• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Galiba bu grubun vaadesi doldu. Ama 353 sayfanın bir veda mesajını hak ettiğini düşünüyorum. Birçoğumuzun olumlu sonuç aldığı, bazı arkadaşlarımızın da üzüntüsüne ortak olduğumuz bu süreçte sizlerle olmaktan mutluluk duydum. İnşallah hepimiz için evlatlarına kavuşmak ve sağlıkla büyütmek nasip olur. Hayatımızda yaşadığımız zorlu mücadele tatlı bir anı olarak kalır. Bundan sonrası kolaylıkla olur. Hoşçakalın sevgili grup üyeleri... Herşey gönlünüzce olsun...
Canımm ne güzel yazmışsın ❤️Burası benim için çok özel kalacak. Bu postu açarken totem yapmıştım bana uğur getireceğine inanmıştım. Bu sebeple burada dertleştiğimiz, birbirimize destek olduğumuz tüm üyeler benim için çok özel.. Umarım herkes çok iyidir ve bekleyen tüm arkadaşlarımız en kısa zamanda hayırla, kolaylıkla yavrularına kavuşur.. Bizlere de sağlıkla, hayırla, kolaylıkla büyütmek nasip olsun evlarlarımızı ❤️❤️❤️

Merhaba
Benim de iki düşüğüm var. Biri 8.hafta (kromozomal) kalp durması
Diğerinde beta üçgen artmadı.
Kan pıhtışlaşması için 3 doktor ile görüştüm ben de 1298C homozigot var diye. Yüksek folik asit al yeterli dediler ama 3.gebeliğimde risk almak istemiyorum. Çünkü iğnenin bir zararı yokmuş. Bir de çok fazla düşük yapıp 1298C homozigot u olup iğne kullananları okudum. Hamile kalırsanız risk almayın en azından aklınızda kalmasın 🙏🏻

Back