2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bugn benm 10.gnum valla normalde vermezdm de kardesme gidiyorm yol ustunde hastane var verdin kan
Anladım canım benim doktorumda bana 10.günde kan testini ver dedi dondurulmuş 5.gün embriyosu herkes 12.nci günde baktırmış ama anlam veremedim heralde bende iki kere kan veririm emin olmak için

Anladım canım benim doktorumda bana 10.günde kan testini ver dedi dondurulmuş 5.gün embriyosu herkes 12.nci günde baktırmış ama anlam veremedim heralde bende iki kere kan veririm emin olmak için
Bnm 3.gun embriyosu 14 de kan gunum normalfe

Bilmiyorum nasip ben 8 martta transfer oldum bugün 4.günüm 5.gün embriyosu olduğu için bana 18 inde kan ver dedi doktorum bekliyorum bakalım
Daha çok yeni aramızda 4 gün var canım belki test gününe 1 gün veya 2.gun kala erken gebelik testi yaparsa da olur. Dondurulmuş embriyo transferi mi taze mi

Daha çok yeni aramızda 4 gün var canım belki test gününe 1 gün veya 2.gun kala erken gebelik testi yaparsa da olur. Dondurulmuş embriyo transferi mi taze mi
Evet daha yeniyim aranızda :) benim bide adet döngüm bu Salı gününe denk geliyor ondan kaynaklı da ağrılarım erken başlamış olabilir bilmiyorum dondurulmuş embriyo canım

Evet daha yeniyim aranızda :) benim bide adet döngüm bu Salı gününe denk geliyor ondan kaynaklı da ağrılarım erken başlamış olabilir bilmiyorum dondurulmuş embriyo canım
Kotu düşünmeyelim inşallah tutunuyordur inan benimde transfer gününden sonra hep ağrım oldu kasık bel 2,3 gunndur göğüs ağrım vardı ama kasıklarım çok ağrıyordu dedim galiba adet olucam o cesaretle yaptım bende testi ama yanılmışım

İnşallah bakalım nasip olursa artık ben tamamen nötrüm ya kendimi üzmemek içim iki sonuca da hazırlıklıyım

Daha da varmış aslında ya bir kere daha mı versen o gün belki artış gösterebilir geç döllenme olabiliyor falan yazmışlar hep gruplara oda dikkatimi çekmişti
Tabi canm bugun sonucun cksin salida kendi hastanemde vercem br kere daha ben bugun oyle br yaptiraym dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…