Allah yardımcın olsun valla benim şuan sadece bel ama anlayabiliyorum seniBende senin gibiyim canım belim bacaklarıma vuruyor kasigimla beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun valla benim şuan sadece bel ama anlayabiliyorum seniBende senin gibiyim canım belim bacaklarıma vuruyor kasigimla beraber
Tabiki inşallah rabbim çifter çifter nasip etsinYok ya uzulmuyorum birdahakine nasipse
Sen kan testi verdin mi canım sadece idrar testlerine mi baktınYok ya uzulmuyorum birdahakine nasipse
Evet ya canım sendemi hamilesinAllah yardımcın olsun valla benim şuan sadece bel ama anlayabiliyorum seni
Amim camm rabbim herkese nasip etsiTabiki inşallah rabbim çifter çifter nasip etsin
Bugn benm 10.gnum valla normalde vermezdm de kardesme gidiyorm yol ustunde hastane var verdin kanSen kan testi verdin mi canım sadece idrar testlerine mi baktın
Bilmiyorum nasip ben 8 martta transfer oldum bugün 4.günüm 5.gün embriyosu olduğu için bana 18 inde kan ver dedi doktorum bekliyorum bakalımEvet ya canım sendemi hamilesin
Anladım canım benim doktorumda bana 10.günde kan testini ver dedi dondurulmuş 5.gün embriyosu herkes 12.nci günde baktırmış ama anlam veremedim heralde bende iki kere kan veririm emin olmak içinBugn benm 10.gnum valla normalde vermezdm de kardesme gidiyorm yol ustunde hastane var verdin kan
Bnm 3.gun embriyosu 14 de kan gunum normalfeAnladım canım benim doktorumda bana 10.günde kan testini ver dedi dondurulmuş 5.gün embriyosu herkes 12.nci günde baktırmış ama anlam veremedim heralde bende iki kere kan veririm emin olmak için
Daha çok yeni aramızda 4 gün var canım belki test gününe 1 gün veya 2.gun kala erken gebelik testi yaparsa da olur. Dondurulmuş embriyo transferi mi taze miBilmiyorum nasip ben 8 martta transfer oldum bugün 4.günüm 5.gün embriyosu olduğu için bana 18 inde kan ver dedi doktorum bekliyorum bakalım
Evet daha yeniyim aranızda :) benim bide adet döngüm bu Salı gününe denk geliyor ondan kaynaklı da ağrılarım erken başlamış olabilir bilmiyorum dondurulmuş embriyo canımDaha çok yeni aramızda 4 gün var canım belki test gününe 1 gün veya 2.gun kala erken gebelik testi yaparsa da olur. Dondurulmuş embriyo transferi mi taze mi
Daha da varmış aslında ya bir kere daha mı versen o gün belki artış gösterebilir geç döllenme olabiliyor falan yazmışlar hep gruplara oda dikkatimi çekmiştiBnm 3.gun embriyosu 14 de kan gunum normalfe
Kotu düşünmeyelim inşallah tutunuyordur inan benimde transfer gününden sonra hep ağrım oldu kasık bel 2,3 gunndur göğüs ağrım vardı ama kasıklarım çok ağrıyordu dedim galiba adet olucam o cesaretle yaptım bende testi ama yanılmışımEvet daha yeniyim aranızda :) benim bide adet döngüm bu Salı gününe denk geliyor ondan kaynaklı da ağrılarım erken başlamış olabilir bilmiyorum dondurulmuş embriyo canım
Tabi canm bugun sonucun cksin salida kendi hastanemde vercem br kere daha ben bugun oyle br yaptiraym dedmDaha da varmış aslında ya bir kere daha mı versen o gün belki artış gösterebilir geç döllenme olabiliyor falan yazmışlar hep gruplara oda dikkatimi çekmişti
Haklısın canım benim ama iyi düşünelim iyi olsunİnşallah bakalım nasip olursa artık ben tamamen nötrüm ya kendimi üzmemek içim iki sonuca da hazırlıklıyım
hadi bakalım inşallah artarTabi canm bugun sonucun cksin salida kendi hastanemde vercem br kere daha ben bugun oyle br yaptiraym dedm
İnşallah canım herşeyin hayırlısı bakalımHaklısın canım benim ama iyi düşünelim iyi olsun
Herşeyin hayırlısı canım belkide vakti değildi , sen yine ümidini yitirme birde kendi doktorunda yaptırSonucu aldim 2 nasip deilmis