Benimde kasık ağrım var tranferimin 9.günü bugünBenimde kasik ağrım çok oluyo hatta bazen sizliyo sizce normal mi yoksa anormal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kasık ağrım var tranferimin 9.günü bugünBenimde kasik ağrım çok oluyo hatta bazen sizliyo sizce normal mi yoksa anormal mi
Doktora göründün mü canım nereden çıkardın dış gebeliğiKızlar benim sonucum iç açıcı değildış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Ayy resmen bende aynen böyleyim 3 gündür bu şekilde ve bugün transferin 9.günüBugün kaçıncı gün ve ne durumdasınız
Benim bugün 5.günüm ve karnımın alt patlayacak sanki adetim söküldü sökülecek o derece
Kuzum ben şimdi biraz okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk tüp bebek tedavim çünkü ama tüp bebekte boş gebelik olmaz yazıyorPerşembeyi bekliyorum işte. Nasıl geçecekse. Daha önceden iki boş gebelik deneyimim olunca en ufak bir olumsuzluk yüreğinizi hoplatıyor.
Ay inşallah.. son adet günüme göre 4+5 teyim. Transferim ayın 11inde gerçekleşti. Dondurulmuş embriyo
Malesef boş gebelik olabiliyor tüp bebekte, daha önce bende yaşadımKuzum ben şimdi biraz okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk tüp bebek tedavim çünkü ama tüp bebekte boş gebelik olmaz yazıyor
Cevabınız için çooookkk teşekkür ederim. O kadar içime su serptiniz ki. Allah razı olsun. İnşallah evladınızın hayrını görürsünüzhemen morali bozmayın benim hamileliğimde de artışım biraz düşüktğ tam hatırlamıyorum doktorum tedirgin olmuştu ve daha önce de ilk hamileliğimde açbebeğimin kalbi durmuştu(kaybettik) Fakat ikincisi sonradan toparladı. şimdi konuşuyor yürüyor en yakın arkadaşım . lütfen moralinizi bozmayın güzel düşünün
Yok canım oluyor maalesef. Keseyi görüyorsun sonra bebek oluşmuyorKuzum ben şimdi biraz okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk tüp bebek tedavim çünkü ama tüp bebekte boş gebelik olmaz yazıyor
Kaç çıktıki sonuçların canım benim..vardır bunda da bi hayır..olmadıysa zamanı gelmedi demekki rabbim bebeğinin doğumuna saatini belirledi elbette ki o zamanda sana kavusturcak yavrunu hayırlısıylaArkadaşlar benimde bugün kan testi verme günümdü. Bu üçüncü testim olacak doktor değerler beklediğimizden az katlanmış dedi. Çok canım sıkıldı. Bu kaçıncı popom üstüne oturuşum.Allahım isyan değil ama sitem benim ki. Hiç haketmeyen evlat kıymeti bilmeyen insanlar anne oluyor. Ne diyeyim bunda da vardır bir hikmet
![]()
Doktorumla görüştüm muayene olmadım ama değerim olması gerekenin çok çok üstünde Çarşamba günü tekrar test vercem kasıklarım aşırı ağrıyo sonucu çok normal bulmadığını söyledi malesefDoktora göründün mü canım nereden çıkardın dış gebeliği
Çok teşekkür ederim Çarşamba tekrar test vercem hiç bilmiyorum süreç nasıl ilerleyecekCanım benim çok geçmiş olsun ne yapacaklar şimdi pekirabbim hayırlısını versin herşeyin
![]()
Haklısın canım çok haklısın umarım rabbim kokrtuguna uğramasınPerşembeyi bekliyorum işte. Nasıl geçecekse. Daha önceden iki boş gebelik deneyimim olunca en ufak bir olumsuzluk yüreğinizi hoplatıyor.
Ay inşallah.. son adet günüme göre 4+5 teyim. Transferim ayın 11inde gerçekleşti. Dondurulmuş embriyo
Ayyy cok yüksek olmasıdamı sıkıntı yahu valla ne zor işler yaaa. Allah sabrını versn hepimizeDoktorumla görüştüm muayene olmadım ama değerim olması gerekenin çok çok üstünde Çarşamba günü tekrar test vercem kasıklarım aşırı ağrıyo sonucu çok normal bulmadığını söyledi malesefbir kaç güne daha da netleşecek herşey..
Ahhh.... Diyecek bişeyim yok acını biliyorum.. en kısa sürede toparlanırsın inşallah....Ben kimyasal oldum değer 35 her kese uğurlar
Ah canım,benim için çocuk sahibi olmanın zamanı belkide geçti. Yaşıtlarımın çocukları üniversitede bense burada Rabbim bana bir evlat bağışlar mı diye çabalıyorum.Kaç çıktıki sonuçların canım benim..vardır bunda da bi hayır..olmadıysa zamanı gelmedi demekki rabbim bebeğinin doğumuna saatini belirledi elbette ki o zamanda sana kavusturcak yavrunu hayırlısıyla![]()
Önemli olan varolan yumurtanın olgun çıkması..kiminde 25 yumurta toplanıyor ama ancak 3 veya 4 embriyo gelişiyor..bana doktorum ilk muayenede 6 yumurtan var demişti, yumurtalar toplandı 9 tane çıkmış ve hepsi olgun çıkmıştı..tedavini tamamla canım bu aşamada yapabileceğin birşey yok..inşallah olan yumurtalarının hepsi olgun çıkar ve hepsi embriyo geliştirirArkadaşlar ben de geçen hafta duphaston ile gonal f e başlamıştım bugüm kontrolüm vardı açıkçası biraz dr unda yüzü düştü onun düşünce benimde biraz moralim bozuldu. 4 yumurtam büyümüş, daha çok büyümesini bekliyormuş. Şimdi bu çarşambaya kadar ilaçlara yine devam dedi. Var olan yumurtalarımın kalitesini artırmam için tavsiyeniz var mı? Burdan okuyorum bazılarının 17-14 yumurtası toplanmış. Benim 4 toplanacak muhtemelenbiraz endişe biraz tedirginlik. Sizler anlarsınız beni diye düşünüyorum
![]()
Teşekkür ederim amin inşallahİnşallah bir sorun yoktur, Allahım yardım etsin inşallah![]()
Çok üzgünümCanım çok uzuldum sıkma canını toparlan bı an evvel baştan başla hemen ınşallah olacak hayırlısı ıle dualarım senı le![]()
İnşallah canım inşallah. Yani 6 haftalık olunca doktorda hemen ver deyince panik oldum. Kanı verdik bekliyorum inşallah bişey yokturSakin ol canım olabiliyor böyle kanamalar biliyoruz buradanda olup kesilenler oldu. İnşallah korkulacak birşey değildir.
Ben anlamadım ilk testiniz kaç çıktı, dış gebelikte değerler düşük olur Genelde ve 2 günde istenilen artış olmaz.Degeriniz yüksekse bu olumlu bir durum değil mıDoktorumla görüştüm muayene olmadım ama değerim olması gerekenin çok çok üstünde Çarşamba günü tekrar test vercem kasıklarım aşırı ağrıyo sonucu çok normal bulmadığını söyledi malesefbir kaç güne daha da netleşecek herşey..
Yine kan vereceksin değil mi bu değerler sanki yüzde 60 civarında artmışEn son perşembe vermiştim 344’dü bugün 812![]()
Evet senin ki geçti çok şükür. İnşallah bende de bir problem olmazBenimde kanamam olmuştu çok fazla ve parçalı değilse düzelir endişelenme