• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bende senin gibiyim canım belim bacaklarıma vuruyor kasigimla beraber
Bende de bel agrısı kalcaya ve bacaklara vuroyor kasık agrım pek yok belim o kadar yogun ki kasık agrısa da hissetmiyorum herhalde. Bel agrısının sebebi artan hormonlardanmıs pelvik kaslara baskı mı ne oluyormus internetten baktım da

Bugun yaptıgım testler kızlar yani asıl test gunum bugun😅 bakın ilk yaptıgımda bi sıkıntı var herhalde diger ikisi daha iyi yani umarım öyledir

Eklentiler

• IMG_20230312_075005.jpg
    IMG_20230312_075005.jpg
    180,1 KB · Görüntüleme: 92
Bende de bel agrısı kalcaya ve bacaklara vuroyor kasık agrım pek yok belim o kadar yogun ki kasık agrısa da hissetmiyorum herhalde. Bel agrısının sebebi artan hormonlardanmıs pelvik kaslara baskı mı ne oluyormus internetten baktım da
Öylemi kötü bişey olmasında dayanıriz acıya bu neki şöyle karnıma bakiyorumda delik deşik mosmor şuana kadar vuruldugum en kotu iğne bu kan sulandirici ignesiymis ya. Valla yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi ne can kurban ☺️

Öylemi kötü bişey olmasında dayanıriz acıya bu neki şöyle karnıma bakiyorumda delik deşik mosmor şuana kadar vuruldugum en kotu iğne bu kan sulandirici ignesiymis ya. Valla yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi ne can kurban ☺️
Gerçekten öyle ama onun acısı yakması hiç bir ilaçta yok iğneyi batırırken ayrı acı o ilacın enjekte olmasında damarların yanması ayrı iğneyi çekince sızlaması ay valla iğnemi daha vurmadım şuan iğneden bir tırstım 😂😂😂

Gerçekten öyle ama onun acısı yakması hiç bir ilaçta yok iğneyi batırırken ayrı acı o ilacın enjekte olmasında damarların yanması ayrı iğneyi çekince sızlaması ay valla iğnemi daha vurmadım şuan iğneden bir tırstım 😂😂😂
Sendemi kan sulandirici oluyorsun ay gerçekten öyle şuan 4 günlük kaldı acaba daha kullanicammi bilmiyorum inşallah gerek kalmaz 😆 benim ignelerimi eşim yapıyor ya dün ilk defa bu iğne öyle biseyki ilaci verirken o kadar canım yandıki kendimi geri çektim iğne çıktı tekrar vurdu of çok kötüydü 😆bu iğne nerden çıktı bilmiyorum hiç hesapta yoktu kan sulandirici

Evet kuzum ya benim ki enox ilacın adı benim listede yanında şey yazıyor hamile kalınırsa devam edilir diye öyle bi durum da ben devamke vala o kadar ilaç içiyorum fitil bile artık bana zor gelmiyor şu iğne kadar 😂🙈

Evet kuzum ya benim ki enox ilacın adı benim listede yanında şey yazıyor hamile kalınırsa devam edilir diye öyle bi durum da ben devamke vala o kadar ilaç içiyorum fitil bile artık bana zor gelmiyor şu iğne kadar 😂🙈
İlaçlar fitiller nur nimet ya umarım benim öyle olmaz ya😆 salı günü kan verecem inşallah iyi değer çıkarsa aradığımda sorucam devammi diye ya devam olsa karnında benim vuracak yer kalmadı morlarin ustunede vurmayın diyorlar napariz bilmiyorum 😆

Kan sulandırıcıyı koldan da yapabiliyorsun öyle bir durumda doktor sana belirtir inşallah hap olarak verir o da bi seçenek 🙃 bakalım benim bugün 4.günüm daha yolun başındayım 😇

Kan sulandırıcıyı koldan da yapabiliyorsun öyle bir durumda doktor sana belirtir inşallah hap olarak verir o da bi seçenek 🙃 bakalım benim bugün 4.günüm daha yolun başındayım 😇
Hem ilaç olarak içiyorum canım hem iğne olarak verdi sadece karından dediler bana ama devam edeceksem sorarım tabiki ☺️

Hem ilaç olarak içiyorum canım hem iğne olarak verdi sadece karından dediler bana ama devam edeceksem sorarım tabiki ☺️
Aa ilaç olarakta mı verdi benimde ilaçlar ama kan sulandırıcı bitek iğne toplamda 6 ilaç kullanıyorum şuanda bakalım sonucu nasıl olacak :)

Aa ilaç olarakta mı verdi benimde ilaçlar ama kan sulandırıcı bitek iğne toplamda 6 ilaç kullanıyorum şuanda bakalım sonucu nasıl olacak :)
Benimde canım multivitamin olarak toz folik asit günde 1 kere günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston günde 6 tane progestan fitil günde 1 kere ecoprin 1 kerede iğne ☺️

Yani 1. Trimeser de öyleymiş ama tam bilmiyorum tabi yine de. Onu ben hic vurulmadım canım Allah kolaylık versin❤

Benimde canım multivitamin olarak toz folik asit günde 1 kere günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston günde 6 tane progestan fitil günde 1 kere ecoprin 1 kerede iğne ☺️
Sabah akşam antibiyotik olarak cipro
Sabah akşam duphaston
Günde 1 adet prednol
Günde 1 adet enox iğne
Gece yatarken progestan fitil 2 adet
Bide 5 günde 1 climara bant doktorun verdikleri bu şekilde kuzum bana vitamin folik asit falan vermedi ben kendim folik asitte kullanıyorum yanında

Back