Çift embriyo transferi oldum ben zaten değerimi yüksek olarak görünce ikiz olduğunu düşündüm ama doktorum normal karşılanmadigini söyledi. İkiz heralde diye sevinirken dış gebelik şoku yaşadımÇarşamba test vercem tekrar..
Moralinizi bozmayın hatta 3-4 güne gidin keselerinizi görün, 4 yıldır tüp bebek içindeyim böyle bir yorum hiç duymamıştım.Burda çok arkadaş var , hatta en son 11;gün 1600 civarı çıkmıştı su an ikizlere hamileÇift embriyo transferi oldum ben zaten değerimi yüksek olarak görünce ikiz olduğunu düşündüm ama doktorum normal karşılanmadigini söyledi. İkiz heralde diye sevinirken dış gebelik şoku yaşadımÇarşamba test vercem tekrar..
Inşallah değildir canım, inşallah lab hatasıdır..bakalım Çarşamba kaç çıkacakDoktorumla görüştüm muayene olmadım ama değerim olması gerekenin çok çok üstünde Çarşamba günü tekrar test vercem kasıklarım aşırı ağrıyo sonucu çok normal bulmadığını söyledi malesefbir kaç güne daha da netleşecek herşey..
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah, benim bundan önce doğal yolla dış gebelik olmuştu. Tüp bebekte bu olasılık azda olsa varmış.Kızlar benim sonucum iç açıcı değildış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Canım benim eşimin amcasının kızı 49 yaşında 9.tüp bebek denemesinden şu an 4 aylık oğlu var..ben onu gördükçe unutlanıyorum..elbette ki biraz geç kaldığımız doğru ben de 40 yaşımda evlendim ama istiyoruz ve rabbim bize de verecek sadece zamanını tutturmamız gerekAh canım,benim için çocuk sahibi olmanın zamanı belkide geçti. Yaşıtlarımın çocukları üniversitede bense burada Rabbim bana bir evlat bağışlar mı diye çabalıyorum.
Ah ne çok isterim ikiz olduğu için değerimin bu kadar yüksek olmasınıİlk defa böyle birşey duyuyorum değerin yüksek olup dış gebelik olma olasılığını.Forumda bakın değerlere, özellikle ikiz olanlara hep bu değerlerde bu günlerde
Bende 39 yaşında evlendim ve 6 senedir çabalıyorumCanım benim eşimin amcasının kızı 49 yaşında 9.tüp bebek denemesinden şu an 4 aylık oğlu var..ben onu gördükçe unutlanıyorum..elbette ki biraz geç kaldığımız doğru ben de 40 yaşımda evlendim ama istiyoruz ve rabbim bize de verecek sadece zamanını tutturmamız gerek
Bence hiç kötü bir sonuç çıkmayacak ya görürsünüz bakın hiç üzmeyin önden kendiniziÇift embriyo transferi oldum ben zaten değerimi yüksek olarak görünce ikiz olduğunu düşündüm ama doktorum normal karşılanmadigini söyledi. İkiz heralde diye sevinirken dış gebelik şoku yaşadımÇarşamba test vercem tekrar..
Perşembe niye ki bugün verdiysen Çarşamba vermen gerekmiyor muEvet perşembe vereceğim
Doktor öyle dedi Perşembe dediPerşembe niye ki bugün verdiysen Çarşamba vermen gerekmiyor mu
Burada iki embriyolu bir arkadaşımız 900 kusur değer aldı ilk testte
Ayy canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun okudukça rahatlıyorum. Henüz çıkmadı sonuçlar hem kan hem idrar verdim. Kuzenin iyi ki başka doktora gitmiş ya nasıl kolaylıkla kürtaj yapalım derler. Ne umutlar ne emekler veriyoruz bebiş olsun diye. Onun adına çok sevindim Allah evladını onlara bağışlasınBenim kuzenim 8 haftalıkken ağır kanamalı acile kaldırıldı rahmin bir bölgesinde kese dışında kanama olmuştu kartal eğitim araştırmada doktor bebeğin kalp atışını dinleyip atmıyor kürtaj olacaksın demiş narkozsuz ama deyince başka hastaneye gidiyorlar oradaki doktor birde ben bakayım deyip kalp atışını duyuyor ve acil yatis verip ilaçlarla iğnelerle 1 ay hastanede yattı oğlu doğdu sapa sağlamher kanama bebekle ilgili olmayabiliyor gönlünü ferah tut dua edelim inşallah seninle kalacak bebeğin verdin mi kan sonuç çıktımı?
Bende anlamadım niye yaptığımı çok yan etkisi varya tutunca sandım ki ilaç içmesem sorun olmaz3gündemıama olmazkı oyle ben takıp edıyorum sızı kızdım hatta ılaçları bıraktınız dıye dedım şımdı kufur falan ederım dıye yazmadım ama o ılaçları ben her gun aynı saatte alamazsam delırıyorum sız nıye oyle yaptınız anlamadım ama sonra guzel haberı soyledınız sevındım ınşallah katlanmıştır betanız sızın kaç çıktı en son?
Benim de 3 haziran hadi hayırlısıyla pozitif oluruz inşallahKızlar transfer günüm 2 Haziran bu cuma beni heyecan bastı
İnşallah canımİnşallah gelir canım..benim 3 negatifimde de kötü rüyalar görmüştüm, güzel rüya güzel şeylerin habercisidir
Bende öyle düşünüyorum normal bulmadığını söyledi çünkü.Dış gebelikte beta daha mı hızlı yükseliyor acaba ondan öyle dedi
Ver bakalım kaç çıkacakÇift embriyo transferi oldum ben zaten değerimi yüksek olarak görünce ikiz olduğunu düşündüm ama doktorum normal karşılanmadigini söyledi. İkiz heralde diye sevinirken dış gebelik şoku yaşadımÇarşamba test vercem tekrar..
Ah ya çok üzüldüm senin bebişinden çok umutluydum. Ama napalım Allahım takdiri. Bugün zaten ne çok kötü haber aldıkBen kimyasal oldum değer 35 her kese uğurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?