Şubat ayı transfer olacaklar

Merhaba yumurta toplama sonrası ikinci adetinde gel dedi doktor bey 2. Günü yaklaşık 15 gün sonra da transfer yapılıyor onun için benimki Şubat ilk haftasına denk geliyor 😊
Merhaba aa bende haftaya gideceğim yüksek ihtimal doğum kontrol perş günü bitiyor sonra da regl olurum yani 2. Regl im oluyor benim de, bakalım bana yapalım dicek mi şubatta ☺️ eğer derse hemen hemene denk gelir benimki de şubatın ilk haftasına

Merhaba aa bende haftaya gideceğim yüksek ihtimal doğum kontrol perş günü bitiyor sonra da regl olurum yani 2. Regl im oluyor benim de, bakalım bana yapalım dicek mi şubatta ☺️ eğer derse hemen hemene denk gelir benimki de şubatın ilk haftasına
Evet inşallah birbirimize güzel haberi veririz burdan🤗

Merhaba arkadaşlar bende iğnelere yeni başladım transfere hazırlırlık çok heycanlıyım zaman zaman endişe kaplıyo ilk denemem acaba olcak mı diye 🥹 Merakımı, heycanımı burda benzer süreçte olan geleceğin güzel anneleriyle paylaşmak içimi biraz olsun rahatlatıyor ve mutlu ediyor inşallah herbirimiz pozitif sonuçlar paylaşırız hepimize kolaylıklar🙏🏻😊🌸

150 bini buldu herşey dahil canm ama daha transfer olmadım yılbaşından önce 55 bin opu + ilk transfer ama muayene ücretleri ilaçlar derken baya gidiyor ve şimdi zamlanmıs kaç oldu bilmiyorum muayene 3250 olmuş
hmm tm cnm cok tesekkur ederim ❤❤❤

Merhaba arkadaşlar bende iğnelere yeni başladım transfere hazırlırlık çok heycanlıyım zaman zaman endişe kaplıyo ilk denemem acaba olcak mı diye 🥹 Merakımı, heycanımı burda benzer süreçte olan geleceğin güzel anneleriyle paylaşmak içimi biraz olsun rahatlatıyor ve mutlu ediyor inşallah herbirimiz pozitif sonuçlar paylaşırız hepimize kolaylıklar🙏🏻😊🌸
Ben de transfere hazırlık aşamasındayım ama daha yeni başladım iğnelere geçmedim daha

Back