• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar sabah ilk idrarla yaptım elim ayağım titriyor galiba hamileyim inşallah sağlıkla ilerler lütfen dua edin sizlerde dualarimdasiniz ☺️❤️
Oyy maşallah gözünaydın canım benim ❤️ Allah'ım hayırla sağlıkla kolaylıkla ilerlesin sürecimizi ve inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ Allah'ım bekleyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ❤️

Bende yaptim sabah test ama negatif benm olmadi saglik olsun vardir bundada bir hayir pozitifi goren arkadaslarm icin cok mutluyum🥰
Sağlık olsun kuzum yine yaparsın yine denersin Rabbim guc kuvvet versin daha gunun de değil yine de Allahtan ümit kesilmez. Bende bugun test yaptım ama cok silik galiba bende de var bi sıkıntı

Sağlık olsun kuzum yine yaparsın yine denersin Rabbim guc kuvvet versin daha gunun de değil yine de Allahtan ümit kesilmez. Bende bugun test yaptım ama cok silik galiba bende de var bi sıkıntı
Ben dun aksamda erken gebelik yapmstm bu sabahta yaptim hayirlisi olsun vakti saati degilmis demek ki 😊 yoktur icin ferah tut yeni yeni yerlesmeye calisiyordur canim

Oyy maşallah gözünaydın canım benim ❤️ Allah'ım hayırla sağlıkla kolaylıkla ilerlesin sürecimizi ve inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ Allah'ım bekleyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ❤️
Amin canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizimde sağlıkla ilerlesin sürecimiz ❤️

Bende de bugün bir bel ağrısı var ayaktayken vurmuyor ama oturunca veya yatınca acısını anlıyorsun benim ağrılar da enteresan 🤷‍♀️🙈

Doktordan memnunmusun bende o doktora gitmeyi düşünüyorum
Ben çok memnunum doktorumdan da merkezdende. Daha önce başla merkezlerde 3 negatifim var. Remzi beyde ilk tedavim ama içim rahat şekilde herşeyi yaptığına inanarak tedaviye başladım. Bugün transferimin 2.günü bekliyoruz hayırlısıyla

Canım seninde kasık bel ağrım varmı ya

Back