- 4 Kasım 2024
- 22
- 16
- 3
- 39
Benim doktorum 10. Haftaya kadar dedi ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilirAy hadi inşallah progestanı gebelik oluşumca ne zamana kadar kullanacağınız bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum 10. Haftaya kadar dedi ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilirAy hadi inşallah progestanı gebelik oluşumca ne zamana kadar kullanacağınız bilgisi olan var mı?
14 ocak da kese randevusu verdiler inşallah sağ salim görürüz benimkini ama sizlere göre erken vermişler tarihi T tpbebekanne sepideBeklemedeyiz 23.01 kalp atışı için gideceğiz. Siz ne yaptınız kese için randevu aldınız mı
Canım benim doktorum keseye çağırmıyormuş direk kalp atışına çağırıyor o yüzden 23.01. Ama ben dayanamazsam bir hafta sonra kese için başka bir doktora gidebilirim.14 ocak da kese randevusu verdiler inşallah sağ salim görürüz benimkini ama sizlere göre erken vermişler tarihi T tpbebekanne sepide
İnşallah ilk fotoğrafını göreceksiniz14 ocak da kese randevusu verdiler inşallah sağ salim görürüz benimkini ama sizlere göre erken vermişler tarihi T tpbebekanne sepide
Kendi adıma düşünüyorum da surda 1 hafta 10 gün sabredemedim yıllarca nasıl beklemişim bu anıCanım benim doktorum keseye çağırmıyormuş direk kalp atışına çağırıyor o yüzden 23.01. Ama ben dayanamazsam bir hafta sonra kese için başka bir doktora gidebilirim.
İnşallah hepimiz sağlıkla görürüzİnşallah ilk fotoğrafını göreceksiniz
Beta hcg 3000 ve üzeri olduğunda kese görünüyorCanım benim doktorum keseye çağırmıyormuş direk kalp atışına çağırıyor o yüzden 23.01. Ama ben dayanamazsam bir hafta sonra kese için başka bir doktora gidebilirim.
Evet ben aldım ayın 20 de gel dedi doktorumBeklemedeyiz 23.01 kalp atışı için gideceğiz. Siz ne yaptınız kese için randevu aldınız mı
Kese kontrolüne çağırmadan direk kalp atışı için miEvet ben aldım ayın 20 de gel dedi doktorum
Benim merkezim kese görmeye çağırmıyormuş, direk kalp atışına çağırdı ayın 23 :)Senin ayın 23nde mi kese gördün mü
Benim 14 ocak kese görme, kalp atışı için ondan sonraki hafta dedi gidince 2. Randevuyu verecek bana daSenin ayın 23nde mi kese gördün mü
Transfer gününü saymazsak tam 10.gün vermiştim 3.gün dondurulmuş embriyoyduKaçıncı gününüz sizin