Oyle diyorum zamani degiilmis demek ki sali gidicrm yine kendi doktoruma ama degerim artmazHerşeyin hayırlısı canım belkide vakti değildi , sen yine ümidini yitirme birde kendi doktorunda yaptır
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kuzumSonucu aldim 2nasip deilmis
Aminn canim InsaAllahRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kuzum
Evet ama sonradan bidaha yaptım o daha iyyidi internetten baktım o test oyleymiş şikayetciydi herkes ve erken gebelik testiymiş haberim yok. Yarınbkan verecem insaallah bakalım hayırlısıAynı markayı mı kullandın kuzum
Bende de bel agrısı kalcaya ve bacaklara vuroyor kasık agrım pek yok belim o kadar yogun ki kasık agrısa da hissetmiyorum herhalde. Bel agrısının sebebi artan hormonlardanmıs pelvik kaslara baskı mı ne oluyormus internetten baktım daBende senin gibiyim canım belim bacaklarıma vuruyor kasigimla beraber
Ay baya belirgin maşallah hayırlı olsun canımBugun yaptıgım testler kızlar yani asıl test gunum bugunbakın ilk yaptıgımda bi sıkıntı var herhalde diger ikisi daha iyi yani umarım öyledir
Öylemi kötü bişey olmasında dayanıriz acıya bu neki şöyle karnıma bakiyorumda delik deşik mosmor şuana kadar vuruldugum en kotu iğne bu kan sulandirici ignesiymis ya. Valla yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi ne can kurbanBende de bel agrısı kalcaya ve bacaklara vuroyor kasık agrım pek yok belim o kadar yogun ki kasık agrısa da hissetmiyorum herhalde. Bel agrısının sebebi artan hormonlardanmıs pelvik kaslara baskı mı ne oluyormus internetten baktım da
Gerçekten öyle ama onun acısı yakması hiç bir ilaçta yok iğneyi batırırken ayrı acı o ilacın enjekte olmasında damarların yanması ayrı iğneyi çekince sızlaması ay valla iğnemi daha vurmadım şuan iğneden bir tırstımÖylemi kötü bişey olmasında dayanıriz acıya bu neki şöyle karnıma bakiyorumda delik deşik mosmor şuana kadar vuruldugum en kotu iğne bu kan sulandirici ignesiymis ya. Valla yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi ne can kurban
Sendemi kan sulandirici oluyorsun ay gerçekten öyle şuan 4 günlük kaldı acaba daha kullanicammi bilmiyorum inşallah gerek kalmazGerçekten öyle ama onun acısı yakması hiç bir ilaçta yok iğneyi batırırken ayrı acı o ilacın enjekte olmasında damarların yanması ayrı iğneyi çekince sızlaması ay valla iğnemi daha vurmadım şuan iğneden bir tırstım
İlaçlar fitiller nur nimet ya umarım benim öyle olmaz yaEvet kuzum ya benim ki enox ilacın adı benim listede yanında şey yazıyor hamile kalınırsa devam edilir diye öyle bi durum da ben devamke vala o kadar ilaç içiyorum fitil bile artık bana zor gelmiyor şu iğne kadar
Hem ilaç olarak içiyorum canım hem iğne olarak verdi sadece karından dediler bana ama devam edeceksem sorarım tabikiKan sulandırıcıyı koldan da yapabiliyorsun öyle bir durumda doktor sana belirtir inşallah hap olarak verir o da bi seçenekbakalım benim bugün 4.günüm daha yolun başındayım
Aa ilaç olarakta mı verdi benimde ilaçlar ama kan sulandırıcı bitek iğne toplamda 6 ilaç kullanıyorum şuanda bakalım sonucu nasıl olacak :)Hem ilaç olarak içiyorum canım hem iğne olarak verdi sadece karından dediler bana ama devam edeceksem sorarım tabiki
Benimde canım multivitamin olarak toz folik asit günde 1 kere günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston günde 6 tane progestan fitil günde 1 kere ecoprin 1 kerede iğneAa ilaç olarakta mı verdi benimde ilaçlar ama kan sulandırıcı bitek iğne toplamda 6 ilaç kullanıyorum şuanda bakalım sonucu nasıl olacak :)
Sağol canım benim yarın insaallahAy baya belirgin maşallah hayırlı olsun canımkan testin ne zamandı
Yani 1. Trimeser de öyleymiş ama tam bilmiyorum tabi yine de. Onu ben hic vurulmadım canım Allah kolaylık versin❤Öylemi kötü bişey olmasında dayanıriz acıya bu neki şöyle karnıma bakiyorumda delik deşik mosmor şuana kadar vuruldugum en kotu iğne bu kan sulandirici ignesiymis ya. Valla yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi ne can kurban
Amin canım benim sen ne durumdasın kan verdin miYani 1. Trimeser de öyleymiş ama tam bilmiyorum tabi yine de. Onu ben hic vurulmadım canım Allah kolaylık versin❤
Sabah akşam antibiyotik olarak ciproBenimde canım multivitamin olarak toz folik asit günde 1 kere günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston günde 6 tane progestan fitil günde 1 kere ecoprin 1 kerede iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?