Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz canımSağol canım benim yarın insaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz canımSağol canım benim yarın insaallah
İyi yapmışsın canım Allah yardımcımız olsun kaçıncı gün embiriyosu seninki canimSabah akşam antibiyotik olarak cipro
Sabah akşam duphaston
Günde 1 adet prednol
Günde 1 adet enox iğne
Gece yatarken progestan fitil 2 adet
Bide 5 günde 1 climara bant doktorun verdikleri bu şekilde kuzum bana vitamin folik asit falan vermedi ben kendim folik asitte kullanıyorum yanında
Amin 5.gün embriyosu dondurulmuştu benimkide canımİyi yapmışsın canım Allah yardımcımız olsun kaçıncı gün embiriyosu seninki canim
Oluyor kuzum evet adet olacak gibi halaCanım seninde kasık bel ağrım varmı ya
Yapma ya Rabbim en kısa zamanı hayırlı kılıp nasip etsin inşallah canım benim çok çok üzgünümSonucu aldim 2 nasip deilmis
Ben dayanamadım verdim kuzum az önce 10. Gün 350 çıktıEvet ama sonradan bidaha yaptım o daha iyyidi internetten baktım o test oyleymiş şikayetciydi herkes ve erken gebelik testiymiş haberim yok. Yarınbkan verecem insaallah bakalım hayırlısı
İnşallah kuzum benim merak etme herşey yolundadır inşallahEvet ama sonradan bidaha yaptım o daha iyyidi internetten baktım o test oyleymiş şikayetciydi herkes ve erken gebelik testiymiş haberim yok. Yarınbkan verecem insaallah bakalım hayırlısı
Anladım canım inşallah pozitifleri alırsınAmin 5.gün embriyosu dondurulmuştu benimkide canım
Ay benimde öyle tedirgin oluyorum sen rahatlattın içimi. Ay kan değerin 350 mi çıktı çok çok sevindim sağlıkla artsın inşallahOluyor kuzum evet adet olacak gibi hala
Ay süper maşallah süpanallah darısı posttaki tüm kızlara inşallahBen dayanamadım verdim kuzum az önce 10. Gün 350 çıktı
Amin kuzum benim inşallah Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah Özellikle gece ağrılardan uyandım kuzum bazen çok şddetli oluyor hatta bazen de hiç birşey yok anlamadım gitti.İyi olsunlarda razıyız buna daAy benimde öyle tedirgin oluyorum sen rahatlattın içimi. Ay kan değerin 350 mi çıktı çok çok sevindim sağlıkla artsın inşallah
Amin kuzum benim inşallah Rabbim hepinize nasip etsin çok garip hissediyorum inanamıyorum halaAy süper maşallah süpanallah darısı posttaki tüm kızlara inşallah
Dimi insanın inanası gelmiyor eve mesela ziyarete geliyor hadi diyorlar hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin durun diyorum daha tutunmasını bilmiyoruz heveslenmeyin sonra diyorlar sonuçta şuan içinde bir bebiş var falan hala ben tutuna kadar o kafada değilim düşününce evet içimde bir bebiş var sadece tutunmasını bekliyoruz ama işte onu orada görmeden insanın inanası gelmiyor bir garip kaçıyorAmin kuzum benim inşallah Rabbim hepinize nasip etsin çok garip hissediyorum inanamıyorum hala
Amin canim Hayirsli artik canimYapma ya Rabbim en kısa zamanı hayırlı kılıp nasip etsin inşallah canım benim çok çok üzgünüm
Saglikla alacaksin hayirlisyla kucagina canim ❤Ben dayanamadım verdim kuzum az önce 10. Gün 350 çıktı
Sorma kuzumya gerçekten öyle Allah nasip ederse kalp atışını duyunca heralde bir nefes alacağızDimi insanın inanası gelmiyor eve mesela ziyarete geliyor hadi diyorlar hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin durun diyorum daha tutunmasını bilmiyoruz heveslenmeyin sonra diyorlar sonuçta şuan içinde bir bebiş var falan hala ben tutuna kadar o kafada değilim düşününce evet içimde bir bebiş var sadece tutunmasını bekliyoruz ama işte onu orada görmeden insanın inanası gelmiyor bir garip kaçıyor
Kuzum benim inşallah Allah'ım başta sana beraberinde isteyen herkese nasip etsin inşallahSaglikla alacaksin hayirlisyla kucagina canim ❤
Gerçekten öyle anca duyulunca rahatlayabiliriz bakalım ponçik benimle kalacakmı daha zamanım varSorma kuzumya gerçekten öyle Allah nasip ederse kalp atışını duyunca heralde bir nefes alacağız
İnşallah kuzum Kaçıncı gün bugünGerçekten öyle anca duyulunca rahatlayabiliriz bakalım ponçik benimle kalacakmı daha zamanım var
Canım beta verdin mi hemen üzülüp canını sıkma.Bazen idrarda negatif olup betada çıkabiliyorYok ya uzulmuyorum birdahakine nasipse