- 28 Aralık 2022
- 21
- 11
- 3
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim verdim 3.gun embriyosu bugn 10.gun degerim 2 cikti nasip deglmisCanım beta verdin mi hemen üzülüp canını sıkma.Bazen idrarda negatif olup betada çıkabiliyor
Ertesi gun aradilar beni 3.gunde trasnferim olmustu benin ama ilkinde 5. Gun du 5 gunde aramislardi sonra dondurmuslardi digerindeKızlar birde sizin yumurta toplandıktan sonra ne zaman arayıp bilgi verdiler.Benim cuma günü toplandı 13 tane dediler işlemden çıkınca.Ama daha sonra arayıp kaç tanesi döllendi kaliteli mi falan bilgi vermediler.Acaba hafta sonuna geldi diye mi böyle oldu
Hayırlısı olsun canım.Bir dahakine inşallah pes etmek yokEvet canim verdim 3.gun embriyosu bugn 10.gun degerim 2 cikti nasip deglmis
Benimkiler nasıl oldu merak ediyorum bende.Yarın işe gidince gideceğim artık doktorun yanına.Çalıştığım hastanede yaptırıyorum bendeErtesi gun aradilar beni 3.gunde trasnferim olmustu benin ama ilkinde 5. Gun du 5 gunde aramislardi sonra dondurmuslardi digerinde
Metak etme yarin bilgi verirsin aa ne guzel seninki kendi hastanede bildigin tanidgin insanlar ortam insaAllah saglikla kucagina alirsinBenimkiler nasıl oldu merak ediyorum bende.Yarın işe gidince gideceğim artık doktorun yanına.Çalıştığım hastanede yaptırıyorum bende
Benimde öyle oldumu çok şiddetli bazende hicbisey yok kuzum doktorunu aradınmi ne dedi değer için ikiz olabilirmiymisAmin kuzum benim inşallah Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah Özellikle gece ağrılardan uyandım kuzum bazen çok şddetli oluyor hatta bazen de hiç birşey yok anlamadım gitti.İyi olsunlarda razıyız buna da
Haftasonu girdi diyedir canım beni toplandığı gün ertesi 2 gün aradılar sonda dedilerki şuan durumları iyi artık birtek 5.gun arayacaz bende tamam dedim 5.gun arayıp sonkez bilgi verdilerKızlar birde sizin yumurta toplandıktan sonra ne zaman arayıp bilgi verdiler.Benim cuma günü toplandı 13 tane dediler işlemden çıkınca.Ama daha sonra arayıp kaç tanesi döllendi kaliteli mi falan bilgi vermediler.Acaba hafta sonuna geldi diye mi böyle oldu
Bi yandan iyi oluyor bi yandan kötü oluyor canım ya Muayene falan kolay oluyor izin almama gerek kalmadan hemen inip çıkıyorum.Ama herkes tanıdık oluncada herkes biliyor.Bütün herkes benimle beraber beklentide soruyorlar falan.Saklayamıyorsun bişiMetak etme yarin bilgi verirsin aa ne guzel seninki kendi hastanede bildigin tanidgin insanlar ortam insaAllah saglikla kucagina alirsin
Benim yumurtaları hafta sonu diye salmamışlardır inşallahHaftasonu girdi diyedir canım beni toplandığı gün ertesi 2 gün aradılar sonda dedilerki şuan durumları iyi artık birtek 5.gun arayacaz bende tamam dedim 5.gun arayıp sonkez bilgi verdiler
Yok yok merak etme başlamıştır onlar döllenme yeBenim yumurtaları hafta sonu diye salmamışlardır inşallah
Aa evet orasi kotu ya hakkinda hayirlisi olsun canmBi yandan iyi oluyor bi yandan kötü oluyor canım ya Muayene falan kolay oluyor izin almama gerek kalmadan hemen inip çıkıyorum.Ama herkes tanıdık oluncada herkes biliyor.Bütün herkes benimle beraber beklentide soruyorlar falan.Saklayamıyorsun bişi
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunAa evet orasi kotu ya hakkinda hayirlisi olsun canm
Çarşamba oldum transfer bugün 4.günüm henüz :)İnşallah kuzum Kaçıncı gün bugün
Benim pazartesi toplanmıştı salıdan başlayıp hergün aradılar kuzum muhtemelen haftasonu olduğu içindirKızlar birde sizin yumurta toplandıktan sonra ne zaman arayıp bilgi verdiler.Benim cuma günü toplandı 13 tane dediler işlemden çıkınca.Ama daha sonra arayıp kaç tanesi döllendi kaliteli mi falan bilgi vermediler.Acaba hafta sonuna geldi diye mi böyle oldu
Yok kuzum beta dan belli olmuyordur heralde hemen bilmiyorum ama değere çok güzel dedi kuzumBenimde öyle oldumu çok şiddetli bazende hicbisey yok kuzum doktorunu aradınmi ne dedi değer için ikiz olabilirmiymis
Ayy doğru kuzum yaÇarşamba oldum transfer bugün 4.günüm henüz :)
Çok sevindim kuzum artık darısı bana ve isteyen herkeseYok kuzum beta dan belli olmuyordur heralde hemen bilmiyorum ama değere çok güzel dedi kuzum
Amin kuzum benim inşaallah Haber ver muhakkakÇok sevindim kuzum artık darısı bana ve isteyen herkese
Tabiki kuzum hep iletişimde oluruz burayı bırakmak yokAmin kuzum benim inşaallah Haber ver muhakkak