Bende sadece sarı leke oluyor koku kasın ağrı sızı yok enfeksiyon da çıkmadı kültür de vermiştim;( cogalirsa tekrar giderim olmadi.onemli olmasın bebeği etkilemesinde zaten cok yoğun değil ara ara görüyorum su aralar
Sarı renk biraz tedirgin ediyor beyaz olunca bende korkmuyorum ama suyu cok içince kesiliyor zaten. Zaten gebeliğin başından beri bı sarı renk durumu var koku kaşıntı agri sızı yok ara ara enfeksiyon çıkıyor böyle zaten hamilelikte enfeksiyon çok sık rastlaniliyormus;(
Aklınıza gelenleri telefona not edin kontrole gidince unutuluyor herşey

ben öncesinden not olarak kaydediyorum

Ayaklarımı çok usutuyorm o da etkiliyor muhtemelen çorap giyince daraliyorum akşam oluncada ev senin oluyor .çok sık çamaşır degistiryorum bide ben utuluyorum enfeksiyondan çok korktuğum için ayrıca o kadar çok beyaz iç çamaşırı aldım ki

hani bi leke bı farklılık olurda göremem diye 95derecede onları yıkıyorum utuluyorum ve sadece beyaz kullanıyorum renklileri doğum sonrası için kaldırdım 9ayda bir kere açık pembe gitmisimdir heralde hep bembeyaz giyindim

önceki gebelik kotu tecrübe ile bitince riske alamıyorum bişey olurda gormem diye