2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İyi yapmışsın canım Allah yardımcımız olsun kaçıncı gün embiriyosu seninki canim

Ay benimde öyle tedirgin oluyorum sen rahatlattın içimi. Ay kan değerin 350 mi çıktı çok çok sevindim sağlıkla artsın inşallah
Amin kuzum benim inşallah Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah Özellikle gece ağrılardan uyandım kuzum bazen çok şddetli oluyor hatta bazen de hiç birşey yok anlamadım gitti.İyi olsunlarda razıyız buna da

Amin kuzum benim inşallah Rabbim hepinize nasip etsin çok garip hissediyorum inanamıyorum hala
Dimi insanın inanası gelmiyor eve mesela ziyarete geliyor hadi diyorlar hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin durun diyorum daha tutunmasını bilmiyoruz heveslenmeyin sonra diyorlar sonuçta şuan içinde bir bebiş var falan hala ben tutuna kadar o kafada değilim düşününce evet içimde bir bebiş var sadece tutunmasını bekliyoruz ama işte onu orada görmeden insanın inanası gelmiyor bir garip kaçıyor

Sorma kuzumya gerçekten öyle Allah nasip ederse kalp atışını duyunca heralde bir nefes alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…