ferah tut dua edelim inşallah seninle kalacak bebeğin verdin mi kan sonuç çıktımı?

Kızlar benim sonucum iç açıcı değil😔dış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Ah yaaa.. bugün ne çok üzüldük😔 Allah'ım görüyorsun halimizi sen zulmetmezsin nolur imtihanın sonu güller bahçesi olsun. Hepimizi sevindir.. canımmm Rabbim gönlünü kalbini genişletin seni feraha çıkarsın...

Çok teşekkür ederim😔güzel haberi alan herkese hayırlısıyla sağlıkla kucağına bebeğini almayı nasip etsin Rabbim🤲❤️
Sızın doktorunuz başka birinin sonucuyla veya başka sonuçla karıştırmişolmasın.Test günü değeriniz çok güzel.Betanin yüksek olması gebeliğin salgıklı olması için önemli kriterlerden biri, hatta ikiz bile olabilir

Kızlaaar ben 1 gün erken davrandım 11. Günümde kan verdim sonucum çıktı 910 çıkmış 😍 ilk aşama başarıyla tamamlandı darısı 2. Aşama kalp atışına malum geçen sefer o aşamayı geçememiştim😄🫶🏼 dualarınızı esirgemeyin
Çok iyi..ikiz mi acaba deger gayet iyi..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🤲🤲🤲🥰

Aynı gün ölçüm değil mi bunlar? Transferin kaçıncı günü bu 2030 çok güzel bir değer
Bugün transferimin 11. günüydü evet aynı gün ölçümler..ilk testimi acilde vermiştim. Doktorum bu sonuç olmaz dilue(seyreltmek) edilerek çalışma yapılsın dedi tekrar kan verdim o yüzden. Bu kez 2030 çıktı doktorumda dış gebelik olasılığımın yüksek olduğunu söyledi.

Kızlaaar ben 1 gün erken davrandım 11. Günümde kan verdim sonucum çıktı 910 çıkmış 😍 ilk aşama başarıyla tamamlandı darısı 2. Aşama kalp atışına malum geçen sefer o aşamayı geçememiştim😄🫶🏼 dualarınızı esirgemeyin
Sizin ikiz olabilir bence maşallah değeriniz yüksek sağlıkla ilerlesin 🤲☺️

Bugün transferimin 11. günüydü evet aynı gün ölçümler..ilk testimi acilde vermiştim. Doktorum bu sonuç olmaz dilue(seyreltmek) edilerek çalışma yapılsın dedi tekrar kan verdim o yüzden. Bu kez 2030 çıktı doktorumda dış gebelik olasılığımın yüksek olduğunu söyledi.
İlk defa böyle birşey duyuyorum değerin yüksek olup dış gebelik olma olasılığını.Forumda bakın değerlere, özellikle ikiz olanlara hep bu değerlerde bu günlerde

Hahahah bizde o kafadayız inanın. Sizin yine şükür bir evladınız var :) biz üç yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri istiyoruz olmadı. Diyoruz olmazsa oturur paramızı yeriz yurt dışı tatillerine gideriz :KK70: insan üzülüyor tabi ama ne dertler var diye düşününce kendine geliyor insan. Hele depremden sonra ne zaman bir şeye üzülecek olsam insanlar neler kaybetti buda bir şey mi diyorum. :) Nerden geldim bu konuya Allah bir daha yaşatmasın.
Amiin canım aminnn🤲

Sızın doktorunuz başka birinin sonucuyla veya başka sonuçla karıştırmişolmasın.Test günü değeriniz çok güzel.Betanin yüksek olması gebeliğin salgıklı olması için önemli kriterlerden biri, hatta ikiz bile olabilir
Çift embriyo transferi oldum ben zaten değerimi yüksek olarak görünce ikiz olduğunu düşündüm ama doktorum normal karşılanmadigini söyledi. İkiz heralde diye sevinirken dış gebelik şoku yaşadım😔Çarşamba test vercem tekrar..

Back