Merhaba arkadaşlarr öncelikle hepinizi tebrik ederimm maşallah sağ salim kucağınızada alın çok moral oldu valla pozitifler gördükçe bende şubatta transfer düşünüyorum gen test sonuçlarımı bekliyorum :) bu süreçte nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne iiçtiniz yazar mısınız :) birde paylaşmak isterseniz tüp bebek sebebiniz neydi benm eşim azo o yüzdem tüp bebek yolundayız ilk denemem olucak banada dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı transfer olacaklar ? :)
- Konu Sahibi vurall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2024
- 14
- 13
- 3
- 29
İnşallah sende pozitif görürsün canım bu gruba yazan pozitif görsün inşallah totemimizMerhaba herkese ne güzel pozitif sonuçlarınızı görmek çok mutlu oldum hayırlı olsun 30 aralıkta 3.gün Taze transfer oldum. Bugün 7.günüm, test günüm 11 ocak, beklemek de zor ama test yapmak da istemiyorum, negatif görmekten çok korkuyorum
- 23 Ekim 2024
- 210
- 117
- 18
- 27
İnşallah Allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hayırlı olsun süreciniz.Merhaba arkadaşlarr öncelikle hepinizi tebrik ederimm maşallah sağ salim kucağınızada alın çok moral oldu valla pozitifler gördükçe bende şubatta transfer düşünüyorum gen test sonuçlarımı bekliyorum :) bu süreçte nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne iiçtiniz yazar mısınız :) birde paylaşmak isterseniz tüp bebek sebebiniz neydi benm eşim azo o yüzdem tüp bebek yolundayız ilk denemem olucak banada dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş
Hangi testi aldınız acabaKızlar benimde iyi haberim var çok şükür ilk defa silik de olsa erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Dün rüyamda gebelik testi 3 kez yapıyordum hepsi pozitifti dayanamadım yaptım dedim bu bir işaret . 3. Gün embriyosu 7. Günüm transferde silik çıktı çok güzel bir duyguymuş ama sabredip kan vermeyeceğim doktor 10. Gün ver dedi 10. Gün kanımı vereceğim .
Ayyyy çok sevindim inşallah değerlerin de güzel gelir toplu doğum yaparızKızlar benimde iyi haberim var çok şükür ilk defa silik de olsa erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Dün rüyamda gebelik testi 3 kez yapıyordum hepsi pozitifti dayanamadım yaptım dedim bu bir işaret . 3. Gün embriyosu 7. Günüm transferde silik çıktı çok güzel bir duyguymuş ama sabredip kan vermeyeceğim doktor 10. Gün ver dedi 10. Gün kanımı vereceğim .
Dualarimdasınız sabret azıcık kaldı kan ve bence idrar yapmaMerhaba herkese ne güzel pozitif sonuçlarınızı görmek çok mutlu oldum hayırlı olsun 30 aralıkta 3.gün Taze transfer oldum. Bugün 7.günüm, test günüm 11 ocak, beklemek de zor ama test yapmak da istemiyorum, negatif görmekten çok korkuyorum
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
softec diye bir marka. Eczaneden aldım. Bende duymadım bu markayı.Hangi testi aldınız acaba
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
Ay hadi inşallah progestanı gebelik oluşumca ne zamana kadar kullanacağınız bilgisi olan var mı?Ayyyy çok sevindim inşallah değerlerin de güzel gelir toplu doğum yaparız
- 23 Kasım 2024
- 14
- 13
- 3
- 29
Yok yapmayı düşünmüyorum gerçekten yaDualarimdasınız sabret azıcık kaldı kan ve bence idrar yapma
Bilmiyorum ama kesmeden devam dediAy hadi inşallah progestanı gebelik oluşumca ne zamana kadar kullanacağınız bilgisi olan var mı?
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
Ben doktora sormayı unuttum. Cleane yani kan sulandırıcı 8. Aya kadar vurulacaksın dedi. Onu sormayı unuttumBilmiyorum ama kesmeden devam dedi
Hayırlısı olsun cnm nasip buymuş amin burdaki herkesin inşallah bu guruptaki herkes kucağına alır evlatlarınıDeğerin düşüyor mu üzüldüm inşallah tez vakitte Allah nasip eder canim
- 23 Ekim 2024
- 210
- 117
- 18
- 27
Benim 10.haftaya kadarAy hadi inşallah progestanı gebelik oluşumca ne zamana kadar kullanacağınız bilgisi olan var mı?
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
İnşallah o zamana kadardır çok acıyoe benimBenim 10.haftaya kadar
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Hadi inşallahİnşallah sende pozitif görürsün canım bu gruba yazan pozitif görsün inşallah totemimiz
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
İnşallah pozitif olursunçok aminMerhaba herkese ne güzel pozitif sonuçlarınızı görmek çok mutlu oldum hayırlı olsun 30 aralıkta 3.gün Taze transfer oldum. Bugün 7.günüm, test günüm 11 ocak, beklemek de zor ama test yapmak da istemiyorum, negatif görmekten çok korkuyorum
- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Herkes dualarimda Allah tez vakitte nasip etsin inşallah cnmMerhaba arkadaşlarr öncelikle hepinizi tebrik ederimm maşallah sağ salim kucağınızada alın çok moral oldu valla pozitifler gördükçe bende şubatta transfer düşünüyorum gen test sonuçlarımı bekliyorum :) bu süreçte nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne iiçtiniz yazar mısınız :) birde paylaşmak isterseniz tüp bebek sebebiniz neydi benm eşim azo o yüzdem tüp bebek yolundayız ilk denemem olucak banada dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş
- 23 Ekim 2024
- 210
- 117
- 18
- 27
Beklemedeyiz 23.01 kalp atışı için gideceğiz. Siz ne yaptınız kese için randevu aldınız mıKızlar ne yaptınız görüşmeyeli ?