- 2 Temmuz 2018
- 242
- 96
- 98
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
Öyle mi hangi doktorAnkarada yaptırıyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi hangi doktorAnkarada yaptırıyorum canım
Merhaba aa bende haftaya gideceğim yüksek ihtimal doğum kontrol perş günü bitiyor sonra da regl olurum yani 2. Regl im oluyor benim de, bakalım bana yapalım dicek mi şubattaMerhaba yumurta toplama sonrası ikinci adetinde gel dedi doktor bey 2. Günü yaklaşık 15 gün sonra da transfer yapılıyor onun için benimki Şubat ilk haftasına denk geliyor![]()
Bura hocaÖyle mi hangi doktor
Evet inşallah birbirimize güzel haberi veririz burdanMerhaba aa bende haftaya gideceğim yüksek ihtimal doğum kontrol perş günü bitiyor sonra da regl olurum yani 2. Regl im oluyor benim de, bakalım bana yapalım dicek mi şubattaeğer derse hemen hemene denk gelir benimki de şubatın ilk haftasına
merhaba ben de rahim dinlendirme sürecindeyim doktor 2. adeti bekleyelim dedi ama üstünden baya geçti olmadım siz de gecikme oldu muBen de şubat sonu olacağım sanırım şuan rahim dinlendirme aşamasındayım 28 ocak gibi hazırlık süreci başlıcak
6. Gün geldi hap bittikten sonramerhaba ben de rahim dinlendirme sürecindeyim doktor 2. adeti bekleyelim dedi ama üstünden baya geçti olmadım siz de gecikme oldu mu
Ben özelde yaptiriyorumArkadaslar mrb tup bebegi ozelde yaptiran varmi aranizda
ne kadara yaptiriyosun cnmBen özelde yaptiriyorum
150 bini buldu herşey dahil canm ama daha transfer olmadım yılbaşından önce 55 bin opu + ilk transfer ama muayene ücretleri ilaçlar derken baya gidiyor ve şimdi zamlanmıs kaç oldu bilmiyorum muayene 3250 olmuşne kadara yaptiriyosun cnm
hmm tm cnm cok tesekkur ederim ❤❤❤150 bini buldu herşey dahil canm ama daha transfer olmadım yılbaşından önce 55 bin opu + ilk transfer ama muayene ücretleri ilaçlar derken baya gidiyor ve şimdi zamlanmıs kaç oldu bilmiyorum muayene 3250 olmuş
Canım bende 2.reglimi 15 gün sonra oldum çok gecikti ve tarlusal ile anca bu tarihte oldummerhaba ben de rahim dinlendirme sürecindeyim doktor 2. adeti bekleyelim dedi ama üstünden baya geçti olmadım siz de gecikme oldu mu
Ben de transfere hazırlık aşamasındayım ama daha yeni başladım iğnelere geçmedim dahaMerhaba arkadaşlar bende iğnelere yeni başladım transfere hazırlırlık çok heycanlıyım zaman zaman endişe kaplıyo ilk denemem acaba olcak mı diyeMerakımı, heycanımı burda benzer süreçte olan geleceğin güzel anneleriyle paylaşmak içimi biraz olsun rahatlatıyor ve mutlu ediyor inşallah herbirimiz pozitif sonuçlar paylaşırız hepimize kolaylıklar
![]()
ben özelde yaptırıyorum İstanbul'daArkadaslar mrb tup bebegi ozelde yaptiran varmi aranizda
Umarım çok güzel geçer ve sonuç pozitif olur sağlıklı olsun inşallahBenim bugün olacağım . 15:30 da :)